Не съм специалист, но от това което съм чела и като гледам поведението на Надя и на мен ми се струва, че е психопат. Много ми се иска някой компетентен да коментира, дали е така или греша. ....
Чета и се ужасявам от квалификации, етикети, оценки, диагнози - спрете се! Кои били "гейове", "миндили", "общи", "психопати", ама и "социопати" - вкупом, кой бил " белязан от тежко детство"/Стоян - съжалява се/, а другият с "тежкото детство и тираничен баща" / Калоян - се плюе?/ . Мноооого компетентно едната е /зла , психопат-манипулатор, а и със"стъклен поглед"/, но връстничката ѝ - гледала "закачливо", "иронично", "не манипулирала, а подкрепяла" веднъж Асен , после Поли, опита Боби, а сега - Стоян. Не обижда с натякване за починали деца, а "провокира размисъл и катарзис в потърпевшите"....
Някой писа за Надините истории и тук се родиха "сериозни" психо-социални анализи на личността ѝ, броиха се раждания, бракове, без нито един потвърден факт / не я защитавам - обективна съм/, когато друга дама зададе някакъв въпрос от типа на "Бихте ли дали поведението на Стоян за пример на децата си?" и когато вчера някой спомена неща за другата личност и я изкоментира с разни също непотвърдени факти от родния ѝ град - щяхте да ги разкъсате ....Кога има обективност и ако не е необходима и "това е форум и всеки си пише", приемете различни мнения и поведения и не обиждайте , а коментирайте.
Иначе - с какво сте по-различни от хората срещу които пишете вътре?
P.S. Опитвах се да съм дистанцирана и повърхностно ,за кратко си позволих в миналата тема да обясня поведението на Стоян и Калоян, както и отчасти на Милена, така че аз също съм в групта на коментиращите

Извинете за дългия пост, който не иска да се натоварва с размисли, да не чете.