🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 104
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 450
  • Sunshine state
На мен Милена никога не ми е била антипатична. Верно е лисица, ама ме кефи.

# 451
И мен! И мен! 😃😃 Ейй зарадвах се не съм само аз

# 452
  • Вестерос
Аз предлагам да дадат парите на собственика Андрей и да се приключва с този цирк.

# 453
На промото Калоян е натиснал някой в ъгъла и раздава целувки. Някакви предположения кой е това 🤔😕

# 454
На промото Калоян е натиснал някой в ъгъла и раздава целувки. Някакви предположения кой е това 🤔😕
е как кой? Петре?

# 455
Значи, хора, казвам Ви, изобщо не знам как ще заспя - още плача, защото не знам Стоян как ще си прости сам на себе си, че е викнал на дуел Стожера-Икона и го е елиминирал. Как ще живее този беден човечец с тази вина занапред, много ми е мъчно.
Не че СтоЕнчо не си го е преместѝл в другия крачол още там, де, ама...

Милена е глътка свеж въздух, бе, много ме радва! Heart Eyes Но няма надежда Надежда да не я прати на дуел. Дано остане поне още седмица, правилно я върнаха, мнооого правилно, какво щяхме да гледаме без нея... Heart Eyes

# 456
  • Тра-ла-ла
Ако можеше и да е по-хард, аргументирана и последователна в заканите си...щеше да е топ играч

# 457
И мен! И мен! 😃😃 Ейй зарадвах се не съм само аз

И мен, и мен ми кефи. Stuck Out Tongue Winking Eye Верно, че не й следя "творчеството" от началото и съвсем искрено недоумявам какво толкова им направи, че така се настроиха срещу нея, но това което виждам сега,  ми харесва.
Нада пикае газ, Мария пелтечи още повече и ще се удави в собствената си слюнка като я коментира, Калоян единствено за нея няма ФБ цитат, Петър пък май не й се дразни толкова. Абе разхвърля ги здраво по тепиха. Grinning

# 458
Здравейте, фенове и фенки на Фермата, не съм писала досега, но ви чета и ви се радвам. Не се стърпях и идвам да ви споделя една клюка, тази вечер случайно видях двама от нашите най-видни любимци Петър и Калоянчо заедно, бяха им сложили скоба на колата пред НДК. Добре изглеждаха момчетата, явно скобаджийте ги познаха и нашите бяха много весели и усмихнати, но си платиха глобата Satisfied

Последна редакция: пн, 23 ное 2020, 23:38 от Pro Голямата етърва О. А.

# 459
Хахах това е неговата ръка, забелязва се!!

# 460
Значи, хора, казвам Ви, изобщо не знам как ще заспя - още плача, защото не знам Стоян как ще си прости сам на себе си, че е викнал на дуел Стожера-Икона и го е елиминирал. Как ще живее този беден човечец с тази вина занапред, много ми е мъчно.
Не че СтоЕнчо не си го е преместѝл в другия крачол още там, де, ама...

Милена е глътка свеж въздух, бе, много ме радва! Heart Eyes Но няма надежда Надежда да не я прати на дуел. Дано остане поне още седмица, правилно я върнаха, мнооого правилно, какво щяхме да гледаме без нея... Heart Eyes
Стоянчо й го каза на Надка да не се кахъри, че пред себе си е ОКЕЙ Stuck Out Tongue Winking Eye Joy
Тя обаче настоява: Не, не, ти не можеш да живееш с тази вина, с това богохулство, което извърши! Направи си харакири!
Той: А, да бе, аз искам да имам с кой да си лафя.

Стоян и Милена можеше да са такъв тандем ако той беше по-твърд. Направо щяха да превъртят играта.

# 461
  • Вестерос
Здравейте, фенове и фенки на Фермата, не съм писала досега, но ви чета и ви се радвам. Не се стърпях и идвам да ви споделя една клюка, тази вечер случайно видях двама от нашите май-видни любимци Петър
ДжеПешо и Червенобузко ли? 🤣

# 462
Даяна не знае какво иска, какво и е в главата . Стоян и прасна една лопата да и намести чакрите, но тя не се освести .

Joy Joy Joy

Петре ми се стори по едно време, че фъфлеше от този коняк. Може Калчо да се е възползвал и да го е сгащил в ъгъла. Дори Чичака ги нарече "младата двойка". Joy

# 463
Хахах това е неговата ръка, забелязва се!!

Е то това е сигурно единственият начин, по който се е целувал. Grinning

# 464
Божкеее, жива да не бях!

Общи условия

Активация на акаунт