🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 250
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 915
  Милена  как  е завършила право с тази ниска обща култура? Как пък един път не спечели имунитет за ратай?

# 916
Имам чувство, че продуцентите имат визия как да добутат някого до финал и да увеличат шанса му за победа.
Замислете се, в началото на предаването Калоян и Петър бяха показвани в най-добра светлина. С хубави кадри, излъчване как работят, наблягане на работата и ползата им за Фермата. След като Боби каза, че е циганин, нещата постепенно се промениха.
Калон и Петър са клюкари.
Калоян и Петър за мафия.
Невъзпитани. Управление след управление.
Започнаха да показват лошите им разговори, сплетните.

Не само да ги показват, но да натъртват на тях, да ги вмъкват в игрите и да ги разобличат.

Според мен по този начин се увеличават доста шансовете на Боби за победа. Той почти не се показва, но когато се покаже, е в положителна светлина. Единственото гадно беше това с ергенската квартира.

Със сигурност е  подшушвал нещо зад гърба на някого, но не се показва.

Поведението към кученцата е абсурдно! Близо са до София, има денонощни клиники. Ако на Андрей не му се дава пари, продукцията е длъжна да се погрижи за тях, не да питат по телефона някой лекар за лекарство, най-вероятно кучето трябва да е на системи. Смъртта била част от живота. Ми по тази логика тези кучки всяка година ще раждат и което оцелее-оцелее. Като едно време. Много са зле.

# 917
Тоя Цръвения няма ли някой да го елминира вече. ЧеСно, нИ моА да го гледам. Противняк ужасен. И не се ли усеща, че севдата му към Петър вече силно намирисва на нещо, започващо с буквата П.

Нямам думи за садистичното отношение на Нада. Първо сама подсказа на момичетата да използват болното животинче, за да си направят възстановката. Че то не друго - ама инструменти трябват, санким. И после след изпълнените с оптимизъм думи да се изреже, че кутрето няма да го бъде. Е, извинявай, ама колкото и да си го мислиш, можеше да се премълчи. Ама нали важното е да счупи настроението на всички...
Историята с на покойния й мъж апартамента беше пак опит да се изкара светица. И пак детето намеси - хубаво ни го и показаха - преждевременно състарено от простотиите на родителите си. Парите я отвращавали ...и един мармот....нали. В момента се опитва да печели дивиденти едновременно на гърба както на починалия си бивш, така и на гърба на детето си. Но какво да очакваш от човек, който не вярва в нито в Бог, нито в доброто, нито в ...нищо.

Стоян е типичен пример за това как когато сам се подлагаш под краката на хората, не им остава нищо друго, освен да те мачкат. Хубаво са го надушили, че е слабохарактерен и ще го мачкат, докато им позволява. Милена, скъпа, откажи се. Няма смисъл да защитаваш някой, който сам не иска да се защити.

# 918
Нямам две мнения, Петър е бисексуален, Калоян е хомосексуалист, а Надя е фригидна! Може би и Ваня е бисексуална, но, може би!
100% мъжкар е Боби, Йорд също харесва и си пада по жени!
Даяна е 100% нимфоманка, Мария е замираща и амортизирана, но все още и се иска кекс с готин, млад, можещ атлет!

# 919
  • при късмета
Ако Калоян и Петър имаха "хубави разговори", ако трябва да е противоположно на "лоши" каквото и да значи, то вероятно и тях щях да излъчват. Само, че те не водят такива. Даже личните им интервюта са в тази насока. В началото е ясно, че няма да са такива, защото докато се ориентират с кого да се сдушат, се нагаждат. Много ясно, че няма да си сложат табелка "аз съм клюкар и си търся някой да сплетничим"

За кученцето, не мисля, че клиника би помогнала. Изтърсачетата рядко оцеляват, да не говорим, че като цялото котило е 13 броя, шансовете са още по-малки. Родено си е недоразвито и това не може да се промени. Допълнителното хранене, освен от майката го е държало до сега, но си остава недоразвито и шансовете му са много малки. За това казах, че и клиника няма да помогне. Това е действителността, но можеха да го спестят на зрителите и да не развяват горкото пале пред камерата и без него вътре е толкова тягосно, че няма на къде. Кучетата обикновенно се раждат 6 до 8 и пак не е гарантирано оцеляването на всички. А сега от 13 има 8 живи и здрави, пораснали даже и всичко си е нормално. Другата кучка има 6 и си отгледа без камери, защото там няма драма. Все пак се надявам и това да оцелее, безкрайно сладко е мъничето

Надка, с изказването за парите, окончателно се закопа. Сега, дори тези, които по някакъв начин е успяла да заблуди, като Ачо и Мите и ѝ бяха фенове, я хванаха в опашата лъжа. Колкото и да си тъп, че някой като Надка да ти харесва, не би се вързал, че някой е влязъл за друго, освен за парите.

# 920
  • София
Имам някакво дежа вю за финалист....от ромски произход с литературни заложби.
И Веселка пишеше едни разкази, Боби пък стихове.

# 921
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
Имам чувство, че продуцентите имат визия как да добутат някого до финал и да увеличат шанса му за победа.
Замислете се, в началото на предаването Калоян и Петър бяха показвани в най-добра светлина. С хубави кадри, излъчване как работят, наблягане на работата и ползата им за Фермата. След като Боби каза, че е циганин, нещата постепенно се промениха.
Калон и Петър са клюкари.
Калоян и Петър за мафия.
Невъзпитани. Управление след управление.
Започнаха да показват лошите им разговори, сплетните.

Не само да ги показват, но да натъртват на тях, да ги вмъкват в игрите и да ги разобличат.

Според мен по този начин се увеличават доста шансовете на Боби за победа. Той почти не се показва, но когато се покаже, е в положителна светлина. Единственото гадно беше това с ергенската квартира.

Със сигурност е  подшушвал нещо зад гърба на някого, но не се показва.

Поведението към кученцата е абсурдно! Близо са до София, има денонощни клиники. Ако на Андрей не му се дава пари, продукцията е длъжна да се погрижи за тях, не да питат по телефона някой лекар за лекарство, най-вероятно кучето трябва да е на системи. Смъртта била част от живота. Ми по тази логика тези кучки всяка година ще раждат и което оцелее-оцелее. Като едно време. Много са зле.
при чистокръвните породи смъртността при новородените е по-голяма и оцеляват най-силните.
така се запазва породата. кучката си знае най-добре.

# 922
Снощи даже и не гледах съвсем прозрачно стана вече.За толкова дни не чух да седнат двама души да си поговорят навън какъв е живота им.Ванчето обиколила цял свят да разйаже нещо интересно,Петър и той,Митко да разкаже за вината които произвежда,Надя за меда ако щеш лично на мен би ми било интересно.Направо ми стана безлично това предаване.

# 923
Наистина интересно е как при наличието на хора, които имат какво да споделят и разкажат, в крайна сметка надделяват простаците и всички се снижават до нивото им. И това не е само във Фермата. В реалния живот е същото. Вместо простакът да се засрами в ъгъла, че е необразован, неук, тъп и некадърен, той вдига най-много врява от всички. Другите му "прощават", че е едва ли не природно ощетен и накрая всички започват да се държат като малоумни идиоти. Не знам, трябва някой учен да го е изследвал това защо се случва и да има някакво обяснение.

# 924
Антония станала (очаквано) инфлуенсър. Даяна има да наваксва. Антония би могла дори да патентова марка  “Сезонът е наш” 😀

# 925
  • Другата България
Може да съм мнителна, но аз не вярвам за два месеца юрист да не може да отговори всяка седмица на поне 4 исторически въпроса.
Снощните пък бяха съвсем лесни.
Не го вярвам.
Това си е манипулация отвсякъде на онези двамата.
Големите продуценти.

# 926
И за мен е Пунта Мара с историческите въпроси. Трябва след изтичане на времето за отговор, всеки да си показва табелката какво е отговорил. А не после - този имал толкова точки, с имунитет и край.

# 927
  • Другата България
И за мен е Пунта Мара с историческите въпроси. Трябва след изтичане на времето за отговор, всеки да си показва табелката какво е отговорил. А не после - този имал толкова точки, с имунитет и край.
Именно.
Така е много удобно за продукцията да мести в сянка участниците.
Никой нито чул, нито видял.
Още повече зрителите.

# 928
И на мен ми стават все по-скучни епизодите. А и така като гледам, който и да отпадне , фермер на седмицата винаги ще е я Калоян, Петър, Надя ... Не вярвам да стане нещо по различно.

# 929
Манипулация с отговорите има според мен и при Даяна - не Данчо, а продукцуята я тика дотук. Но те щом манипулираха алманах на дуел втора поредна година, какво остава за отговори на тест, които не се показват на момента/при предаването им.

За правото на Милена - с история се влиза, а не е важна за самото следване и завършване. Дори за приемните изпити е по-важна оценката по литература, защото се удвоява. Много юристи нямат афинитет към единия или другия предмет, но са се подготвяли точно заради кандидатстването.

Последна редакция: ср, 25 ное 2020, 09:42 от Mama xxl

Общи условия

Активация на акаунт