🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 91 906
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 1 965
С хубава битка започваме тази вечер.
Аз ще викам за Милена. На Ванче тамън да и даде човек шанс и тя пак намира как да се изложи.

Много непохватна Милена с ваденето на пироните обаче. Не започва добре за нея двубоят.

# 1 966
  • Тра-ла-ла
Много непохватна Милена с ваденето на пироните обаче. Не започва добре за нея двубоят.
Ами все ратай я пращаха. Идеална тактика...да няма досег до строителната работа, за да не понаучи туй-онуй

# 1 967
Беше много добра на стената Милена, но забавянето с теслата ще я провали според мен

# 1 968
  • Буркина Фасо
май ще я провали подреждането на дъските.

# 1 969
И тук на пъзела много се забави да, като цяло много слабо представяне.

# 1 970
Бавна е Милена. В тези игри Кукуто има предимство - все пак цял сезон наистина кова и носи талпи и дъски, Милена работи, но далеч не такъв тип работа. Като цяло Ваня има добра физическа подготовка не от вчера, което си оказва винаги влияние върху издръжливост и сила. Отделно работата й е физическа.
Милена има желание, ама няма физическа издръжливост, чуйте й дишането - тя не диша.

# 1 971
4:0 за Юхуу ще е , трябва да стане чудо за да спечели Милена тази битка.

# 1 972
  • Тра-ла-ла
Милена издава звуци все едно секс прави Joy

# 1 973
Яко пъшкане, як зор. Не се справя добре Милена.

# 1 974
Какъв епизод!
На Надя й казаха директно, че не става за фермер,
Установи се, че не е корифей на мандрата - Мара също прави хубаво сирене и кашкавал -ОМГ - сякаш ядрен физик разби ядрото на атома...
Накефи ме Даяна която се сопна на Надя , че е безгрешна на ритуала'прошки' -не това какво точно е казала, а това, че й се орепчи.
Яд ме е ,че Милена няма капацитет да ги сложи всички на местата им - защо  не попита Надежда, ти будилник имаш ли? Що не го ползваш ами все някой ти  е виновен?
 И за капак: Данчо правил романични жестове с лютеница. А с миш-маш що не опита? Може да е по-успешно  ....Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 1 975
  • Буркина Фасо
не казаха ли, че написаното на дъските трябва да може да се чете отгоре ? т.е. написаното да е обърнато наопаки.

# 1 976
  • SF
Стоян й  даваше умни съвети на Милена.

# 1 977
трябва да сложат правило - или максимум 3 ратайства, или да не си в две поредни седмици,  нещо такова....

# 1 978
  • SF
Понеже Ванчето е по-ниска, очаквах, че ще й бъде по-трудно с въжето. Та загуби там много време.

# 1 979
  • Варна
За Ванчето съм Simple Smile
Лисицата вън!

Общи условия

Активация на акаунт