🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 187
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 1 590
  • при късмета
Ако Ванчето и Милена са на дуел, през финалната седмица ще изправят Надя срещу Мария и тогава ще се види дали са ѝ важни парите или ще остави победата на Мара, защото тя многократно каза, че са пред фалит.

Не съм видяла снощи момента с прашките на Надя, но наистина се изненадвам, че се е разголила.
Надка може и с/у Даяна да е, пропускаш я

Чичо Митко, за Даяна не каза, че е прикрита, а че не споделяла с тях вътре. Не е едно и също.

# 1 591
След като финала ще е на 12.12.  ще има още един редовен дуел другата събота. Стоян 100% ще отпадне тогава.

# 1 592
Вече се убедих, че Петър и Дайче са си лика прилика. И двамата са с голямо его, неотговарящо на истинската им същност и качества. И двамата жадуват за внимание от страна на другия пол. Постъпиха по един и същи начин с Ваня и Йордан. Пускаха им стръв чрез закачки и флирт, защото има харесваше вниманието. В резултат Ваня и Йордан се влюбиха, докато Пешо и Дая само си подхраниха самочувствието. А самите те, според мен, истински се харесват и привличат, но заради егоцентризма си никой не направи крачка към другия толкова време. Петър сам си каза, че жени не сваля и добре че беше вечерята, осигурена от продукцията, за да направи някаква крачка. Даяна също си каза, че не е направила опит да се сближи с Петър, защото бил по-затворен и заобиколен от други жени. Личи си, че са хора, които мислят предимно за себе си и за собствения си комфорт. Искат да са център на своята връзка, искат да са обгрижвани и едва ли не боготворени. Никой не прави опит да направи жест към другия, а само си дърдорят "аз това, аз онова". Не виждам как би просъществувала такава връзка между изявени егоисти и егоцентрици. За капак Даяна е ревнива, а на Петър едва ли му липсва женско внимание. Даяна на втората седмица с него би откачила от ревност.

Ако трябва да погледнем живота на двамата, не са постигнали нищо особено засега. Петър се хвали, че е пилот, но явно нищо съществени не постигнал откъм финансово обезпечение. С каква наглост каза, че е повече от всички мъже във Фермата, а реално живее на квартира, плаща голям кредит и сам си казва, че доходите му не са впечатляващи. Отделно изглежда страшно мързелив, което е много лошо качество за един мъж.

Даяна, пък, има само една голяма роля в киното, което не бих нарекла филмова кариера. Живее все още със семейството си, не умее да домакинства, да готви и разсъжденията й са като на ученичка. Като цяло е объркана и изглежда, че дори актьорството не е нещо, което желае истински.

Та на фона на тези неща, двамата не виждам какво толкова биха могли да предложат в една връзка. Явно разчитат предимно на външния си вид. Такова голямо самочувствие и претенции, а отдолу - нищо.

Перфектно ме допълни. Единственото с което не съм съгласна е, че Петър е нереализиран. Аз лично му се възхищавам за това, че е избрал толкова трудна и отговорна професия предвид, че е бил преди това футболист, аз познавам футболисти, които цял живот с друго освен футбол не искат да се занимават. А не е толкова лесно да се закупи апартамент в София, ако нямаш подкрепа от родители. Може би спестява пари, но важното е, че се бори, за разлика от Даяна, която явно дори и актриса не иска да е. Може би иска да е "муза" на някой богаташ, който да я величае. Петър според мен обаче освен всичко друго ми се струва и меркантилен, 100% и той се надява след участието му да го харесат някоя богаташка щерка и да си оправи живота.

# 1 593
Моля, дайте спойлер за дуела в събота! Може и на ЛС!

# 1 594
  • Варна
Моля, дайте спойлер за дуела в събота! Може и на ЛС!

И аз искам, благодаря.

# 1 595
Финалът наближава, а аз нещо не съм наясно - ще може ли да ме светнете?
Когато свършат дуелите какво се случва. Явно има значение кой ходил на дуел и кой не, пък аз не знам
Обикновено в последната седмица се изсипват всички участници от сезона, още в понеделник ги вкарват и Фермата пак става 20+ души. Има всеки ден дуели и отпада по един. А в събота на финала остават четирима, които имат битки на живо в студиото пред 360 градусовата камера... Но така беше досега. А пък сега може да са измислили промени

# 1 596
Финалът наближава, а аз нещо не съм наясно - ще може ли да ме светнете?
Когато свършат дуелите какво се случва. Явно има значение кой ходил на дуел и кой не, пък аз не знам
Обикновено в последната седмица се изсипват всички участници от сезона, още в понеделник ги вкарват и Фермата пак става 20+ души. Има всеки ден дуели и отпада по един. А в събота на финала остават четирима, които имат битки на живо в студиото пред 360 градусовата камера... Но така беше досега. А пък сега може да са измислили промени
Ами те сега са 5/5 м/ж. След събота жените ще останат 4. Следва още един дуел, очаквам да е мъжки /продукцията така ще ги "посъветва", според мен/. И тогава ще имаме по 4-ма мъже и жени. И после на какъв принцип са дуелите. Защо все се спряга "Който не е ходил на дуел"?

# 1 597
  • София
Никой на никого няма да отстъпи парите, вЕрвайте ми!

# 1 598
Петър може би щеше да има свалка с Жанета ако беше останала по-дълго или с Антония, ако Калоян не беше влюбен в нея, ама сега вече само Даянчето му покрива критерия.
Петър дотолкова неглижираше Жанета, че чак тя плака и писа стихове...
А сега няколко пъти се споменава, че едва ли не, я е харесвал..

Е това беше много в началото, още не беше усетил на къде духа вятъра. А и тя тогава си беше малко аутсайдер, доколкото си спомням я бяха избрали ратай и още не се беше присламчила към Калоян толкова. Като влезе втория път й се зарадва и имаше някакви закачки за "трикото".

# 1 599
По-предния сезон изядоха с парцалите Нури, който каза, че щял да даде парите за благотворителност. Сега по същата логика трябва да питат Надя, щом не е там за парите, ако спечели наградата какво смята да направи с нея. И също като Нури да я накарат да се закълне, че няма да си ги прибере за себе си.
Изобщо на мен ми е странно защо се счита за нещо лошо това все пак да искаш да спечелиш парите. За какво тогава има награда? И за чий ще ходиш там да ти гледат кирливите ризи и прашки, ако не за парите? Още повече че голяма част от участниците споделят, че нуждата ги притиска и наистина ще им дойдат добре тези пари. Далеч по-честно би било за мен да си призная откровено, че искам да грабна наградата, отколкото да се правя на светица като Надя. Такъв изкривен морал, дето е морал само оттук-дотук, не го разбирам. При положение, че има далеч повече неща, за които да се замислят доколко отговарят на някаква елементарна етика, та точно паричната награда да е най-срамното нещо, което да ти се случи във фермата.

# 1 600
  • ВАРНА
Ако Антония или Жанета бяха останали във фермата, Петър и Даяна нямаше никога да се срещнат и Данчо щеше да си жъне фалшив урожай и до момента.
Ограничената ситуация и липсата на избор, кара хората да взимат грешни посоки.

Дам - малцина виждат че Даяна е прикрита кифла.
  Държанието и идно към едно с това на  Жанета и производните и.  Само че се крие и прави на чмного хрисима.

# 1 601
Ох, убийте ме с камъни,но аз я харесвам Даяна....
и Милена харесвам- по принцип ми е по-приятно да гледам
по-интелигентни хора.

Петър говори едно,но поведението му,особено като пие или се ядоса е съвсем различно.

Продукцията - ако Кало и Пешо си правят смешки тип 3 клас голямо междучасие вие трябва ли да ми пригласяте? Малко ли е че спа Милена седмици наред с мишките в ратайската къща?

Надя оплю Дая накрая - Данчо ли й взе имунитета същия ден да я питам? И защо мъжете не бяха на дуела а само Надя?

# 1 602
Аз Даяна цялостно също я харесвам: интелигентна, красива, не се страхува да си каже мнението. Даже според мен с Петър нищо нередно не е правила, но я обърка с Данчо. Въпреки че ако не се беше прилсамчила към него в началото определено нямаше да се впише в групичката на "готините", защото Антония нямаше да го позволи и може би щеше да има подобна съдба на Поли. За мен най-големия й недостатък е че не знае какво иска от живота, сякаш се лута сега като тийнейджърка вместо да си вземе живота в ръцете.

# 1 603
  • София
Позабавих се днес, но за всички чакащи, ето го и спойлерът за предстоящия дуел
Скрит текст:
Милена избира
Скрит текст:
Ваня и Юхуто я побеждава

# 1 604
За змията предполагам идеята е точно на продукцията, още повече, че знаят кой от участниците какви фобии има.
Милена обаче избирателно реагира на кого да се сърди, на кого не. На Мария вярвам, че щеше да опердаши всеки за същия номер.

Общи условия

Активация на акаунт