🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 553
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 525
Добро утро, съфермери - икони!
Лайфа на БТВ - то се сдруса и гледах чак сега.
Абе тия вътре хич не ги слуша главата. Аз викам да не ги пускат навън, че ще стане страшно Joy
Надявам се Милена да ги побърка, тя поне има нервите да го направи.
Абитуриентчето пак облече костюма. Ама той наистина ми напомни на един съученик, който за бала си купи пура, в разгара на вечерта седна на масата, сложи един крак върху другия и почна да я пуши, докато гледаше отегчено - тежкарски Joy Та леко дежа вю.
Надежда, ако четеш - ти коя точно си, че ще решаваш кой трябва да остане, кой трябва да си ходи, как точно да си ходи, какво и дали трябва да си прощава?
Както Надежда прави сметки и върти стратегии, така и Стоян има право на това. Не ни кефи (и мен ме подразни искането на прошка), но това може да е неговата стратегия. Каквато - такава.

# 526
  • при късмета
Стоян наистина се притесни. Не защото другите ще му скочат, а му беше първосигналната реакция, въпреки, че не беше виновен. Той беше с гръб, няма как да вижда натам, Даяна по невнимание не съобрази, че е в периметъра на действие на Стоян. Нормална му беше реакцията, и аз като фрасна някого без да искам, въпреки, че е неволно първо гледам добре ли е. Аз щях и да се разсмея после, но той не го направи
А в погледа на Надка наистина има нещо не наред. Всъщност не нещо, а всичко
Добре де,аз не съм на ясно с фермата,но психопатката Надя като не е била на арената,как така ще стигне до финал
Ти от миналата година си в темата, как става така, че не си наясно
Дана, другата или последната седмица влизат гостите от стари сезони, знаеш ли?
Двама вече са ясни, Нури и Радослав (така ли се казваше военния от последната снимка?). Него го харесвах, за разлика то Нури

# 527
Пфф...голяма драма за дядо Митко. Ще речеш, че не извън Фермата, ами на онзи свят отишЕл. Па едни мъдрости реди...Неам думи. Ще речеш, че някакъв старчок на село хока овцете.

Надежда е царица по вменяването на чувство за вина. Не знам за бившия й мъж, но като гледам няколко би могла да умори с тези дози отрова, които пръска.
Стоян май не разбра, че колкото повече търси контакт с бездушните злобари, толкова повече ще му го на*укват и сам толкова повече ще си го...
Тия, дето са ги събрали там явно си мрат да хапят по-слабите духом. А Стоян въпреки спечелените битки, си остава такъв. Милена се опитва напразно да му налее кураж. Не става така тия работи.
Даяна също не мога да приема, че е толкова глупава, та не вижда, че пиУотчето истински и най-много харесва себе си. А тя е "горе-долу". Толкоз. Ето, че и двете джуджета потвърдиха впечатленията ми, че Дая+Даю изглеждаха далеч по-правдиво влюбени, отколкото Даяна+Петър.

Имам аз една теория за "дружбата" между двете братчета.
Снимките от Инстаграм почти я доказват. Та...каквото и да си говорим, имайки предвид огромното самомнение и самочувствие на Петър, за него Калоян си остава просто един сельо, който много иска да са сприятелени двамата. Имат си достатъчно причини вече да се поддържат един друг във фермата. Петър успешно се възползва от интругантството и злобата на Калоян, за да се чистят малко по малко неудобните и за него хора. Но сам по себе си Петър не ми се струва чак толкова долен тип. Ако не беше братчето да го насъсква, според мен, би се държал по съвсем друг начин. Да...егоистичен и самовлюбен е, но е твърде лежерен и даже ленив, за да бъде чак злобар. Той на всички плоскости си пести чувствата, та двигателят на злобната агитка за мен е Калоян. И всички кръжащи около него като мухи на л@@но, в подходящия момент ще се дистанцират и ще измият ръце. За него вече е ясно, че е в калта до шия. Затова все си мисля, че като дойде време да се гласува той ще е натрупал най-много негативи, докато Петър ще изглежда чист като сълза. Навън Петър и Калоян няма да останат приятели. Твърде далеч са като среда и като манталитет. Пък и Калата с т'ва костумче...ще срами братчето.

# 528
Петър ще оплешивее скоро, ще просребрее и лелее, ще си скубе двата отъняли косъма за пропуснати ползи!
Мислех, че на мен само ми се струва така, но явно и други са го забелязали.

# 529
  • при късмета
На мен Петър хич не ми изглежда чист като сълза. На първото фермерство на Калоян той беше този, дето му вмени доста. Калоян и той като Мара, поради липса на мисловен капацитет взе насаденото то Петър за собствено мнение и просто натам взе да го налага. Следващата седмица Петър беше фермер и съвсем лъсна. Само дето Калоян е достатъчно глупав да се вре пред камерите и на всеуслушание да говори, иначе са се намерили двамата, еднакви са. Да, злобата у Калоян е повече, но лошотията им е еднаква и изостаналото мислене също.
Подведе и се възползва от Ваня, сега е ред на Даяна. Той е олицетворение на това, в което се обвинява Даяна, но за Петър в тази насока и дума няма, камо ли обвинения и злоба. И това в женски форум. Изумена съм, наистина! Не искам да повярвам, че съвременни жени, претендиращи за интелигентност, за една и съща ситуация или един и същи "грях", обвиняват жената и оправдават мъжа, само на основание пол, без никакъв друг аргумент. Сигурно и в арабския свят това вече не се случва, но тук продължава, направо не е за вярване

# 530
ма ко, имаш моята подкрепа! Всичко което си казала, е точно така!

# 531
О, аз никик не симпатизирам на Петър. И Не е чист като сълза, но до Калоян изглежда по-премерен.
Даяна сама откри приликите. И двамата с Петър са ужасно суетни и обичат някой да е влюбен в тях. Затова и няма да им се получи нещо повече от флиртове. Но ако си мислят, че няма да се изложат - лъжат се.
В любовните отношения за мен важи с пълна сила това, което каза Йордан - обичам хора, които умеят да чувстват и не крият чувствата си.

# 532
SmileYum
Надя има нещо психопатско, наистина. От тия тихите и незабележими социопати. Дори я смятам за опасна за околните.

Не съм специалист, но от това което съм чела и като гледам поведението на Надя и на мен ми се струва, че е психопат. Много ми се иска някой компетентен да коментира, дали е така или греша. ....
Аз съм специалист  и точно като такъв не си позволявам да оценявам поведения и личности  - непрофесионално е на база видян монтиран епизод ....ама кой ли го интересува - екшън и омраза да има, полярност - зрелища на арената / не говоря за истинската, а за екзистенциалната - в самата ферма/ - потресаваща манипулация от продуценти, сценаристи, на която ставаме зрители, а някои от вас -  герои волно или не.

Чета  и се ужасявам от квалификации, етикети, оценки, диагнози - спрете се! Кои били "гейове", "миндили", "общи", "психопати", ама и "социопати" - вкупом, кой бил " белязан от тежко детство"/Стоян - съжалява се/, а другият с "тежкото детство и тираничен баща" / Калоян - се плюе?/ . Мноооого компетентно едната е /зла , психопат-манипулатор, а и със"стъклен поглед"/, но връстничката ѝ - гледала "закачливо", "иронично", "не манипулирала, а подкрепяла" веднъж Асен , после Поли, опита Боби, а сега - Стоян. Не обижда с натякване за починали деца, а "провокира размисъл и катарзис в потърпевшите"....
Някой писа за Надините истории и тук се родиха "сериозни" психо-социални анализи на личността ѝ, броиха се раждания, бракове, без нито един потвърден факт / не я защитавам - обективна съм/, когато  друга дама  зададе някакъв въпрос от типа на "Бихте ли дали поведението на Стоян за пример на децата си?" и когато вчера някой спомена неща за другата личност и я изкоментира с разни също непотвърдени факти от родния ѝ град - щяхте да ги разкъсате ....Кога има обективност и ако не е необходима  и "това е форум и всеки си пише", приемете различни мнения и поведения и не обиждайте , а коментирайте.
Иначе - с  какво сте по-различни от хората срещу които пишете вътре?
P.S. Опитвах се да съм дистанцирана и повърхностно ,за кратко си позволих в миналата тема да обясня поведението на Стоян и Калоян, както и отчасти на Милена, така че аз също съм в групта на коментиращите Smile
Извинете за дългия пост, който не иска да се натоварва с размисли, да не чете.Yum

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 09:21 от ellis

# 533
Скрит текст:

За всички фенкИиИии 😄😄😄.

Добро утро Simple Smile

Сори за офф-топика, ама как може да се кръстиш мирослав_ФЕРМАТА_6... Баси, на 30 години единственото значимо да ти е, че си бил във Фермата... 2 седмици. Не признават фамилно име тея хора, гладни за слава, носеща никакви ползи. Най-много 5 почерпки на някакви мероприятия.

# 534
Скрит текст:

За всички фенкИиИии 😄😄😄.

Добро утро Simple Smile

Сори за офф-топика, ама как може да се кръстиш мирослав_ФЕРМАТА_6... Баси, на 30 години единственото значимо да ти е, че си бил във Фермата... 2 седмици. Не признават фамилно име тея хора, гладни за слава, носеща никакви ползи. Най-много 5 почерпки на някакви мероприятия.

Взе ми думите от устата Grinning Да не говорим, че стоя две седмици във Фермата и като свърши предаването никой вече няма да го помни. Добре че не остана повече, че и той щеше да стане часто от "сезона е наш“.

# 535
Само да не видим Митко_Шестака_Иконата_Бащицата_СтрожераНаФермата_6. Тогава вече ще изплискам лигена. Joy

# 536
Не заклеймява Даяна. Има и неща, които подкрепям. Например това че се въздържа от вот. И доста добре се изказа защо го прави. Подкрепи Милена когато всички бяха срещу нея (съвсем в началото)  Но според мен не е нормално в рамките на два месеца да се чудиш дали да си с този който те чака отвън. То не беше Данчо. И изведнъж Петър ѝ подаде пръст а тя ръката му захапка. Та последно тоя отвън Данчо или Петър. Да тя каза, че Данчо ѝ е "само приятел" но по никакъв начин не го показа. Това е лично мое мнение. Не го налагам! Щеше да е супер ако не беше толкова време само с Данчо. Да позволи и на останалите да я опознаят малко повече. И тя самата го осъзна. Жалко че на толкова късен етап..

# 537
  • при късмета
ellis, Калоян никога не е казвал, че е имал тежко детство. Напротив баща му е институция и пример за него. Изводите за бащата в темата са от лично негови изказвания и показването на семейството му на дуела.
О, аз никик не симпатизирам на Петър. И Не е чист като сълза, но до Калоян изглежда по-премерен.
Даяна сама откри приликите. И двамата с Петър са ужасно суетни и обичат някой да е влюбен в тях. Затова и няма да им се получи нещо повече от флиртове. Но ако си мислят, че няма да се изложат - лъжат се.
В любовните отношения за мен важи с пълна сила това, което каза Йордан - обичам хора, които умеят да чувстват и не крият чувствата си.
Не визирах лично теб, а като цяло. И не само любовния им живот

# 538
Ама ' ноо готин Калоян!
Синята папийонка кат очите му. ❤️
Заради очите му струва да пуснааа смс.😂
Шестака си направи рекламата и чак като излезе се изложи.
Нада нема да я коментирам, че се опитвам да съм бяла и добра, а и не ми се яде банан.
По повод обстойните коментари за спойлерите искам да ви кажа, че още в средата на миналия месец в един жълт вестник пишеше кои ще са двамата на финал.
Няма какво да се обвинявате тук кой какво бил написал...
Коя зодия е Петър?

# 539
И още нещо аз ли нещо съм пропуснала, ама не мога да схвана на кого сте залепи ли етикет "шкафчето"?

Общи условия

Активация на акаунт