🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 081
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 1 740
  • Варна
Данчо ме разочарова. Какви са тези думи сега? Гроздето явно е много кисело. Реши да мисли за зрителите чак на финала.

Квото почукало, душко.

# 1 741
Данчо ме разочарова. Какви са тези думи сега? Гроздето явно е много кисело. Реши да мисли за зрителите чак на финала.

Квото почукало, душко.

Много ме издразни, честно. Въртя, сучеше, и сега дай да я плюем. Много долно поведение. Още повече пада в очите на хората. И не можах да разбера какъв е проблемът на Ванчето. Да ясно. Разбрахме, че харесва Петър, той нея не. И сега абсолютно никой не трябва да докосва Петър, за да не обиди Ванчето. Какво е това сега.

# 1 742
  • Велико Търново
Е, аз определено пропускам.
Ще съм благодарна да видя за какво става въпрос.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10220883509111995&se … ype=3&theater

Видях Милена  преди ок 20 дни в Пловдив до съда та си мисля,че е загубила битката с/у хепи Ванче.
Те всички са навън от преди месец. Така че в конкретния случай написаното нищо не значи. Но по принцип е спойлер и би трябвало да се слага в скрит текст.

# 1 743
Аз не виждам проблем Дана като участник да бъде коментирана не по-различно от останалите, вкл.с предположения за реакциите й, ако още беше в играта. Каквото за другите, това и за нея.

За Дана единственото неадекватно е коментирането на отношенията след фермата на Данчо и Даяна. Чисто клюкарене си беше тука ама кое, ама как било и т.н. Доста долна постъпка, но след като е в сферата на спортната "журналистика" я разбирам, че я влекат клюките, но никога те не са хубаво нещо.

Това е едното. А другото е, че подскача на коментарите за нея. Това имам предвид - обсъждаме всички участници, вкл.нея. Че някой не я познавал лично или че не бил там - ами то и за другите важи, но не й пречи тях да обсъждаме 😀

# 1 744
  • София

Фермата - Сезон 6, Епизод 72 (27.11.2020)

# 1 745
От къде има хора със спойлери, при положение, че всички, работещи в тв и са свързани с предаването подписват договор?!

# 1 746
  • Варна

Квото почукало, душко.

Много ме издразни, честно. Въртя, сучеше, и сега дай да я плюем. Много долно поведение. Още повече пада в очите на хората. И не можах да разбера какъв е проблемът на Ванчето. Да ясно. Разбрахме, че харесва Петър, той нея не. И сега абсолютно никой не трябва да докосва Петър, за да не обиди Ванчето. Какво е това сега.

И аз бих я плюла, много долно постъпи, не харесвам от дъното на душата си егоистите .
Ваня цял живот ще си остане сама, съжалявам, че съм толкова директна, но обичам да казвам истината, имам приятели, които точно, заради това ме уважават, имам и такива, които не са ми приятели, а просто познати и стъпват на пръсти покрай мен. 😉

# 1 747
Даяна хем иска да се гушка с Пешо, хем да е приятелка с Данчо. Е то не може и вълкът сит и агнето цяло. Аз се питам защо на покрива нямаше филии с лютеница. Пешко трябваше повече да се постарае.
И аз смятам, че драмата с змията беше преиграна, за дръпне Милена Ваня като по-слаба. Милена провокира и е неприятна и никакви семейни драми няма да ме накарат да я харесам. Тя е от този тип хора, които са готови да ти кажат най-мили думи, за да ти се подмажат, а после да ти забият ножа. Тя е голяма лицемерка.
А относно спойлерите - участниците имат познати, роднини и приятели, та все достига някаква информация.

# 1 748
От тази компания във фермата аз от самото начало харесвам само Милена и Даяна. Обаче емоционалните геометрични фигури на Даяна с половината "личен състав" вече са ми крайно отегчителни и направо ги пропускам покрай ушите и очите  си. Затова ако Милена си тръгне, оставам на сухо и може би няма и да догледам сезона. Ще ѝ стискам палци утре, но Ваня ми се видя толкова превъзбудена в днешния епизод, че като нищо ще изгризе ритловиците, въжетата, бутоните и целия инвентар на арената. Направо като един Уди кълвача е във въображението ми - със звук и картина.Laughing Та няма да ѝ е лесно на Милена.
Надя ми става все по-безинтересна. Твърдоглава, ограничена, самовлюбена.....и сива. Такава я виждам аз през телевизора.

# 1 749
Иван и Андрей, ще спечелите ужасно много пари ако пуснете линия анти вот за Надя. Направете го и станете богати лесно в кризата!

# 1 750
Надя беше като обезумяла, когато нападна Стоян.
Цяла мандра имат. Къде е тази продукция?? Филии с кашкавал, кисело мляко, сирене може да ядат. Какви са тия драми, спорове, цъклене???

# 1 751
  • Варна
Надя беше като обезумяла, когато нападна Стоян.
Цяла мандра имат. Къде е тази продукция?? Филии с кашкавал, кисело мляко, сирене може да ядат. Какви са тия драми, спорове, цъклене???

Казах, не един път, нещастна е, за това така се държи, много е нещастна.

# 1 752
Напълно съм наясно. Но това граничи с психическо отклонение.. не искам да съм груба ,но просто беше.налудничево това..

# 1 753
  • Варна
Напълно съм наясно. Но това граничи с психическо отклонение.. не искам да съм груба ,но просто беше.налудничево това..

Всички го знаем, само тя не.

# 1 754
На мен ми хареса Надя днес за прошка като отдаде отпор на Даяна да иска прошка.
Не обичам измъчени неща, прошката трябва да идва от сърцето. И ако ме го чустваш, по-добре да не го правиш фалшиво.

Общи условия

Активация на акаунт