🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 354
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 1 920
  • при късмета
Дяволо, това,  което си описал не е лицемерие. Да, Даяна беше изненадана, когато Милена каза, че не иска тя да вземе имунитет, но мнението не си е сменила и не използва случая да се обърне с/у Милена и както да вчера ѝ симпатизира, да започне да говори против нея. Напротив, защити Милена и след връщането ѝ, когато изтърси глупостта за децата на Надка и Ангел. И тук някаква мнима защита от Данчо също няма, та не знам защо изобщо го вмъкваш. Видно е дори от тези примери, че Даяна не се влияе от мнението на Данчо или от останалите и да се опасява, че Данчо няма да я защити, защото самия той е на обратно мнение и изобщо няма притеснения да го изрази. Не го сменя, а на Данчо мнението се смени, след като тя единствена подкрепи Милена с/у всички. Та нито това са доводи, нито примерите които си дал са за лицемерие. Нещо друго може да измислиш, но лицемерна не може да я наречеш.
chiana2003, и ти ли дойде от Анадолско да четеш морал? Добре, ясно е, че има жени, които винаги ще обвиняват други жени за всичко, за което изначало са виновни мъжете, ама те са тези, които на края се оказват оставени, на тях изневеряват и тях зарязват. Защото не търсят вината у правилния човек и защото сами се поставят в подчинена позиция. А, и още нещо много важно, мислят си, че мъжете им са техни, а всъщност те са собственост на някой мъж. Нормалните хора нямат чувство за притежание към друго човешко същество

# 1 921
  • Другата България
Скрит текст:
Ма Ко,
ми аз я нарочих в онзи момент, когато Милена бе първи дуелист и хвърли в пространството как НЕ искала точно Даяна да спечели имунитет в битката за неприкосновеност за избор за втори дуелист.
Дадоха шокирания поглед на Даяна, а малко по-късно за първи път видяхме някакво лично отношение от Даяна към друг участник във формата извън Данчо. Тя ходи при нея, прегръщаше я, ама защо така са те нарочили, аз съм зад теб и бла бла. Къде бе преди това? Как къде, под рамото на Даню, по-тиха и от водата. Когато Милена се завърна във формата след битките с Тони и ко, Даяна по никакъв начин не я отрази. Когато се върна Милена, като влезе от портите на Фермата дори не я прегърна или поздрави с ръка. Малко по-късно, когато отново Милена бе на пангара, нашата принципна героиня пак бе при нея в ратайската колиба.
Тя, 2 месеца се кри зад гърба на Данчо. Не отричам победите и за имунитети (ратайство и дуели), евала, но тя не винаги е била защитена, но не бе избирана, за да не им разбият идилията на влюбените.
Сега на крачка от финала когато вече няма за кога и от кой да се пази изведнъж стана много нагла и започна да и се чува думата и дори да почва да го играе соло.
Че чак тръгна да търси сметка от Надя, защо не била поискала прошка?! Алоооуу, ти там нравствената полиция ли си нещо? Всички искащи прошка там бяха лицемери,
а за мен Надя направи един от най-хубавите и запомнящи се маньоври този сезон, като отказа да ходи по свирката на Иван и Андрей с нарочно така поставеното предизвикателство. Кога в някой формат сте виждали такова нещо? Аз поне не си спомням. Всеки би тръгнал да лъска имидж. Но Надя бе себе си. Дори и зла да е.
Скрит текст:
Не е говорила зад гърба на хората, Даяна, а после в очите да им говори друго, но не само това е критерий за лицемерие за мен.
Най-големия и фалш и лицемерие за мен бе провокацията и към Данчо. Ако искаше да са само приятели нямаше да се гушка в него, да му целува ръцете, да ляга почти гола до него и да го ревнува от случайни участнички (от свитата на Шопски).

Simple Smile
Добре, че подчертаваш, че е за теб.
Значи, първо, това не е "маньовър". Това не е нищо повече, освен поредно доказателство за нещо, което Надя винаги е твърдяла, а именно, че не е вярваща, не е християнка, не вярва в Бог и т.н. Което е нейно право, да вярва в каквото си иска. Само дето именно лицемерие беше нейното твърдение, че МитЕ бил "икона". Тя, която не е вярваща, да говори за икони, откъдЯ накъдЯ, след като иконата е нещо, което се ползва и вярва в него именно от вярващи хора, почита се от вярващи, молят му се вярващи - примерно. Как ти атеистката изведнъж, за да се харесаш на зрителите, заговори за икони? Щото си много честна? А, да, и "себе си"?
После, твърдението, че това освен маньовър, при това хубав, е и Joy "запомнящ се".
Наистина ли смяташ, ама наистина наистина, че дори и днес, а да не говорим за утре, някой тук и навън ще ПОМНИ именно това, че Надка не поискала прошка на никого? Дори аз го бях забравила. Никой не го е еня за Надка, всеки я иска вън, това е най-НЕхаресвания участник и дали иска или не иска каквото и да е от някой вътре не вълнува никого. Защото нея всеки я иска навън.

За останалите коментари - за това защо Даяна била лицемерна, ще се въздържа.
Млад си още, много има да учиш.

# 1 922
  • София
Пак да питам, а обвързаният мъж защо го допуска и даже поощрява и търси това облизва е. А?
Това че Йордан е нищожество и ще му остане петно за цял живот, не виждам какво общо има с поведението на отсрещната страна и как би оправдало леките й действия.
А на онази с втората лична нападка над мен, дори няма да й отговарям. Ясно е, че нещо като не се харесва почват личните престрелки

# 1 923
  • при късмета
Не помисли ли, че никой нямаше да те напада, ако първа не беше започнала да заповядваш кой какво може и не може да пише?

Забравих да вметна мен с какво ме подразни Даяна вчера. На търга, пак вкара за Боби "айде сега цигански номера". Беше абсолютно ненужно. Да, не е било лицемерно или зад гърба му, защото пред всички го каза, но аз основание за такава реплика не видях. И Дана е казвала, че често му го натяква, но до сега не са излъчвали такива примери

# 1 924
  • Варна
Забравих да вметна мен с какво ме подразни Даяна вчера. На търга, пак вкара за Боби "айде сега цигански номера". Беше абсолютно ненужно.
Хаха, а Данчо с какъв кеф отмъкна сладките неща на Петър. Не че му вярвам, че не предпочиташе пържолите.. Simple Smile
Нормален мъж няма да го направи, защото леките не са интересни. А Дая е ясна - размята се нагоре-надолу, защото го счита за нормално независимо дали отсрещната страна е обвързана или не. Затова и рови в телефона на хората до нея, защото си мисли, че и другите са такива като нея. Ами не, нормалните хора имат поставени граници, които не се прекрачват. И облизването на обвързани мъже влиза вътре...
Това че леките не са интересни как го разбра?

# 1 925
  • София
Аз гледам уж всичко,но не разбрах откъде дойде това,че Ванче и Дая били приятелки?Наистина бях изненадана.
И да я питам аз Ванче приятелско ли беше спрямо Дая ,да се разсъблечеш и Даню да те масажира,хъм Simple Smile

# 1 926
  • при късмета
Аз гледам уж всичко,но не разбрах откъде дойде това,че Ванче и Дая били приятелки?Наистина бях изненадана.
И да я питам аз Ванче приятелско ли беше спрямо Дая ,да се разсъблечеш и Даню да те масажира,хъм Simple Smile
Още преди вечерята на Даяна и Петър, тя самата каза на Данчо, че Ваня ѝ е близка. Даже май каза "най-близка от жените", коментираха с него самата вечеря и Данчо обясняваше, че не  много ОК за него да ходи. Това беше и причината Даяна да изкоментира със самата Ваня въпросната вечеря. Пита я дали има нещо против и ѝ каза, че мнението ѝ  има значение. Ваня тогава каза, че с Петър нямат нищо общо и Даяна от нея изобщо да не се притеснява. Затова се чудя на Ваня и по-назад казах, че собствените си думи не помни. Даяна все пак тогава само нейното мнение каза, че ѝ е важно

# 1 927
  • София
Така е всичко ,да.Но точно този момент визирах-аз чак тогава разбрах,че те двете си били близки.

# 1 928
Не че харесвам особено Ваня и не че одобрявам ненужната ревност, но и без да съм част от триъгълник, не би ми било приятно някакви да ми се натискат, подсмърчат, лигавят и обясняват докато се опитвам да спя. То няма лошо и да се опънат- млади, свободни хора, ама биха могли и не е като да няма къде да се скатаят. Драмите на Даяна са абсолютно смешни и просто си личи, че са с цел привличане на приемника. Жалко, че има качества, а ще я запомня как се търкаля по леглата на двама мъже...засега.

# 1 929
Аз лично няма как да харесам Даяна, защото за мен е много тъпо да влезеш в риалити и единственото което правиш е да се закачаш с мъжката част и да търсиш отчаяно внимание. Може аз да съм пропуснала, но не съм я видяла в нормален разговор с мъж без да се закача с него и да се прави на “ощипана”. Винаги са едни погледи, едни намеци и т.н. Просто ми е много неприятно такова държание, все едно е за първи път на лагер с момчета и във всеки един вижда потенциален охажор и човек, който припада по нея.

# 1 930
Някои нещо за много специални се взеха, лични нападки, ха ха, за първи път я забелязвам, тя за лични нападки си мечтае. Joy
Просто да нареждаш Какво да не пишат другите, е много нагло.
Пък си се самозалъгвай, че некви там нормални мъже, каквото и да значи това, имат някакви си граници, пълни небивалици.

# 1 931
Аз много харесвах Даяна, но считам, че с поведението си тя подведе Данчо. Една жена винаги усеща, когато привлича сексуално един мъж и може да разбере, когато има чувства. А тя му даде много поводи за напразни надежди.
Много жестоко е сега, когато се преориентира.

# 1 932
Ваня нямаше да се замисли за другите, ако Петър гушкаше и целуваше нея. Смешна стана вече съвсем. Дразни се, но не иска да се премести. Това нейното мазохизъм ще да е ( нервят я,но не се мести, да е в течение на нещата там).

# 1 933
Самата Даяна снощи си го каза - че не за първи път хора са се подвеждали от поведението й,  явно тя някъде бърка. Добрутро. Още няколко връзки може да развали, докато открие и къде точно бърка. Оф, забравих, мъжете ще ги развалят, защото Дая само ще им отвори очите, че връзките им вече са изчерпани.

# 1 934
  • при късмета
Ваня нямаше да се замисли за другите, ако Петър гушкаше и целуваше нея. Смешна стана вече съвсем. Дразни се, но не иска да се премести. Това нейното мазохизъм ще да е ( нервят я,но не се мести, да е в течение на нещата там).
Я виж как не се замисли, че Тъпото харесва Петър, пък нищо,  че официално Калоян я задяваше Joy

Общи условия

Активация на акаунт