🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 547
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 1 230
Данчо погрозня във фермата, не знам от любовна мъка или раздвоение.
Едни дълбоки бръчки по челото, едни рехави мустаци и брада, които ама никак не му отиват. А какъв убавец беше на романтичната вечеря с Дая.
Изпи му силиците тая жена и се прехвърли на друг.

# 1 231
  • На морето!
Едни дълбоки бръчки по челото, едни рехави мустаци и брада, които ама никак не му отиват. А какъв убавец беше на романтичната вечеря с Дая.
Той другият /Пешо/ нали затова спря да работи, отразявало му се зле на тялото и лицето недоспиването с тежкия труд.

# 1 232
  • Sofia
Той другият /Пешо/ нали затова спря да работи, отразявало му се зле на тялото и лицето недоспиването с тежкия труд.

Пешо се усети според мен в един момент, че няма той да е победител и затова реши, че няма смисъл да се мъчи с тежка физическа работа и реши да работи "любовник" което мисля, че също не му харесва ама е по-лесно. Даяна не мисля, че я харесва, дано си има нормална приятелка навън.

# 1 233
Еее, не може да вменим вина на Даяна и за рехавите брада и мустаци.  Joy  Нито за кукуригото.

# 1 234
  • София
Данчо наистина доста погрозня доста напоследък. С тия рехави мустачки направо е пародия.

# 1 235
Joycardu, е, как да не може, виждаш, може. Trollface
Дреме му на Даню за и за Даяна, и за Маяна, важното е, че вече всички знаят кой е Дани Меджик. Сигурно и при лютениците и миш-машчето се е върнáл, гледам, няма я годеницата в темата от известно време, не ме бийте. Joy

# 1 236
Еее, не може да вменим вина на Даяна и за рехавите брада и мустаци.  Joy  Нито за кукуригото.
Ааа знае ли човек, като спрат камерите дали не ги е скубала косъм по косъм-"обича ме, не ме обича"

# 1 237
Извинете!
Споделих нещо, което вече е било споделяно! Моя грешка, пропуснала съм го!

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 15:36 от Ellinor*

# 1 238
  • Варна
Ай стига вече бе,хора, четете, моля ви. Аман

# 1 239
  • София
Данчо може да прави опити за мустаци и брада, за да стане неустоим като Петър и Даяна да се влюби в него. Simple Smile

# 1 240
Хора спрете се. Значи ако ще пишете в темата поне малко от малко прочетете да видите за какво се пише и какво е писано преди. Не е адекватно на всяка 2-3 страница да се споделя тъпия линк на съдебен спор на Надя...

# 1 241
А, Петър е зодия телец. Да знаете де.

# 1 242
А, Петър е зодия телец. Да знаете де.
По този повод, Мирон каза, че заради директивата за личните данни не са обявени в сайта на Фермата. Ще рече човек, че това е някаква секретна информация.😆

# 1 243
  • Другата България
Дяволче, знаеш, че си ми слабост душко, ама си толкова заслепен от Надка /никаква идея нямам защо, след като тя не е никакъв играч, не говоря за човек/, че вече и на бялото започна да казваш, че е сиво.
Мара била проявила злоба към Надя, и ѝ завидяла, затова казала к'вото казала снощи за нея?
Стига, кажи, че се шегуваш, щото иначе наистина не е сериозно.
Мара да завиди на Надка?
На кое? На мишата физиономия, подобна на тази на невестулка, на сплъстената коса, на сплескания з----к, на невзрачната същност? Погледни Мара, погледни и дъното. На кое да ѝ завиди? На фермерското "уважение"?
Кой освен Калоян в момента, и то само защото Петър не му е подшушнал още, наистина я уважава?
Стоян се мазни и нагажда типично в негов стил.
Даяна и ДанЮ Богатия я надушиха преди няколко епизода и дори я коментираха, а Даяна си каза открито, че не харесва последното ѝ фермерство.
Юхууууу не знае къде се намира, нейните чуВства са неопределени, но според мен и тя не е във възторг от Надка.
Петър и Мара също /Мара още отпреди, с помощта на КустиЧ разбра каква е Надка и че си плете кошницата, с Кустев също я коментираха/ вече си говорят, че е такава, каквато е.
Боби е неутрален, както за всеки и всичко, той си следва тази линия и три седмици преди финал няма да я престъпи.
Милена е ясна.
Е, за какво казваш Мара завижда на Надка?
Мара има уважението на останалите повече, поне за момента, отколкото Надка. Именно защото е първична и откровена, каквато Надка не е.
Мара отдавна се усеща за стратегиите и лицемерието на Надежда, и това в никакъв случай не е проява на злоба.
Няма кой да стигне Надя по този показател, и срещу нея да тича.

# 1 244
  • София
Аз предпочитам Мария като човек пред Надя, но за мен Надя е много по-красива визуално. Ако не беше с такъв проклет характер, а беше приветлив човек, който се усмихва, слага малко грим, щеше да е супер визуално. Вечната страдална физиономия я загрозява.

Не мисля, че Мария ѝ завижда, но и тя не вижда по-далеч от носа си и тя кара Стоян да се откажелл и да си ходи.

Общи условия

Активация на акаунт