🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 91 805
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 1 995
  • Буркина Фасо
трябва да сложат правило - или максимум 3 ратайства, или да не си в две поредни седмици,  нещо такова....
по-скоро правилото да е който е посочен за фермер от отпадналия - той да бъде.
сега по-скоро е наказателен вот към посочения.

# 1 996
Skrekkelig, да си чувала за СПОЙЛЕР ?!?!

# 1 997
  • София
Ей за това все се заричам да не пиша и да не чета в тази тема поне 48 часа преди дуела, особено пък по време на лайва.

Аман вече бе!!!!!!!!!!!!

# 1 998
  • Варна/Лондон
Е, хубаво, ама нечестно. Ваня чакаше горе да и кажат какво да прави с пъзела няма с обствена мисъл, с право сте я кръстили Кухото Канче.

# 1 999

А за Дая спрете да пишете че не виждате нещо лошо. Тя се въргаляше и облизваше сгоден мъж и го знаеше много добре. Който я оправдава да си помисли какво ще мисли за нея ако тръгне да се натиска гола на нейния мъж....

Моля???  Ти каква се явяваш, че ще казваш на другите какво да пишат/не пиша?!
И пак да кажа - ако те е страх, че мъжът ти се въргаля с някоя Даяна или Маяна, търси Вината у него, той Е виновният, Даяната не я вълнуват твоите чувства и не носи никаква отговорност към тебе. Не говоря за тебе, а принципно.

Да вземем всички да спрем да казваме на другите какво да правят освен. Ти каза по-рано да се слагали дългите мнения в скрит текст, че не ти се чете. 😂
Мен пък ми е интересно и ако е в скрит текст как да разбера дали е спойлер или някакви разсъждения на потребителя?

# 2 000
  • SF
Ей за това все се заричам да не пиша и да не чета в тази тема поне 48 часа преди дуела, особено пък по време на лайва.

Аман вече бе!!!!!!!!!!!!

Какво става?

Петър ще бере ядове с Даяна заради тази сърцата подкрепа за Пинчера.

# 2 001
Добре се справи с рязането Юхуу
Ама цялото ми удоволствие от гледането на дуела отиде някъде другаде, като знам изхода.

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 21:18 от Bengun

# 2 002
Тая игра не я ли играха вече? Или бяха мъже?

# 2 003
  • София
Е, хубаво, ама нечестно. Ваня чакаше горе да и кажат какво да прави с пъзела няма с обствена мисъл, с право сте я кръстили Кухото Канче.

Според мен не е редно да им подсказват. Знам, че това са правилата, но не е честно.

# 2 004
Да вземем всички да спрем да казваме на другите какво да правят освен. Ти каза по-рано да се слагали дългите мнения в скрит текст, че не ти се чете. 😂
Мен пък ми е интересно и ако е в скрит текст как да разбера дали е спойлер или някакви разсъждения на потребителя?
Много просто.
Пишеш СПОЙЛЕР и след това скриваш написаното след него.

# 2 005
Ох като го чуя това скандиране "Хееепи Ванче" започва да ми се гади.

# 2 006
  • SF
Добре се справи с рязането Юхуу
Ама цялото ми удоволстие от гледането на дуела отиде някъде другаде, като знам изхода.

Ами и аз това имах предвид днес, но ме пратиха на специалист да ме преглежда...
Не ми се връща към тази тема. Публичен форум - това е положението! Има ги всякакви!

Моля те, поне ти не коментирай, че за сега те чета.

Джолева, и аз едва го понасям това скандиране! Simple Smile))

# 2 007
  • София
Играха го Ангел и Калоян.
Дуелът до тук е хумореска, а от лагера на Ваня много неадекватно я подкрепят, по-скоро я изнервят. Особено Петър, Надя и Мара.
Много грозно впечатление ми прави пак Даяна, която започна да подкрепя и да дава напътствия на Ваня след като видя накъде отиват нещата и 4:0 за Ваня.
Това няма да ти помогне хитрушо, няма да отървеш ратайството и дуела.

# 2 008
Тази година не виждам нито един достоен за парите.Циганина е уникален нагаждач,само и само да е в групата на “готините” се прави на пич и им търпи бъзиците.Ясно е ,че в реала няма кой да му обърне внимание.Какви готини ,всички са гола вода ,със самочувствие без покритие

# 2 009
Тъпак, псувня, идиот, псувня, 'ше ви се не види, пичове - речникът на Ванчето. Scream

Общи условия

Активация на акаунт