🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 385
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 555
Аз вчера, както блажено си бълвах облаци пáра с аромат на карамел (знам, че това много ви вълнува Joy ), прихнах да се смея на една велика изцепка на любимата ми Надя - как смее някой да се бори за стоте хиляди, как изобщо допуска някой, че може да се докопа до наградата Той, а Не Надя, а?!
Изобщо - какво правят там някои хора, щом тя смята, че нямат място във фермата, как си позволяват да стоят там, не знам, безочлив народ, бе. Trollface

# 556
  • Пловдив
От миналия сезон непоносима ми беше само Маргарита, а сега не е един, много са, много са...

# 557
Само един коментар ще направя - радвам се, че в живота ми няма хора като Надя.

# 558
Надежда по същата логика си мисли, че ако Митко е мъжкия стожер, тя трябва да е женският. И сигурно и нея не трябва да я пипат.
Интересно, ще си отмъсти ли на Даяна, че не гласува за нея. Сигурно, ако можеше, щеше да сложи две жени за ратаи.

Беше смешно как Мария оприличава Милена на луда, която се радва и денси. Някак си ...присмял се Хърбел на Щърбел се получи Trollface

# 559
  • SF
Надка да си затваря гадната артистична уста, защото ако Калоян и Мария не са толкова глупави, за да подкрепят една мърла, щеше да изпадне в положението на Стоян.
Бащицата на Фермата си замина - съвсем логично!!! - и сега се сдобиха с майчица и нова икона в лицето на Надя.
Аз се извинявам за хейтърството, но съвсем искрено си изкарвам цялата неприязън, която изпитвам към такъв тип селски клюкарки. Оценявам, че са родени да ринат, да перат и да мъкнат, но не ми харесват съпътващите черти на карактерите си, които развиват - мерак да са ментори, актьори, професори по всичко, оратори, диктатори, мрънкячи и мърлячи.

# 560
Може би сте го коментирали, но съм пропуснала. Та тази седмица ще има ли анкета?

# 561
Ами като е решила да се самоизолира, да си беше седяла в нейната си ферма, а не да ни се навира в национален ефир, проповядвайки морални устои.

Ми тя си е в нейната ферма! И гости не ще, какво я гледате всяка вечер и й навлизате в личното пространство? Joy

Какви монтажи, какви пет лева? Може да монтираш кадри, но думи в устата им не можеш да сложиш. А Надка е за лечение, колко злоба излъчва лицето й, докато съска и напада Стоян или Милена. Ако нямаше камера и риск да изхвърчи, съм сигурна, че и със секира ще им налети.

# 562
И какво каза стожера на изпроводяк?! Нищо! Ей това ми липсваше в най-възрастният играч - мъдрост и опит. Не му се получи, дори Хепи не запомни нищо от историческите уроци на каменолепеца!

Данчо не подкрепи Стоян за Фермер, но предложи гръб на Летница!

На Дая дано не остане белег, че ще е втората белязана фермерка след Ваня. И по внимателно трябва да роши косите на Пепи, че да не останат в ръката ѝ.

# 563
Вече не гледам, само чета. Ще гледам само финала. И се надявам да спечели Боби. Дори само,за да видя как ще й се пукне жлъчката на Надка от бяс.

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 15:32 от cardu

# 564
Предложение за анкета.
Кои двама или трима фермери изнесоха сезона на гърба си?
Съответно с две или три опции за гласуване, всички от каста като възможност за глас.

# 565
GrinningBlushYumYum
Сериозно, има ли тук хора, които приемат толкова насериозно всичко, което ни показват от фермата, та да се налага разни вбесени психолози?! (предполагам) да ни размахват пръст?!
Май някой много насериозно приема писаниците тук, щом влита тъй възмутено и с менторски тон ни обяснява как нищичко не разбираме... от час монтирани кадри вечер. Пък и доста тенденциозност се усеща в "лекцията" - не е като да звучи безпристрастно. Wink
Е, да, да се поставят диагнози на хора, които участват в някакво си шоу - това е и ненужно, и грозно. Да се рови в миналото им - също.
Но всеки е свободен да пише какво вижда и как го усеща, стига да спазва добрия тон и да не нарушава правилата на форума. Simple Smile
Продължавам да мисля, че не можем да знаем какви са тези хора в реалния си живот, съдейки по представянето им в шоуто.

Sunnyhobi, за банята - получиха бойлер тези дни. Явно досега са си топлили вода. Но изобщо не искам да си представям каква точно хигиена поддържат, не искам да си представям как миришат... Simple Smile
Смили се Смиляна, Yum Бедната, простичка и нямаща право да пише мнения разгневена психоложка те поздравява.Grinning
Не  влитам - тук съм отдавна, пиша, когато има какво да кажа ...Blush
Не изнасям "лекции", отговарям на съфорумка. "Тенденцията" ми , доколкото я има, цели да покаже и друга гледна точка .
Искам"прошка" Cry от всички, на които мнението ми не се харесва - така по-добре ли е?! Ама ха, ще менторствам аз- как не ме е срам ....

# 566
  • SF
Забелязала съм, че тези, които най-активно маролизаторстват, точно техните правила и морал са в разрез с моите възприятия.
Например аз не понасям да имам разни чичковци за икони. Никога не оценявам искрено подобни авторитети. Общувам с тях, ако това се налага, спозвом добрия тон и това е всичко.
Живеейки там месец-два с Митко, вероятно щяхме да общуваме, да чистим, да се храним, да се забавляваме вечер, но ако се разпсува или ми заобяснява как да си поддържам ноктите и да си реша косата, щях просто да си намеря някаква друга компания наколо. Не за друго, а просто намирам, че не разбира от всичко на света. Веряотно знае по-добре как се бере грозде, как се мие и как се претака зеле, но да ми бъде икона и пътеводна светлина, не!
А пък Надка да се завре някъде с грозното си поведение и лозунгите, които ръси, май минават само пред Калоян.
И Мария им се дразни до някаква степен. А Мария е достатъчно глупава и би трябвало да й звучат добре и мъдро. Simple Smile

# 567
  • при късмета
Ами като е решила да се самоизолира, да си беше седяла в нейната си ферма, а не да ни се навира в национален ефир, проповядвайки морални устои.

Ми тя си е в нейната ферма! И гости не ще, какво я гледате всяка вечер и й навлизате в личното пространство? Joy

Какви монтажи, какви пет лева? Може да монтираш кадри, но думи в устата им не можеш да сложиш. А Надка е за лечение, колко злоба излъчва лицето й, докато съска и напада Стоян или Милена. Ако нямаше камера и риск да изхвърчи, съм сигурна, че и със секира ще им налети.
Няма как да скриеш и изражението на лицето си и реакцията си за ситуация, която се случва в момента. Не може нещо да ти вади джигера, а ти и да се смееш, се вижда, че не е искрено. Така, че са си такива и в живота. Както и да го монтират, нито едно от тези неща не могат да ги предадат различно.

Аз съм попадала на хора като Надка. Със спокойствието, което имам с такива хора, си доставям удоволствието да ги поставя на място в точния момент и пред точните хора. Сами изчезват завинаги и никога повече не се връщат

# 568
Надежда снощи бе непоносима. Ама с какъв тон говори, един такъв провлачен и равен, сякаш Фермата 6 е направена, заради нея и тя там е всьо и вся.
И хич не е вътре, заради парите, ама изобщо. Някой да не посмее да си помисли нещо друго.
Много неприятна ми стана. Като й чуя гласа, като й видя и погледа направо изтръпвам. 
Обаче Стоян как фрасна Даяна, а? Joy

# 569
Много се извинявам, разбрах, че Петър е Телец, но на коя дата е роден? Някой разбра ли?
съвсем сериозно за един роднина не питам, а сверявам Smiley

Общи условия

Активация на акаунт