🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 281
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 1 140
Оффф, Даяна, ако не е във Фермата на хонорар, па нá.

# 1 141
Казват, че Дая не знае какво иска, но май това е Данчо! Как ще прави проблем на Дая като тя е свободна, а той има годеница????

# 1 142
Ама как се усетиха за Милена. Разбраха, че винаги има нещо зад историята на даден човек. Но пък честно казано, има нещо фалшиво в реакцията на самата Милена. Не знам...
Направо ми се стори, че докато криеше лицето си измисляше историята..    Flushed
При положение, че семейството й ще я гледа... Тя Надка е по-склонна от теб да й повярва.

# 1 143
Тия па будали Иван и Андрей цяло стопанство строят на овчаря, за да си въртят на негов терен любовните сюжети. Пък и някои бая си бачкат по "проекта". Догодина за по-икономично да наемат някоя къща и пак същите евтини сензации и сценарии могат да си въртят. Вижте сега по диванчетата как добре им се получава... Оп, то вече е измислено такова предаване 😆

# 1 144
Милена не плаче за пръв път, просто Надя го проспа тогава.

# 1 145
Милена не плаче за пръв път, просто Надя го проспа тогава.
Правеше се, че спи**

# 1 146
Аз мисля, че споделеното днес от Милена е докоснало всички. То затова е и изпратен точно този предмет, разбира се - за да бъде разказана и историята. Но, все тая, едва ли има толкова коравосърдечни хора, които да не се трогнат от споделеното.

# 1 147
Само да кажа за Калоянчо, който твърди, че в другите държави нямало помощи, че И за сега ни дават помощи - няма да говоря в цифри, щото не мога си позволя този лукс да размятам тук суми и проценти, но като тегля чертата на сметките, лично в моят джоб (след като се платят сметките) ще влязат повече, отколкото ако не ни бяха полу-затворили ноември.

Тъй че, Калоянчо да си марширува, да търси мъжка любов фор фрий из WC-тата и да плюе по Европа.

# 1 148
Отвратително промо! Даяна е решила явно при кой ще спи през оставащото време във фермата. Значи половината сезон при Данчо, а останалата половина при Петър. Другата седмица да чакаме ли секс?
Ваня не се научи, беее. Какво му хареса на тоя? Ще се почувства доста зле. Ама щом си ходят напред назад и след предаването..

# 1 149
  • Другата България
Ама как се усетиха за Милена. Разбраха, че винаги има нещо зад историята на даден човек. Но пък честно казано, има нещо фалшиво в реакцията на самата Милена. Не знам...
Направо ми се стори, че докато криеше лицето си измисляше историята..    Flushed
Много грозно.
Добре, че си единствената, която го мисли.
Всякакви хора има.

Даяна с кого се натиска в промото?
Не мога да различа.
Данчо ли е това?
Наистина ли?

# 1 150
Пепи и Кало защо прегръщаха Милена, че не гледах?

# 1 151
С Пешко, бе, Мери, как с Данчо. Joy

# 1 152
Пепи и Кало защо прегръщаха Милена, че не гледах?
Стана им мъчно за нея след споделената семейна драма и накрая се чатнаха, че е човек, а те диванвета

# 1 153
  • Другата България
С Пешко, бе, Мери, как с Данчо. Joy
Ми кьорчо съм си на тоя телефон.
А Даню рИве.
Кекс направиха ли?
Кано с щика заплаши ли със сепуко?
Ваня скъса ли си прашките от тъга?

# 1 154
Днес Дая при Данчо,утре като гледам промото- при Петър. Вярно все едно има съпруг и любовник.

Общи условия

Активация на акаунт