🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 199
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 1 215
Как му е инстаграм името на Йордан?
Даню Милионера:Simple Smile)

# 1 216
А с какво се занимават родителите на Даяна?

# 1 217
Аз някак си не мога да я харесам Ваня. Да за мен заслужава да стигне финал. Има два дуела, две победи, била е ратай, фермер. Но.. хора поведението и. Не може на 37 години да се държиш така. Юхууу на всяка втора дума. Вика, скача наоколо хаотично. Досадна. Особено с Петър. "Петре това, Петре онова, Петре, Петре." Ами не се търпи. Няма собствено мнение. Накъдето задуха вятъра. Как и кой ще я приеме на сериозно. Юхууу, хи хи, хи, улала, тралала.

# 1 218
  • София
Даяна очевидно има проблем с родителите си, но на 27 г. е крайно време да вземе живота си в свои ръце. Всеки има някакви дефицити от детството, но след навършване на една определена възраст трябва да се откачиш от родителите си. А с тъпото си поведение спрямо мъжете и спрямо уж приятелките си, защото тя самата е определяла Ваня като най-близката й вътре във фермата, няма как да излезе бяла и добра от предаването. Дори и толкова да харесва Пешо, може да се въздържа от някои неща. Честно казано, надявам се да няма секс в предаването, защото това ще е дъното за нея.

Данчо много падна. Много истини й каза за пореден път, харесва ми, че той самият осъзнава поведението си, но ми е гадно за Камелия.

Милена, въпреки че има добри разсъждения на моменти, на други има леко налудничаво поведение и не бих искала да ми е в обкръжението. Камо ли Надя, толкова негативен човек.

# 1 219
Абе, усети се Даяна, че само под крилото на Йордан дори и да додрапа до финал, като не се е сближила с останалите, трудно ще спечели гласове. Всъщност не знам как точно се разиграва финала и гласуват ли отпадналите, но за мен тия внезапни сближавания са чисто стратегически. Само дето трудно я виждам в коалиция. Прекалено интровертен тип е. Сама не се разбира какво иска да каже и разбира ли се, камо ли да образува някакви групи около себе си. Пък и късно е вече. Просто може да се прегрупира около ядрото ПепиКан, което вече прави и повече да си мълчи и трайка, ориентирайки се накъде духа вятъра.

# 1 220
  • SF
На 27 не е крайно време за нищо. Зависи от толкова много неща. Има хора, които на 57 не са се изяснили с родителите си... Добре си е Даяна. Малко повече търси драмата, но поне й отива.

Не е имало нищо в ратайската колиба. Въобще не мислете, че има-няма, няма да бъде излъчено, каквото и да има. Пък, ако ви е по-конспиративно настроението, мислете си, че е имало и си го представяйте даже, но като го пишете тук стои едно такова долно, клюкарско, недоказано.
Както и да е.
Аферата между Петър и Даяна беше предизвикана от продукцията. Никой не я е канил на вечеря по собствена инициатива. Сценаристите решиха да сложат малко подправки в отношенията между Даяна и Данчо. След като влезе жена му и се изясняваха и си обещаваха разни неща, отноженията между Данчо и Даяна за малко станаха "дистанцирани" и съответно безинтересни. От време на време Данчо си търсеше прегръдките и вниманието, но по малко по-страхлив и премерен начин. Нямаше как режисьорите да чакат редките докосвания, за да ги показват като нещо голямо. И чрез вкарването на Петър в интригата, го направиха голямо.
Не беше избран Боби да я кани на вечеря, нито Стоян, като нейн съратайник в този момент, а точно Петър. Simple Smile И ето ви сега сериали. Simple Smile

# 1 221
Ако Милена е на дуел в събота, в което не се съмнявам много, коя ли ще избере - някоя от двете най-слабо представили се вчера на сеченето? Щото третата опция е Мара, пък Мара е мъж... То зависи и коя ще вземе имунитет, де.

# 1 222
Есме, права си за продукцията.
А за колибата- тяхна си работа, мен не ме интересува.Просто Петър каза на Калоян,че той е за вечерята, секс, танци и забавления с Дая.Дори и да се е случило нещо си е за тях.

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 13:23 от ДХ3

# 1 223
  • София
Ако Антония или Жанета бяха останали във фермата, Петър и Даяна нямаше никога да се срещнат и Данчо щеше да си жъне фалшив урожай и до момента.
Ограничената ситуация и липсата на избор, кара хората да взимат грешни посоки.

# 1 224
  • при късмета
Ако Милена е на дуел в събота, в което не се съмнявам много, коя ли ще избере - някоя от двете най-слабо представили се вчера на сеченето? Щото третата опция е Мара, пък Мара е мъж... То зависи и коя ще вземе имунитет, де.
Няма друг вариант.
А Надка никога няма да ме убеди, че заплахите ѝ към Милена не са били празни приказки и никога не е искала да е на дуел с нея. Праща я ратай сега, когато няма как да излязат двете една с/у друга. Като е гледала всички сезони, не си ли взе поука от Шопски от миналата година, че това изглежда много грозно и не се трупат точки пред публиката, а напротив.
Та в този ред на мисли, се сетих, че Мара вчера изкара всички със лъснати образи за пред зрителите или поне според нея. Сигурна съм, че и Надка през цялото време си мисли, че трупа точки в тази насока, както и Калоян. Много ми се иска някак да можех да им видя физиономиите като са излезли и като са видели "любовта" на зрителите, ама много

# 1 225
Аз пък мисля, че Пешо пази поведение досега, защото си има гадже навън. Е, явно ще се погушка малко с Дайчето - да изпълни сценария, но едва ли ще покаже нещо повече - като Данчо. Wink
Жанетка му се предлагаше след един масаж, готова да му благодари, после плачкá, стихове писá, че не я е отразил.. Joy

# 1 226
Пешо за разлика от Данчо не е влюбен и няма кво да показва. За него Дая е поредната играчка

# 1 227
  • На морето!
Ако Петър беше в сезона на Сами и останалите, по съвсем друг начин щеше да се развие за него фермата.
Даяна може да прави каквото иска, в крайна сметка ако се харесват да се вземат. Но все пак предпочитам да излиза вече, че ми дотегна само любовни драми и вълнения да гледаме.

# 1 228
Скрит текст:
На 27 не е крайно време за нищо. Зависи от толкова много неща. Има хора, които на 57 не са се изяснили с родителите си... Добре си е Даяна. Малко повече търси драмата, но поне й отива.

Не е имало нищо в ратайската колиба. Въобще не мислете, че има-няма, няма да бъде излъчено, каквото и да има. Пък, ако ви е по-конспиративно настроението, мислете си, че е имало и си го представяйте даже, но като го пишете тук стои едно такова долно, клюкарско, недоказано.
Както и да е.
Аферата между Петър и Даяна беше предизвикана от продукцията. Никой не я е канил на вечеря по собствена инициатива. Сценаристите решиха да сложат малко подправки в отношенията между Даяна и Данчо. След като влезе жена му и се изясняваха и си обещаваха разни неща, отноженията между Данчо и Даяна за малко станаха "дистанцирани" и съответно безинтересни. От време на време Данчо си търсеше прегръдките и вниманието, но по малко по-страхлив и премерен начин. Нямаше как режисьорите да чакат редките докосвания, за да ги показват като нещо голямо. И чрез вкарването на Петър в интригата, го направиха голямо.
Не беше избран Боби да я кани на вечеря, нито Стоян, като нейн съратайник в този момент, а точно Петър. Simple Smile И ето ви сега сериали. Simple Smile

Съмнявам се продукцията да е успяла да убеди Даяна да се прави на загорела за Петър. Българите са луди по конспирации и не вярват на нормалните и очевидни неща от живота, за сметка на вярата им във всякакви сюреалистични фантасмагории

# 1 229
Да, пък някои приемат всичко за чиста монета, и то в сериал със сценарий и режисура. Trollface

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 14:04 от Смиляна

Общи условия

Активация на акаунт