🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 422
  • 2 348
  •   2
Отговори
# 570
И аз още един тъп въпрос да пусна, да се знае че руса по душа. Та след като снимките са приключили отдавна. Реално кои кадри е видяла Камелия. След като не се снима от днес за утре примерно. Смисъл не е ли това една манипулация на продукцията за рейтинг и пари. Не можах да се изразя и като хората но се надявам да сте не разбрали. Някой знае ли кога са приключили снимките. Дали влизането на Камелия си е така както го дадоха или е една манипулация.

# 571
Ellis, прости ми, исках да кажа, че много се палят някои хора, а това е Просто едно развлекателно предаване. Wink За мене си е сериал, както казах и преди - очаквам всеки момент И режисьорът да влезе в кадър по погрешка - да видим как прави на "актьорите" знаци при заснемане на някои "важни" сцени. Trollface

Ако има анкета, аз ще гласувам за кучетата - да бъдат включени като опция - Моля!, те са единствените, които харесвам във фермата. Жалко, че не влизат постоянно в кадър, толкова са сладки и добрички. Heart Eyes

# 572
За анкета предлагам - Коя зодия е Петър и какъв е асцендента му?

# 573
За мен Йордан изнесе фермата на гърба си. Визирайки представянето му като цяло. Показа най-много от себе си, залагайки спокойствието си навън. Нищо, че Надя твърди, че не го познавала.
Добре, че беше Съдебен спорТ, че да видим и тя коя е. Тия истории, с които играят масово по тънката струна на зрителя, ясно, че винаги се разказват в тяхна полза. Но съвсем съзнателно да се покажеш такъв, какъвто няма да те харесат, това според мен го направи единствено Йордан. Отделно, че смятам, че има всички качества да пребори останалите мъже на игрите. От жените всички са ми дъно. С изключение на Милена. Но тя също не се разкри много. Просто й хареса позата на аутсайдер и ще си е така, докато излезе, предполагам.

# 574
За анкета предлагам - Коя зодия е Петър и какъв е асцендента му?

Аа, и за коя авиокомпания работи, моля ти се, как пропускаш толкова важно нещо.

# 575
Ако има анкета, аз ще гласувам за кучетата - да бъдат включени като опция - Моля!, те са единствените, които харесвам във фермата. Жалко, че не влизат постоянно в кадър, толкова са сладки и добрички. Heart Eyes
Предложената от мен анкета няма нищо общо с това кого харесваме.

Иначе бау-бау са страхотни Two HeartsTwo HeartsTwo Hearts

# 576
Yoana16, по наши пресмятания, Камелия е гледала три седмици, когато влезе в тяхна 8(мисля беше?). Казаха също, че са ѝ прочели писмото, което Данчо беше написал дни преди да влезе. Не става ясно дали са ѝ показали кадри от неизлъчения още "материал". НО според мен, тя си е била предвидена като "уикенд участник".

Аз още чакам кадрите с разговор между Надя и Милена на поляната. Бяха го споменали/изтървали още в началото на септември, според мен ние гледаме вече неслучили се неща, а те двете не приседнаха на тревата.

За мен Йордан изнесе фермата на гърба си. Визирайки представянето му като цяло. Показа най-много от себе си, залагайки спокойствието си навън. Нищо, че Надя твърди, че не го познавала.
Скрит текст:
Добре, че беше Съдебен спорТ, че да видим и тя коя е. Тия истории, с които играят масово по тънката струна на зрителя, ясно, че винаги се разказват в тяхна полза. Но съвсем съзнателно да се покажеш такъв, какъвто няма да те харесат, това според мен го направи единствено Йордан. Отделно, че смятам, че има всички качества да пребори останалите мъже на игрите. От жените всички са ми дъно. С изключение на Милена. Но тя също не се разкри много. Просто й хареса позата на аутсайдер и ще си е така, докато излезе, предполагам.

И като се сетя, че Данчо също не опознал Надя...Ех, разминаха се тези хора.Smiley

# 577
Онзи разговор на поляната не беше ли още в началото, когато имаше някакви наченки на уважение между двете?
И тогава поне аз така го разбрах, че двамата водещи казаха хубаво да ги наблюдаваме как ще се развият отношенията им. Като поне аз тогава разбрах, че от  нормални, ще прераснат в лоши, а не обратното. Онзи разговор беше по повод управлението на Кустев, което Милена сравняваше с това на българските управници в момента. Но..може и да греша и все пак да има място за още един завой в отношенията им.

Хахах, Данчо предпочита да се опознава с прясното агнешко. Друго си е сочната мръвка. На жилавото и вкиснатото...какво да му опознава.

# 578
Надя и според мен е психопат.
Живота ме е срещал с човек като нея (слава богу само за година и половина) но още ми държи влага.

# 579
Аз имам една чуденка. Откога наговарянето е според правилата, защото в последните няколко епизода имаше изобилие от такова - като се започне с масовата агитация, вкл. и от продуценти - Стояне, излез си!, та се стигне до сондажи по време на тичане за здраве, също черпене с коняк и пури като в английски мъжки клуб, ама насред Железница.Laughing Защото П и К са наясно, че камерата е наоколо. Бегачите за здраве може и да си говорят уединено, ама камерата и тях следи.

# 580
Мхм. Явно само на нас ни прави впечатление. Надка също обясняваше кого ще прати за ратай... Абе тая година са грозна картинка и участниците и водещите. Само един олстарс може да спаси следващия сезон.

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 12:11 от Gingerbread

# 581
Стоян наистина се притесни. Не защото другите ще му скочат, а му беше първосигналната реакция, въпреки, че не беше виновен. Той беше с гръб, няма как да вижда натам, Даяна по невнимание не съобрази, че е в периметъра на действие на Стоян. Нормална му беше реакцията, и аз като фрасна някого без да искам, въпреки, че е неволно първо гледам добре ли е. Аз щях и да се разсмея после, но той не го направи
А в погледа на Надка наистина има нещо не наред. Всъщност не нещо, а всичко
Добре де,аз не съм на ясно с фермата,но психопатката Надя като не е била на арената,как така ще стигне до финал
Ти от миналата година си в темата, как става така, че не си наясно
Дана, другата или последната седмица влизат гостите от стари сезони, знаеш ли?
Двама вече са ясни, Нури и Радослав (така ли се казваше военния от последната снимка?). Него го харесвах, за разлика то Нури
Става ,миналата година гледах само съботите и когато мога през седмицата.Тазгодишната ферма през седмицата я пускам като фон докато върша нещо друга.Не се задълбочава много преди две седмици разбрах как се избира фермер.Ти на Надежда ли ще ми се правиш?

# 582
Станислав е военния от миналия сезон.

# 583
Скрит текст:
Предложената от мен анкета няма нищо общо с това кого харесваме.

Иначе бау-бау са страхотни Two HeartsTwo HeartsTwo Hearts

Разбрах, за кучетата беше шега. Simple Smile

"Кои трима изнесоха сезона на гърба си" - предполагам - кои са забавлявали публиката най-много.
Защото за мене Ангел остава най-интересният образ в шоуто, но, за жалост, излезе много преди финала. Та, мисля, че и отпадналите трябва да фигурират в подобна анкета.
От другите - Милена и Надя са най-интересни за мене - в този смисъл - без тях щеше да ми е скучно. Останалите са фон покрай тях.

Не знам защо се чудите за уговорките, като Още в първи сезон Райно и Мустафа имаха договорка, скоро писах за нея. Продукцията Не Реагира по никакъв начин на тази уговорка.
Когато обаче искат да очернят някого - като Елена, покрай нея - и Франческа, в трети сезон, го правят национален проблем - някаква си там семпла схемичка.

# 584
Аз лично мисля, че сезона го направиха изцяло жените - Дая, Милена и Надя.

Общи условия

Активация на акаунт