🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 278
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 465
Петър в коя авиокомпания е пилот?!
За една приятелка питам 😆😆😆
edit: Серизоно, че спорим. Аз мисля, че джитка с тези малките самолети из БГ., тя твърди че е към нискотарифните и “карал голям самолет” 😆😆😆

# 466
Вече ми е жал за Дая, няма шанс срещу Калоянчо.
А той кой ли целува едва ли Пепи😁 нищо чудно да е Мара?

# 467
edit: Серизоно, че спорим. Аз мисля, че джитка с тези малките самолети из БГ., тя твърди че е към нискотарифните и “карал голям самолет” 😆😆😆
и накрая да се окаже, ме пръска срещу акари и вредители по картофите...
Голям резил са папионката и каскета. По - голям е само Надка.

# 468
Вече ми е жал за Дая, няма шанс срещу Калоянчо.
А той кой ли целува едва ли Пепи😁 нищо чудно да е Мара?
Никой не целува, неговите ръце са. Прегърнал се е сам.

# 469
Здравейте, фенове и фенки на Фермата, не съм писала досега, но ви чета и ви се радвам. Не се стърпях и идвам да ви споделя една клюка, тази вечер случайно видях двама от нашите май-видни любимци Петър
ДжеПешо и Червенобузко ли? 🤣

Хаххаа, да. Редактирах си публикацията, защото ме изхвърли мамата, има продължение. Между другото само да ви кажа, че и двамата са с доста голямо самочувствие, чак се пооглеждаха за публика. Колата я караше Пешко, бежово Ауди с две врати, за модел не питайте, не ги познавам Relaxed

# 470
Сирос 😂😂😂 Не мога....

# 471
Охх Даяна имаше шансове във формата, ако не бяха тея пусти залитания по Данчо и Петър да ѝ разводняват образа, жалко.

И аз така си мисля за Даяна! Да се беше държала така, без любовните драми, даже щях да й простя бездарните актьорски напъни и да я подкрепя, ако навие някой режисьор...да я снима някъде. Ама не би...Симпатиите й към Петър не са на база на това колко я привлича като човек, просто иска да бъде харесвана и виждана с най-красивия мъж във Фермата. Хубаво, но много повърхностно момиче.
А Стоян се изложи, виждам, че и това доста сте коментирали. Такъв човек винаги иска да се хареса, говори без да мисли и нищо не печели. Напълно безполезно е да го гледаме още там според мен.

# 472
Ее сега пък се целувал сам😁 горкото момче.

# 473
Ако продуцентите чатат темата. Моля, пуснете тази песен на Дая и Петър, така да подсилите енергията просто Simple Smile)
https://youtu.be/WnIL4o6_D8M

# 474
  • Варна/Амстердам
Милена-президент!!! 😂😂😂
Ако отново е ратай тази седмица, то поне дано го кара кротко и така да влуди съдържателката на фермата!
На Марето ще й заври кръвта, а Шкафчето ще "юхне" нервната вълна, за да не остане по-назад. Дано Миленчето им "пръсне панаира" на тия ненормалници.

# 475
Петър в България Еър май е.

Виж пак промото. Много добре го владее това целуване явно. Joy

# 476
България Еър.

Може да го сложим отгоре, до инфото, че е зодия Телец.

# 477
  • Тра-ла-ла
Bulgaria air
Скрит текст:

# 478
  • Другата България
и накрая да се окаже, че пръска срещу акари и вредители по картофите...
Голям резил са папионката и каскета. По - голям е само Надка.

Ама я виж, в ауди с две врати се возят с Калоянка Червенобузова.
И фенки си късат фЛанелките сигурно, като ги видят, пардон, сЮтЮените, и е една навалица в тази карантина за билети на Пешо Аполонов за "самолета", опс, за самолета....а той накрая селскостопански, с изкуствена тор!
Ама то и конощипЪТ трябва да се мОри, не само Стоян да се разкоства.....
А Калоянка стои на пост пред президентството в този студ и мъка, мъка на Петър за аудито, тоест, за самолета, пардон, за пурата и коняка.....

# 479
Петър в България Еър май е.

Виж пак промото. Много добре го владее това целуване явно. Joy

Щом чак успя да ме заблуди явно това се дължи на дългите години практика 😉

Общи условия

Активация на акаунт