🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 286
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 1 710
Сезонът е грозен, факт! Ама Надя не става. Никой не може да я задмине.  Под дъното.

# 1 711
На дуела на сто процента съм зад Милена!!! Поли беше права, че Ваня има скрита страна или нещо такова. Днес отново го доказа с тези подслушвания и обиди, първо да погледне себе си, че и тя става много смешна

# 1 712
  • На морето!
С избора на дуелист си получихме спойлера.
Дана, ако ти беше в ситуацията на Милена щеше да си излискала легена вече. Много мъжки се държи Милена, не е лесно да си вълк сред хиени.
Стоян става все по-жалък.

# 1 713
  • Другата България
Нищо лошо няма човек да се влюби.
Но трябва да е реалист.
Преди всичко.
Особено ако го гледа половин България.

# 1 714
Видях Милена  преди ок 20 дни в Пловдив до съда та си мисля,че е загубила битката с/у хепи Ванче.

# 1 715
Не съм фен  чак на Милена. Но в случая предпочитам нея. Ваня не е  по-добра от Милена,но пък е мега досадна. И злобна. Е това последното накланя везната.

# 1 716
На Милена постът за неоправдаване на злобата с лични нещастия си стои, провокативен е, но е и разбираем - на достъпно ниво, за който не е предубеден, разбира се.
Аргументацията й за избор на Ваня не ми хареса, иначе правилно си я избра.

# 1 717
Стоян е подмолен човек, който цял живот иска да се хареса на силния на деня. Вече не ми прави впечатление, но със сигурност това не значи, че трябваше да се държат така с него.

# 1 718
  • София
Но трябва да е реалист.
Преди всичко.

Така е. Ама пак си мисля, че чувствата понякога не се поддават на разума Simple Smile

# 1 719
Данчо се ядоса. Joy

# 1 720
  • София
Данчо ми беше толкова симпатичен в началото на сезона.. Но сега като гледам ми е все така недорасъл като Ванчето. Даже май я бие. Абсолютен лигльо, който не знае какво иска от живота. Един ден осъзнава колко му е важна Камелия, на следващия реве за Даяна.. После говори с всички против Даяна.. Мухльо!

# 1 721
Пешо търси себе си... на покрива. Joy

# 1 722
"Сега ще почнат всички да се катерят тука..."
Ама, Дайче, ти ги водиш 1 по 1, какво очакваш Grinning

# 1 723
  • Варна
Милена, ти си фермера, който заслужава овациите тази година, дано да четеш. Много, много те харесвам, много ме кефиш как ги вбесяваш до степен да излязат от агнешката си кожа. Уникална, умна, стабилна, браво, момиче.

# 1 724
  • Другата България
Но трябва да е реалист.
Преди всичко.

Така е. Ама пак си мисля, че чувствата понякога не се поддават на разума Simple Smile
Съгласна.
Но както каза самата тя - остава седмица.
Излез навън, и си изразявай чувствата. Насаме.
Ама това нейното е резил.
Мъжко момиче, бори се, ако и утре спечели-евала.
Ама хората няма да я запомнят с това.
С победите.
А с другото.

Общи условия

Активация на акаунт