🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 112
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 420
Моля ви кажете ми, че и мен не ме прихващат лудите и, че разговора на Пешко и Коки беше като началото на тази песен. Още като Калоян с пурата каза - ,,А ти?" И бях готова да пея. 😂😂😂

https://youtu.be/D7Bg5PdXFTU

# 421
  • На морето!
Кажете ми, че  Дая си отива тази седмица, моля ви!

# 422
  • София
Добре,че Мара му подметна няколко пъти на Пепи, иначе сигурно нямаше да се сети да покани Дая на танц....още щеше да си.чака милата.

# 423
Стоян вече може да си ходи, няма повече какво да прави в предаването. Шокира ги малко, срита ги по кокалчетата - абсолютно неволно стана това, не че го е планирал, щото е преклено смотан и мекушав.
Милена искам да продължи да ги дразни.
Боби си кара по сценарий, очаквам да почнем да виждаме все повече от него какъв е чистофайник, принципен и т.н. Не е лош човекът, ама много се виждат белите конци

# 424
Калоян пак с тая папийонка. Като някой бесен селски бек...

SmileSmileSatisfiedSatisfied

# 425
Хахах, знам, че не е за смях, ама на Стоян вярно не му върви. Като някаква черна комедия е при него.
Охх, не е хубаво да се смея ОБАЧЕ Стоян победи Кустев и чичо Митко и те напуснаха. Удари Даяна и я контузи, доколкото си спомням се извиняваше и на Макето, защото той поискал резачката, с която втория падна и излезе заради травма ...
Общо взето доста силно се представя. JoyJoy

# 426
Даяна има потенциал, но тази неистова нужда от мъжко внимание съсипва всичко. Искам да ме прегърнеш, искам да ме целунеш, искам да ме онождаш... А Петре иска да пие до несвяст и да слуша как Калоянчо му обяснява к'ъв мъжкар е.

# 427
Моля ви кажете ми, че и мен не ме прихващат лудите и, че разговора на Пешко и Коки беше като началото на тази песен. Още като Калоян с пурата каза - ,,А ти?" И бях готова да пея. 😂😂😂

https://youtu.be/D7Bg5PdXFTU

Честно, и аз за тези песен и клип се сетих Simple Smile

# 428
  • На морето!
Стоян не мога да го харесам, много ми е жалък и все повече потъва. Милена е в 10 пъти по-сложна ситуация и се държи 10 пъти по-мъжки.

Калоян и Петър толкова са се самозабравили, че изобщо няма да усетят как Боби ще ги отупа на арената.

Иначе играчът с 3 победи на арената ще е Ванчето според мен. Вероятно тя ще бие Дая, за да има интрига.

# 429
Мечтата на Дайчето,да изключат камерите,та да ги подкара наред...Ами противно е,колкото и да е откровена,и с мнение,и така нататък...От честните к....

SmileSmileSmileSmile

# 430
  • Sunshine state
Интересно как Надя имаше наглоста да каже, че някои хора били на гости, след като тя не е участвала в ни един дуел. Само тя и Мима от жените не са участвали в дуели. Безочливо същество. Или може би и тя се има за някоя светица като иконата Митко?

# 431
Хахах, знам, че не е за смях, ама на Стоян вярно не му върви. Като някаква черна комедия е при него.
Охх, не е хубаво да се смея ОБАЧЕ Стоян победи Кустев и чичо Митко и те напуснаха. Удари Даяна и я контузи, доколкото си спомням се извиняваше и на Макето, защото той поискал резачката, с която втория падна и излезе заради травма ...
Сякаш са в "Десет малки негърчета" и Стоян един по един ги очиства...

# 432
Икона до икона в този сезон.

# 433
  • Буркина Фасо
...
.....
Иначе играчът с 3 победи на арената ще е Ванчето според мен. Вероятно тя ще бие Дая, за да има интрига.
порeдната икона ще си отиде Simple Smile

# 434

SmileSmileSmileSmile

Общи условия

Активация на акаунт