🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 270
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 480
Петър в коя авиокомпания е пилот?!
За една приятелка питам 😆😆😆
edit: Серизоно, че спорим. Аз мисля, че джитка с тези малките самолети из БГ., тя твърди че е към нискотарифните и “карал голям самолет” 😆😆😆
Мисля че в България Еър, някъде ми се беше мернала негова снимка с униформа, а и жената на Криско (бивша стюардеса към бг еър) каза, че са били колеги.

# 481
  • при късмета
Даяна от самото начало си казва мнението без да се съобразява ще има ли "покровителство" или не от някого, ако то не съвпада с това на останалите. Днес го направи за пореден, а не за първи път.
Ама каква лопата отнесе от Стоян, хич не му върви на този човек. Макар, че на това място и дете да те удари, ще стане същото.
Не харесвам Милена, защото смятам, че истинската тя е в началото. След връщането и сама си каза, че си е наложила да се държи различно и това в момента не е тя, а стратегията ѝ, която нямаше с влизането. Но пък много се кефя, като дразни Надка. Днес даже много аргументирано го направи. Надка се опита да прехвърли на Милена вината за това, че нямат обяд и хляб, а тя си ѝ каза, че отговорността и вината са си нейни. Малеее, мишата муцуна съвсем се сбръчка. Надка ги остави без хляб и през предишното си фермерство.
Кукото е трагична. Най-доброто за нея е да последва собствения си съвет и да отиде на специалист. Ако някой вътре има нужда от специализирана помощ, то това е тя.
Мара, както се направи, че иска да стане голяма приятелка на Даяна, сега се чуди как да я вкара в драма и конфликт
Калоян и Петър до сега бяха смешни, вече са жалки

# 482
Ее, подценили сме го Петър. Ползвам този превозвач, ще се услушвам повече за имената  Simple Smile))

# 483
С Калоян, никоя фенка няма шанс пред Пепо!

# 484
  • Тра-ла-ла
Ее, подценили сме го Петър. Ползвам този превозвач, ще се услушвам повече за имената  Simple Smile))
На вечерята с Даяна беше казал, че не е летял от 1 година. Но така и не разбрахме за големия самолет ли иде реч или за малкия Joy

# 485
Ако продуцентите чатат темата. Моля, пуснете тази песен на Дая и Петър, така да подсилите енергията просто Simple Smile)
https://youtu.be/WnIL4o6_D8M
Може и тази, тъкмо Дая ще хапе все устни като Анастейжа, а Пешко ще я повози на самолета
https://www.youtube.com/watch?v=AJtDXIazrMo&list=PLFJP_znTZ2 … 9cNBB9dnkX8PlrqY5

# 486
Ванчето имаше лепенка на челото дълго време, сега гледам има белег. От кой е?

На дуела с Поли си удари главата в една пейка като пълзя под нея. На следващата вечер си мажеше раната и Петър я изгаври, че е като баба с мазилата и мирише на нафталин, докато той е Аполон и стои по гащи пред нея.

# 487
Много искам Милена да си изпълни заканата с четенето на алманаха на меката мебел. Trollface
И без това трябва да си пести силите за предстоящия дуел. Щото въпреки всичко - че Стоян имá наглостта да посегне на Надя на най-святото, на стожера, без който ще се срине Светът вероятно, надежда всяка оставете Надежда да направи мъжки дуел. Стоянчо може да готви, таман да го заобичат малко от малко, миличкия, че им е готвѝл сам и на óвцете е мел. Или поне ще го забравят за малко.

Сега видях една снимка на Пешето, дето Джулая я е качила на предната страница. Много оплешивял изглежда на тая снимка, дали не е с някакви екстеншъни и затова да не обича да му пипат косата.
Аз много от изкуствени коси не разбирам, за щастие, щото косата ми е по-гъста и буйна и от тая на Даяна, та не съм специалист и не знам екстеншъни ли се водят т.нар. тупета на мъжете, дето им ги лепят някак си..

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 01:07 от Смиляна

# 488
На мен Милена и в началото ми харесваше, ако трябва да бъде искрена. А относно лопата, която отнесе Дая още се смея като се сетя. Толкова ме зарадва.. Супер подло беше от нейна страна така да прави с Данчо, не че и той няма вина де. И на всичко отгоре накрая излезе че само той е виновен, понеже тя била свободна. Не че нещо но май всички забравиха как тя каза няколко пъти, че отвън я чака някой. Окей изневери ѝ е, но тя нали му е простила и дала втеои шанс. Така че.. И сега едно питане вие как мислите дали Данчо и годеницата му ще се съберат отново?

# 489
Според мен няма да се съберат.

# 490
  • Пловдив
Само да кажа, че "биволско сърце" си е сериозна медицинска патология...а не нещо положително. Grinning

# 491
  • при късмета
Как може да те зарадва инцидент, в който някой е пострадал? Съвсем неволен при това.
И не, Даяна никога не е казвала, че е простила или, че са се събрали окончателно. От самото начало казва, че са говорили по темата, но все пак статута ѝ обвързана или не си е неустановен и неясен към момента на влизането ѝ.

# 492
  • Вестерос
Ее сега пък се целувал сам😁 горкото момче.
🤣🤣🤣🤣 не могаааа плача от смях

# 493
Как може да те зарадва инцидент, в който някой е пострадал? Съвсем неволен при това.
И не, Даяна никога не е казвала, че е простила или, че са се събрали окончателно. От самото начало казва, че са говорили по темата, но все пак статута ѝ обвързана или не си е неустановен и неясен към момента на влизането ѝ.
Ами аз съм злобарка.. Joy не мога да си крива душата, може и така да е, не споря аз мисля че каза нещо друго но не ми се рови.. Остави това дори да е не обвързана смятам, че тя има по-голяма вина за това което се случи с тоя любовен триъгълник.. Кучката докато не си вдигне опашката песовете не тръгват(извинения за вулгаения език)
И това което каза Надя за нея си е така. Изобщо нямаше да се дотътри до тук ако не беше Данчо

# 494
И като излезе Даяна, сигурно още ще се пише тук за нея - основно за желанието на разни хора "да си получи заслуженото" - да я видят, ако може - нещастна, отхвърлена, защо не - ударена Неволно с лопата. УмирГам.... чес'но. Какво ви направи тая Даяна, че толкова искате да страда, бе...

Общи условия

Активация на акаунт