🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 650
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 1 275
  • при късмета
Да де, моето не е изразяване на мнение, само твоето. Моето е размахване на пръст, твоето не е.

# 1 276
  • Другата България
Коментираш пишещите, правиш им квалификации и сравнения.
Само защото не мислят като теб - предполагам.
Ако това, че не е редно да го правиш си приела за размахване на пръст - така да е.

# 1 277
За тази вечер  да глася ли пуканките,да паля ароматна свещ или да наглася  кърпички за драма,?

# 1 278
  • Другата България
От тези и трите не остава време за другите важни неща.
Три седмици до финал, ние се занимаваме с пеперудката, дето се мести от легло на легло.
Тук мернах мнение, че заради тази драма гласят ДанЮ за победител.
Напълно го допускам като вид компенсация, но след видяното снощи, а именно как две жени го отнесоха на терена, макар и само в една игра, то се съмнявам, че ще стигне до финал. Дори мисля, че не.
Самочувствието му е в повече на Меджик шоу, силен е, ама един Калоян ще го бие, за Боби е ясно.
Освен ако игрите не са :не се сърди, човече, сляпа баба, нареждане на пъзели, стрелба с лък и сантасе.

# 1 279
Е, хайде и аз се заразих от Фермата, ама от кратко време. Все пак  Фермата е и за жени на по-зряла възраст. Едно друго мнение е моето, като това е игра, и много им се забвлявам откакто съм homeoffice:
Даяна- така ми напомня за мен на 26-8 години. Много ме кефи, флиртува й се, та й се плаче. Тя е актриса, аз не съм, ама все едно се виждам преди... години.  Вместо "чичото" Данчо - за нея е абсолютен чичо, с дете при това, да не говорим за годеница и някакви ревове. Какво да искам, освен да ми напомня прекрасните ми времена на младо момиче. То това са предавания и за хора, които искат забавления от телевизията. Аз не гледам сериали, даже не знаех изобщо коя е Даяна. Ама дано я дават още да флиртува, много ме зарежда, както и нея, явно. А и какво прави Даяна с Данчо след Фермата? Голямо нищо с този ... дълбоко провинциален човек... ( не обиждам никого)
Какво прави Даяна с Петър след Фермата-  фото- сесии, снимки по корици, платени участия по всякакви предавания. И дано си имат тръпката.
Петър си знае цената и му е ясно, че за Даяна май няма да му стигнат силите и чара.
А и Даяна си знае цената.
Дано останат повече, че иначе трябва да гледаме едни хора, които са ... доста ниско ниво и ще чакаме да се обиждат и падат под нивото си.
Изключвам Милена. Тя е над нивото на другите участници.

# 1 280
За тази вечер  да глася ли пуканките,да паля ароматна свещ или да наглася  кърпички за драма,?
Аз ще си приготвя капан за Над..., ох, грешка
Пуканки за Девет седмици и половина
А за Магесника

# 1 281
  • при късмета
Коментираш пишещите, правиш им квалификации и сравнения.
Само защото не мислят като теб - предполагам.
Ако това, че не е редно да го правиш си приела за размахване на пръст - така да е.
Ти правиш същото, коментираш мен и мен квалифицираш. А, ако се върнеш на поста който си цитирала и прочетеш внимателно, моя коментар не беше лично към потребителката. Това в новия абзац, където казах, че коментарите за Даяна ми се виждат като коментари на бабите пред блока, е общо за всички коментари за нея, а не за този на потребителката. Затова е на нов ред, по същата тема, защото не е лично към нея. Това как си го разбрала ти, си е твой проблем. Да не говорим, че не съм забранявала или определяла на никого да си пише каквото си иска, за разлика от теб, но пък мога и да кажа, аз как го виждам. Защото ти както се вижда, намен казваш каквомога или не мога да пиша

# 1 282
  • Другата България
Аз ще си приготвя капан за Над..., ох, грешка
Пуканки за Девет седмици и половина
А за Магесника
За Магесника може и
Ама след

# 1 283
Аз пък Данчо го разбирам в тази ситуация, защото съм я преживявала.И то не на младини, а на зряла възраст.
Та понякога човек изпада в клопки и капани на сибственото си Аз.
И който смята, че е застрахован се лъже.

# 1 284
  • Другата България
И аз го разбирам.
Напълно.

# 1 285
  • USA
Съмнявам се продукцията да е успяла да убеди Даяна да се прави на загорела за Петър.

Защо не,това се играе много лесно..особено от жени като Даяна - жадни за внимание.
Даяна си каза,че още с влизането се е чудила на кой да се сложи и само Данчо откликнал толкова лесно.Дори си го каза ей така,без притеснение.Тези имунитети от ратайство(8-9 които спечели) смятам,че също са нагласени от продукцията,за да не ходи на дуели и да остане,за да прави цирка.Няма вид на човек с познания,начетеност и интелигентност.
Продължавам да твърдя,че е човек на продукцията,влязал с хонорар да разиграва любовни театри.
От друга страна смятам,че има реални симпатии към Петър,защото като я гледам колко елементарно мисли за мъжете,на нея й харесват точно такива типажи - лъскави,с готини тела,пък какво носи отвътре не е важно.Много глупава жена,ама като поостарее ще си смени вижданията.

Даяна с Данчо ми харесваха като отношения,но след като толкова евтино се слага на Петър,вече не ми е приятна.

# 1 286
Имам един съсед, възраствн мъж.Живял на село, после в града, но не е учил много ,няма висше образование.Като цяло добър човек, но не особено шлифован.
Но...Историята и географията са му страст и знае планина от информация.
Та Дая може да и се отдава историята, да й е интересна. Иначе не блести с ум, факт!

# 1 287
Знаят си цената жените,на които се е налагало да си я определят.

# 1 288
А бе, вчера едни размисли ме налегнá'а, страшнѝ... Нещо - 'ич ми не липсва Иконата-Стожер - Чичо Митко. А Ангел все така ми липсва, каква е тая любов, какво е това чудо. Heart Eyes Joy Скучни и сиви са всички спрямо него. тАва А, оплаках се. Joy

# 1 289
Еййййй, ама какви заглавия измислят в кухите сайтове!

Скрит текст:

За ПетърЧО пускам два шорткъта, понеже така и не разбрахме коя зодия е.

Общи условия

Активация на акаунт