🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 118
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 1 725
С избора на дуелист си получихме спойлера.
Дана, ако ти беше в ситуацията на Милена щеше да си излискала легена вече. Много мъжки се държи Милена, не е лесно да си вълк сред хиени.
Стоян става все по-жалък.

Дана превърташе по 3 пъти като се зададеше дуел.. и ние все пак сме гледали и слушали за интуицията
И въобще, ако друг вътреше беше пращан толкова пъти ратай, щеше да опищи света... може би само Мара не мрънка и затова го играе дежурния ратай по заместване

# 1 726
Петър на търга на работливите. На Надя сметчиците дребни пак.

Smile

Изключително долна.

# 1 727
Някой би ли дал спойлер за дуела? Simple Smile Благодаря Simple Smile

# 1 728
И Дайче, и Ванче, и Марче, и Канче, и Стоянче, и Данче - изложихте се много!
За Надя е ясно. Тя и в излагането е ненадмината.

# 1 729
  • Другата България
Обаче Магесника стана злобен.
Долна душица.
Типична реакция на зарязан и натирен мъж.
Типичен пу₩ьо.

# 1 730
Някой да има да сподели спойлерче за събота 🙄
Моляяя че ми е трудно да заспя от вълнение

# 1 731
Позабавих се днес, но за всички чакащи, ето го и спойлерът за предстоящия дуел
Скрит текст:
Милена избира
Скрит текст:
Ваня и Юхуто я побеждава
..

# 1 732
  • Варна
Спойлера е днешния избор на втори дуелист.

Хахахаха, Надьоооо, не за фермер, за чеп не ставаш. 😂😂

# 1 733
С избора на дуелист си получихме спойлера.
Дана, ако ти беше в ситуацията на Милена щеше да си излискала легена вече. Много мъжки се държи Милена, не е лесно да си вълк сред хиени.
Стоян става все по-жалък.

Дана превърташе по 3 пъти като се зададеше дуел.. и ние все пак сме гледали и слушали за интуицията
И въобще, ако друг вътреше беше пращан толкова пъти ратай, щеше да опищи света... може би само Мара не мрънка и затова го играе дежурния ратай по заместване

Не се познаваме за да знаеш какво щях и какво не!
Милена е в ситуацията, защото тя сама се постави в нея.
Всички бяха с нея до рождения и ден, но поведението и обърна всички срещу нея и навън не е по-различно и по-различна също.
Вас като може да ви подхлъзва, мен не.
И съм тук да си коментирам, а не да нападам коментиращите.
Гледайте си вас.

# 1 734
Милена този епизод рече и отсече - за мен е морален победител и смело може да си заминава. Вече има разяснени отношения с всяка една от жените.

Дяволо, виждам, че се правиш на голям. Не си - досаден си с тази псевдо-надска подкрепа подкрепена с 10000 реда думи, които се повтарят. Не виждам КОЙ нормален може да хареса Нада с тоя отвратителен усойнически характер.
Лека вечер Simple Smile

# 1 735
  • Вестерос
Цяла седмица са ми хипер грозни камъните на пода, с тези огромни фуги. Добре, че им казаха. През пръсти се работи в тази Ферма 🤦

# 1 736
Аз не виждам проблем Дана като участник да бъде коментирана не по-различно от останалите, вкл.с предположения за реакциите й, ако още беше в играта. Каквото за другите, това и за нея.

# 1 737
Данчо ме разочарова. Какви са тези думи сега? Гроздето явно е много кисело. Реши да мисли за зрителите чак на финала.

# 1 738
Аз не виждам проблем Дана като участник да бъде коментирана не по-различно от останалите, вкл.с предположения за реакциите й, ако още беше в играта. Каквото за другите, това и за нея.

За Дана единственото неадекватно е коментирането на отношенията след фермата на Данчо и Даяна. Чисто клюкарене си беше тука ама кое, ама как било и т.н. Доста долна постъпка, но след като е в сферата на спортната "журналистика" я разбирам, че я влекат клюките, но никога те не са хубаво нещо.

# 1 739
Йордан е куку за мен. Чак се удя как Даяна въобще се хвана на този клон

Последна редакция: пт, 27 ное 2020, 23:14 от PeacockLove

Общи условия

Активация на акаунт