🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 227
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 930
  • при късмета
Милена, ако е сигурна, че е отговорила на въпросите, пък не взима имунитет, а някой друг с този брой верни отговори, би опищяла света. Изобщо не би оставила така нещата. Миналата година Бети нали направи същото. Писна за един единствен отговор и се заяде с продукцията, че е права, та ѝ се обясняваха цял епизод, че и от следващия. Та Милена цял сезон, не само веднъж за един въпрос, ей така да си отговаря правилно на въпросите, а да не ѝ признават броя, изобщо не ми се вярва.
Иначе да, това че не дават отговорите веднага изглежда съмнително. Но и до сега не помня да са ги оповестявали, макар да се провеждаше по различен начин историята, с видеото. Или пък водещия май ги казваше, наистина нямам спомен

# 931
Забелязвам, че и Петър се дразни на поведението на Дая с това нейно местене- ту при него, ту при Данчо. Това не е ревност според мен,защото не ми изглежда да я харесва за нещо повече от един полет, но го дразни. Вчера го показа в разговора с Ванчето, която пък не смята за справедливо, че тя толкова време се доказва на Петър, а иска с Дая да качва на самолета, само след една вечеря. На Даяна пък много и личи, че ако няма камери, директно Петър е изгорял.Данчо вярно по- добре да се ориентира към Боби(в играта на шега нали каза, че за него ще се ожени), поне е с големи уши и голям..о .... сърце, няма да го играе като Дая само иди ми дойди ми.
Камелия ще остане за пореден път много доволна от годеника си- магьосник, който се изавява  и като кинезотерапевт и си помасажира хубаво Дая и забрави за сълзите му преди 3 дни във видеото за Котето, колко се бил подхлъзнал. Цялата "Ферма" е манджа с грозде тази година.

# 932
Манипулация имаше и при отговорите на алманаха в дуела на Веселка срещу Дана. За финала... той целият беше нагласен, освен зрителския вот. Който пък беше манипулиран поне половин сезон.

# 933
  • SF
Надя, с патос и паузи там, където трябва:
Вчера седнах ей тук със Стоян и го питах как той ще ме убеди, че не е дошъл тук за парите! Е, не можа да ме убеди!

Ку-ку-ру-ку. Тая е по-луда и от Ванчето.
Ако съм на мястото на Стоян, който капитулира пред такива авторитети, щях да я питам, ей така в прав текст, как тя ще ме убеди, че това й влиза в работата. И няма да може да ме убеди.

Искахте да кажем по едно позитивно качество за всеки. Само за Надка не мога да измисля нито едно. Даже и като се вълнува и грижи за кученцата, ме дразни. И там има нещо, което я вкарва в някакъв театър и според тъпата й кратуна, е някак телевизионистично и е готино да бъде показано.

# 934
Как пък не им писна всяка седмица едни и същи хора са са ратаи, но не, няма нищо лично в тези действия. Искам Надя да спечели и понеже не е там за парите може да ги даде на Иконата.
Към Калоян имало голям интерес от страна на жените...

Скрит текст:

# 935
На мене ми е тъжно, че след две седмици свършва сезонът и няма какво да гледам по тв. Добре, че съм си заредила нови книги за четене.

# 936
  • SF
И за мен е Пунта Мара с историческите въпроси. Трябва след изтичане на времето за отговор, всеки да си показва табелката какво е отговорил. А не после - този имал толкова точки, с имунитет и край.

Аз съм се замисляла защо не им казват верните и грешните отговори, но не се съмнявам, че от продукцията броят правилно резултатите.  Те също си ги обсъждат помежду си и знаят кой какво е отговорил. Това са 5 въпроса. Още с приключване на теста, вече са наясно кой къде се е издънил.
Няма как ти да си с имунитет с 4 верни отговора, аз да съм дала същите и да ме пратят за ратай.  Обсъждат ги.
А може и да им ги показват, но нас да не ни занимават.

Повече ме впечатлява това, че място има, а са седнали твърде близко един до друг. Дори по движението на ръката, мога да видя какво отговаря съседът по пънче. А може би точно в това има смисъл. Могат да коментират кой преписва.

# 937
На мене ми е тъжно, че след две седмици свършва сезонът и няма какво да гледам по тв. Добре, че съм си заредила нови книги за четене.
Хм, то и сега няма. Особено снощи умрЕх от скука.
Ама гледам заради темата.
А те ме натовариха с умиращото пале и разни невъзпитани и арогантни хора...

# 938
За мен непоказването на отговорите на момента си е доказателство за непрозрачност на самата игра. Какво налага събиране и проверка на отговорите не знам, но не е коректно. Може би предпочитат да скрият невежеството на участниците, но и това не ги оправдава. Аз бях доста силна по история, но на Магарешките атентати щях да изгоря, изобщо не помня да сме ги учили. Другите въпроси бяха детский сад, но все пак те се състезават и има напрежение, може покрай него да изгорят на някой и друг в повече. 
Надежда когато се пробва да обработва зрителите, прави една особена гримаса - кожата на лицето ѝ се опъва като дъно на тиган, а устата ѝ става с форма на буква "о".Rolling Eyes Фалшивичко ми звучаха с Калоян на масата - нещо като минутка за реклама.Laughing А пък натъртването за омразата към парите - още 997 пъти повтор и сама ще си повярва.Grin
Не ми беше интересно вчера, особено пък докато даваха тъпата игра накрая. И кого биха убили въображаемо....това беше особено гадна измишльотина. Получервена точка за Калоян, той поне се опита да подмени убийството с шамар.Neutral Face

# 939
  Милена  как  е завършила право с тази ниска обща култура? Как пък един път не спечели имунитет за ратай?
Няма връзка.Аз съм на годините на Милена и вече забравям много неща.
Историята не е моя слабост, но не смятам, че имам ниска обща култура.

# 940
Как пък не им писна всяка седмица едни и същи хора са са ратаи, но не, няма нищо лично в тези действия. Искам Надя да спечели и понеже не е там за парите може да ги даде на Иконата.
Към Калоян имало голям интерес от страна на жените...

Скрит текст:

Да ме извиняват гвардейците, не съм запозната в детайли със задълженията им, ама в началото на клипа, когато наредени в кръг въртяха пушките ми заприличаха точно на мажоретки.

# 941
Едно е нещо да не ти е слабост и да не го знаеш в подробности. Друго е елементарни неща да са ти убегнали.
Калоян за мен е като една парцалена кукла в ролята си на гвардеец. А и с поведението си никак не допринася за малко повече респект към професията си. Милена поне се постара да си направи реклама като адвокат.
На Надя меда не знам кой би го ял след участието й във Фермата.

# 942
Едно е нещо да не ти е слабост и да не го знаеш в подробности. Друго е елементарни неща да са ти убегнали.
Е, убегнали са ми, и..? С годините все повече забравям, но не дмятам, че съм глупав или нискоинтелигентен човек.
Какви са тези взаимовръзки, които правите, не знам?!

# 943
  • ВАРНА
Още ли няма никъде качено видео с удара на Стоян по Даяна?

# 944
Дали четат излезналите готини мненията за себе си?

Четат ги от ФБ страницата със сигурност. За БГ Мама и Бул Мама се съмнявам

На Даяна пък много и личи, че ако няма камери, директно Петър е изгорял.

Въобще.... Камелия ще излезе права за това колко лесна е Даяна

Общи условия

Активация на акаунт