🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 91 685
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 60
И аз видях промото. Flushed
Скрит текст:
Като зареваха, та цял понеделник!
Тихо, кротко, неделя вечерта и понеделник.
Реват, реват, реват - хубаво напоиха фермерската земя.
Па изведнъж се сетиха за едни 100 000 лв; пресъхнаха сълзите и усмивката изгря.
Оправи се настроението. Настана време - само за интриги...

Благодаря за темата!
LaughingLaughingLaughingLaughing Добре, че не е като в оригинала - цяла седмица.
Много забавно, благодаря!

# 61
Обаче тези вътре са като нас навън. Не че толкова страдат и харесват Митко, колкото искат да покажат колко не харесват Стоян.

Но, така е и тези сълзи ще минат и докато не махнат Милена и Стоян няма да спрат да циврят. Се пак требе да видим колко са бели и добри.

# 62
Дори, безценен кадър - особено Ваня! Трябва да я назначат за професионална оплаквачка, много я бива.
Като се сетя за Габи какви сълзи ронѝ, че и подчерта, че много се е разчувствала, да не вземе някой да пропусне колко е чувствителна... цирк пълен.

# 63
Благодаря за темата😊
Аз малко да ви върна назад обаче на дуела между Калоянчик и Ангел защо първия който постоянно тръби за мъжество даде най много точки на алманах?!
И защо Пепик които също се смята за силен мъжкар си избра Асен за съперник?!

# 64
Някой пусна притча за слончето и тънкия синджир. Мисля, че на 34 да го играеш още дете е прекалено. А и слончето не е имало слоница (образно казано), която да го обича, да му покаже, че държи на него, че и малко слонче да му роди. Няма място за сравнение между слончето и Стоян. Той има жена и дете, които гледат как се излага, не го ли е срам от тях? Какви са тези ревове, това подмазване и угодничене, какво си ми се заизвинявал след двубоя, че си направил грешка с избора си?! Вдигни глава и приеми, че тези празноглавци вътре не те харесват и по-важното - никога няма да те харесат! И Милена не я харесва никой, и нея я нападат и се опитват да я унижат, но тя не е клекнала пред тях и не се моли за вниманието им. До 70 години ли ще се оправдава с детството си? Ако ми е баща, бих се срамувала от това п**карско поведение, без извинение. Имаш семейство, имаш дете, заради тях ще се държиш на положение. Като си толкова лабилен и чувствителен, какво търсиш във Фермата? И това - боли ме крака, не ме боли, май ми е счупен пръста, не мога да стъпвам, о, вече мога... Пълна излагация. И се учудвам, че се намериха хора, които оправдават това поведение. Дали ако Калоян реши да имитира травма, ще бъдете снизходителни и към него. И неговия баща го е увредил, мен ако питате. И той вероятно се е превърнал в лекето, което е сега, благодарение на семейството си и начинът по който е възпитаван.
В началото му съчувствах на Стоян, защото да си сам срещу цялата озлобена глутница не е никак лесно и е смазващо. Но все пак не е съвсем сам, има Милена. И вместо да го оцени, той не спира да се надупва на тарторите и да се моли да го приемат в групата им. Жалко поведение. След победата му на двубоя с Митко, се погнусих от реакцията му.

П.П. Петър не е избирал Асен. Последният избра него.

В анкетата гласувах, че не подкрепям никого и нямам фаворит. Малко като че ли клоня към Милена, но останалите са пълна помия.

# 65
  • London
Асен избра Петър, не обратното. Другото е така.

# 66
  • Варна
май забравяте , че всичко е цирк за 100 000 (цирка да не се обижда )

# 67
Ааа, peterky2002, някои не забравяме, молим ти са. Trollface И го гледаме като сериалче, без да се напрéгаме много. Просто ни харесва да си клюкарстваме тука. Wink

# 68
  • London
Данчо е качил някаква снимка от спа..... той с уиски в ръце и отстрани един женски задник. Да ви кажа не ми се видя на Дайчето плоския гъз, беше по-овален..... хаха

# 69
За второто е моя греша да но все пак си остава за първото недоумение. Сигурна съм, и че Калоянчо нямаше особено желание да излиза срещу Стоян.

# 70
  • Варна
Ааа, peterky2002, някои не забравяме, молим ти са. Trollface И го гледаме като сериалче, без да се напрéгаме много. Просто ни харесва да си клюкарстваме тука. Wink

ми щото някой чак се вживяват Simple Smile .Лошото е че понякога и сценария , и режисюрата и артистите много издишат та превъртам каналите по няколко пъти докато го изгледам.

# 71
  • София
Данчо е качил някаква снимка от спа..... той с уиски в ръце и отстрани един женски задник. Да ви кажа не ми се видя на Дайчето плоския гъз, беше по-овален..... хаха

Според мен е на Антония, явно са били заедно уикенда с Петър, Макето и даже знам къде на спа са били, мои хора са ги видели 😁

# 72
  • Sofia

Според мен е на Антония, явно са били заедно уикенда с Петър, Макето и даже знам къде на спа са били, мои хора са ги видели 😁

Интересно.. може ли да кажеш подробности.

# 73
И Жанета я има на следващата снимка, може да е нейният

# 74
Видях и аз снимката. Данчо, Мирослав, Петър, Антония и Жанета-поетеса.
Само Даяна ми липсва в цялата картинка, щеше да е интересно.

Общи условия

Активация на акаунт