🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 229
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 1 440
Мери, май изобщо не ме разбра, ама, карай.
Да ѝ пишат свинщини на Даяна по профилите и тя да ги търпи, така ли? Ти го приемаш за нормално? Ми, добре, повече няма да питам, няма смисъл.

# 1 441
  • Велико Търново
Разбира се че не. Мария го написа на "Иван Рилски".
А пък ако някой може с буквите на "Васил Левски" да напише "Ласкин", евалла му пра'им, дет' се вика Satisfied

Ваня или Мара на дуел, а?
Милена си каза, че ще е Ваня.

# 1 442
  • На морето!
За съжаление явно Милена ще си отиде в събота. Въпреки, че Мара много се изложи точно на силовата част днес, не мисля, че Милена има шанс срещу нея. Ванчето също ще е по-пъргава и издържлива.

# 1 443
Я в промото Надя иска да и махнат имунитета. Дали Милена ще приеме така  да се каже хвърлена та ръкавица ако продукцията разреши
И дали ще гледаме дуел Нада-Милена.

# 1 444
  • Другата България
Сега, да си кажа и за ВанчИ.
В нейния казус съм на страната на Петър.
Въпреки, че я харесвам и съм за нея на финал /ако стигне де/.
Но в събота ще съм за Милена.

Но няма как да си на толкова години и да си мислиш и въобразяваш, че мъж като Петър - на години и с тези разбирания, ще обърне внимание на теб, и то сериозно. Той има вина дотолкова, доколкото ѝ даде някакви аванси /сценарий, гавра или неща друго - не знам/.
И тя захапа, ама много здраво. И после той се отдръпна.
Но ѝ обясни, че няма шанс. И тя уж разбра. И си каза, че не го е искала за гадже.
Е, тогава какви сцени на ревност или там каквото е, демонстрира?
Понеже тя го харесва, той да е като монах, да не се оглежда, задява, да не се прегръща и секси с когото си поиска ли? Щото ще нарани Ваня? Ами не е ОК, тъпо е, ама голям човек е, да се стяга, да се изнесе в друга стая - "ама това си е моето място пък, аз си спя тука пък, те да се изнесат....."
Ееее, хем боли, хем сърби, хем драго ми е!
Някак не прилича на жена на почти 40 да се държи като пубер в прогимназията.

# 1 445
Я в промото Надя иска да и махнат имунитета. Дали Милена ще приеме така  да се каже хвърлена та ръкавица ако продукцията разреши

Дано!!!

# 1 446
  • София
Даяна имаше объркано име. Беше маркирано, но Иван не видя. Така че победата й също не беше особено честна.
Милена няма да избере Надежда за дуелист, въпреки искането й.

# 1 447
Сега погледнах, че Даяна следва в Инстаграм и Данчо, и Петър, но те нея - не. Абе излагация си е.

# 1 448
  • Другата България
Мери, май изобщо не ме разбра, ама, карай.
Да ѝ пишат свинщини на Даяна по профилите и тя да ги търпи, така ли? Ти го приемаш за нормално? Ми, добре, повече няма да питам, няма смисъл.
Напротив, ти не ме разбра.
Затова ти обясних втори път, че никъде не казвам, пиша и мисля такова нещо.
В момента отново се опитваш да кажеш нещо, което никъде не съм написала или казала - че приемам това за нормално.
Не знам защо го правиш, наистина ли не разбираш в какъв контекст го написах, но ще те помоля да не ми слагаш думи в устата, които никъде не съм написала или казала. И да те помоля да цитираш казаното, няма смисъл, щото няма такова нещо. Ей така стават недоразуменията.

Даяна повтаря на Данчо, че не трябва да го интересува какво щели да си помислят хората навън.
За него.
И в този контекст аз питам - ОК, тогава защо ТЯ трие негативните коментари за нея в профилите си?
Като не е важно какво ще си помислят хората? Което твърди ТЯ, а не АЗ?
Което не означава автоматично, че давайки примера и питайки риторично, АЗ одобрявам писането на гадости в нечии профил.

# 1 449

Дано!!!
А дано, ама ....Само се прави на интересна Надя. За да не излезе, че я е страх от дуел. После ще изтръска лапи като продукцията откаже. И ще чака зрителите да оценят смелостта и.

# 1 450
Сега погледнах, че Даяна следва в Инстаграм и Данчо, и Петър, но те нея - не. Абе излагация си е.
И двамата я следват.

# 1 451

Дано!!!
А дано, ама ....Само се прави на интересна Надя. За да не излезе, че я е страх от дуел. После ще изтръска лапи като продукцията откаже. И ще чака зрителите да оценят смелостта и.
Продукцията може и да не откаже. И топката е в Милена.

# 1 452
  • На морето!
Не мисля, че Милена има шанс срещу Надя. Милена е градско момиче, колкото и екстремни спорта да е спортувала, не е като да си цепиш дървата сам, да живееш на село и да си научен от малък на всичко онова, което останалите тепърва учат.
Отива си Милена, което е жалко, но тя е моралния победител в играта, спечелила е публиката навън, доколкото виждам всички във ФБ я подкрепят, а Надя е големият губещ, почти никой не я харесва отвън, Пирова ще е тази победа.

# 1 453

Това не е вярно. И двамата я следват.

# 1 454
И двамата я следват.
Нее, следват я само от “фенстраница” на Петър. Пак погледнах да се уверя. 😀

Общи условия

Активация на акаунт