🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 112
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 2 310
Надя няма капацитет да бъде кукловод.
Изисква се ум, интелигентност, умение да лавираш.
При Надя има простотия, озлобление, сметкаджийство.
Цялата й енергия беше насочена срещу Милена. Показа неистово желание да вменява чувство на вина, да рита
паднал човек(Стоян).
Това ли е сив кардинал? Не!
Най - смешна ми беше със списъка - заслужава/не заслужава финал.
Чакай малко! Кой ти дава това право?
Надето не е кукловод, просто извади късмет да попадне в подходяща среда.
''Най - лесно се дърпат конците на неуките.''
Една Милена пролет не прави. Ако имаше повече Милени Надежда щеше да е само навъсената  жена, която прави сирене. В мандрата.

# 2 311
Ааа, Мери, отричай си колкото щеш, Надя изобщо не е глупава, нито е за подценяване.
И, да, умна е, манипулатор С Ум, късно, късно се усетиха Само някои каква е, това е абсолютно достатъчно доказателство. Trollface

# 2 312
  • Другата България
Нищо не отричам, казвам какво мисля.
И изобщо не съм съгласна с написаното от теб. С нито една дума.
Но го приемам и разбирам.
Всички хора сме различни и мислим различно, уважаваме различни човешки качества, възприемаме ги по различен начин. И така.

# 2 313
Не, не тебе не ти харесва да признаеш, че злодеят, когото не можеш да понасяш, има Акъл. И благодарение на акъла е стигнал дотук в играта. Какви качества ценя у хората - тук няма нищо общо, да ти кажа. Ама, нищо, но явно не го разбираш.
Ако аз коментирам Какво цениш Ти, ти ще подскочиш до тавана и ше напишеш поредния обяснително-оправдателен чаршаф, но аз не съм такава. Simple Smile

# 2 314
Надка ако имаше акъл, нямаше масово зрителите да са против нея. Щеше предварително да си е дала сметка, че победителят трябва да е положителен образ, а не като свекърва от турски сериал.

# 2 315
  • София
Момичета и момчета след малко ще пускам новата тема, че по-късно ще ми е по-трудно (специално днес).
Правило номер едно за участие: подкупи всякакви приемам, но може да минете фейс контрола с всякакви хвалби за Надето Ill
Налагам дОктатура, запор на всякакви анти мнения за работливата пчеличка Мая, хъх Надя! Stuck Out Tongue

# 2 316
Ако Надя имаше акъл, щеше да играе играе ,така, че хората да я харесват.
Тя се държи все едно е в нейното село и интрижки на дребно ще свършат работа. Да подценяваш другите не е акъл.
Остана до сега , да ,и ще излети когато вече надушва паричките😁

# 2 317
  • Sunshine state
Аа, Дяволо, то тогава само ти и още 1-2 ще пишат в темата, та да ги нямаме такива банове. Ние сме си хейтъри. 😂🤣

# 2 318
Дяволче, ще сложиш ли в темата гифчетата със "злодеите" на Фермата ? Моляяя!!! Hug
Много ща обичам!

# 2 319
  • София
Вече съм го направил Simple Smile
в момента си оправям статистиката за игрите и да измисля анкетата и готово

# 2 320
diavolo е обсебен 😁, нямам друго обяснение, че залага на куц кон.

Чакам Мара да лупне още някой, че ми е скучно вече.

# 2 321
Момичета и момчета след малко ще пускам новата тема, че по-късно ще ми е по-трудно (специално днес).
Правило номер едно за участие: подкупи всякакви приемам, но може да минете фейс контрола с всякакви хвалби за Надето Ill
Налагам дОктатура, запор на всякакви анти мнения за работливата пчеличка Мая, хъх Надя! Stuck Out Tongue
Ъъъъъ, Наденцето милото е най убаво.
Минах ли контролата

# 2 322

Ехеее, Даню богатия първо с годеница, после на Дая се пробва, с Жанета и Косъма гледахме сторита как го целуват, а сега и с Габи! После Дая скачала от цвят на цвят...

Това, че има снимка с Габи не значи, че тя е поредната. Не е нужно снимките да са все с "любови". А и във Фермата не са само двамата. Simple Smile

# 2 323
Дана, как е Габи ? На крак е явно.

# 2 324
Ок, ето едно хвалебствие - Нада е много въздействаща.
Четири дни минаха, а още не мога да я забравя по прашки.
Joy

Общи условия

Активация на акаунт