🐑Фермата сезон 6 Тема 12 /23.11-29.11/

• 90 091
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 2 325
  • Другата България
Не, не тебе не ти харесва да признаеш, че злодеят, когото не можеш да понасяш, има Акъл. И благодарение на акъла е стигнал дотук в играта. Какви качества ценя у хората - тук няма нищо общо, да ти кажа. Ама, нищо, но явно не го разбираш.
Ако аз коментирам Какво цениш Ти, ти ще подскочиш до тавана и ше напишеш поредния обяснително-оправдателен чаршаф, но аз не съм такава. Simple Smile
Хайде да не ми казваш какво харесвам или не харесвам АЗ.
Пиши си за себе си.
Кучето там има повече акъл от Надка.

Това
Цитат
Всички хора сме различни и мислим различно, уважаваме различни човешки качества, възприемаме ги по различен начин. И така.
беше съвсем общо, не знам защо се разпозна. А и не ме засяга. Дори себе си включвам тук, мисля, че е ясно.
Чаршафите ми не си длъжна да ги четеш.

# 2 326
Аха, значи Ти можеш, аз - не. И после - безкрайни оправдания. Мери, да, намекваш Точно какви качества Ценя аз у хората. А това няма нищо общо с това, че Ценя някого в Една игра, Играта му, не Човешките му качества.. И, ето, че се засегна веднага, без Да коментирам Дори какво цениш ти. Joy Писах само Ако, нищо друго, ти обаче подскочи. Joy
И не закъсня с чаршафа, не трябваше да пиша изобщо.

П.П. И е факт - Надя и Милена направиха сезона, Двете Заедно. Затова върнаха Милена, както върнаха Михо на Стоян във втори сезон, та да "не скучае" Стоянчо. А Надя постигна своето - изгони Милена. Simple Smile
Искаше ми се това да стане на арената, но не би, Милена не посмя, тогава щеше да е с Нула точки.

Последна редакция: нд, 29 ное 2020, 19:46 от Смиляна

# 2 327
И сега зрителите ще изгонят Надя, да ме прощават Дяволчето и двете й фенки..

# 2 328
  • при късмета
На Надка ѝ се объркаха доста планове. На първо четене се сещам, че не успя да убеди Мара да ходи на дуел, а ако не може нея, която най-много манипулира и ѝ казва какво и за кого да мисли, то значи никой е може. Не можа и мъжете да настрои с/у Даяна за цели 2 седмици време. Та не я считам за много умна. И както казва Нина, ако беше, щеше да предвиди нагласите на публиката, а главата си залагам, че тя е най-изненадана от тях от всички участници след излизането си. Очеизвадно е как се счита за фактор и вътре и вън. Но пък и крайно глупава не може да се каже, че е, в никакъв случай. Надка е със реден коефицент, не интелигентност я води в действията ѝ, а съвсем други характеристики.
Дяволо, ей сега подавам жалба в комисията по дискриминация. Joy Една, едничка хубава дума не мога да измисля за любимката ти, а ти ми забраняваш да пиша в темата. Ама ха, подавам жалба където трябва Joy
Анкетата може да е с въпрос: Кой ще бойкотира Фермата догодина
Миналата година беше трагедия, този сезон обещаваше повече, не се случи. Ако продължават в същия дух, няма да прокопсат

Последна редакция: нд, 29 ное 2020, 19:59 от ма ко

# 2 329
Момичета и момчета след малко ще пускам новата тема, че по-късно ще ми е по-трудно (специално днес).
Правило номер едно за участие: подкупи всякакви приемам, но може да минете фейс контрола с всякакви хвалби за Надето Ill
Налагам дОктатура, запор на всякакви анти мнения за работливата пчеличка Мая, хъх Надя! Stuck Out Tongue
Всъщност в случая правилно е да се каже ДиктаКтура./май така беше по тошко/

# 2 330
П.П. И е факт - Надя и Милена направиха сезона, Двете Заедно. Затова върнаха Милена, както върнаха Михо на Стоян във втори сезон, та да "не скучае" Стоянчо. А Надя постигна своето - изгони Милена. Simple Smile
Искаше ми се това да стане на арената, но не би, Милена не посмя, тогава щеше да е с Нула точки.
Милена се върна сама, спечелвайки си дуелите.
За мен този сезон го направиха образи като Шестака, Ангел, Данчо, Боби... не злобните жени. Даже Антония и Жанета "безполезните" ми бяха по-интересни от лелите интригантки.
И миналата година имаше огромен конфликт, който беше в пъти по-епичен от това на "селската" и "градската". И отново не мога да кажа, че Караиванов и Шопски направиха сезона...
Някак си съм поддръжник на лековатите сюжетни линии и положителните герои, а не на празните приказки и реденето на "схеми".

# 2 331
Продукцията върна Точно Милена, наивно е да вярваш друго, Точно тя им трябваше, не разни тъпи Жанетки и Косми.

# 2 332
  • Другата България
Аха, значи Ти можеш, аз - не. И после - безкрайни оправдания. Мери, да, намекваш Точно какви качества Ценя аз у хората. А това няма нищо общо с това, че Ценя някого в Една игра, Играта му, не Човешките му качества.. И, ето, че се засегна веднага, без Да коментирам Дори какво цениш ти. Joy Писах само Ако, нищо друго, ти обаче подскочи. Joy
И не закъсня с чаршафа, не трябваше да пиша изобщо.

П.П. И е факт - Надя и Милена направиха сезона, Двете Заедно. Затова върнаха Милена, както върнаха Михо на Стоян във втори сезон, та да "не скучае" Стоянчо.  А Надя постигна своето - изгони Милена. Simple Smile
Аз ли криво казвам, ти ли криво разбираш....все тая.
Недостатъците на писмената комуникация.
Никакво намерение нямам да навлизам в лични определения и квалификации, и разсъждения кой какво казал, рекъл, разбрал. Само дето държа да отбележа, че няма за какво да се оправдавам пред непознати хора, и това в никакъв случай не е оправдание, а обяснение, или поне опит, понякога неразбран. Да не говорим за засягане, от какво да се засягам? Ти не си ме обидила, а и да си, какво от това, пишем си, коментираме си.
За мен играта на един участник е свързана именно с човешките му качества, и личностни такива, както и с природно дадените му. Не може да си глупав, да си първичен, да си непремерен и неосъзнат, и да си добър играч. Видно от показаното от Стоян. Той е там все още не защото е добър играч, а защото показа качества на арената. Същото е и с Ваня. Едно към едно. Затова и двамата според мен заслужават финал.
Надя освен, че не става като човек, не е показала и нищо на арената. Играта ѝ е абсолютно стратегическа, премерена, пресметната, всичко е с цел и стремеж да е най. Всичко най - най-работна, най-силна, най-умна, най-състрадателна, най-разбираща, най-съчувстваща, най-добра готвачка, най-добър фермер....да, ама не.
Дотук в нито едно от нещата не ѝ се получи.
Не е най-работна, видя се - и Мария се справи перфектно в мандрата, при това от първи опит. Ако беше допусната по-рано, успешно щеше да я замести. И не само тя.
Не е най-силна, или поне не го е доказала досега.
Не е най-състрадателна и най-разбираща, защото пред участниците ходеше да се мазни и да се прави на такава, а зад гърба им се подиграваше и ги нареждаше пред останалите.
Не е най-добра готвачка - една Милена я хвалеха всички, Мара също.
Не е най-добър фермер - и Иван ѝ го каза, освен участниците.
И ако беше умна, трябваше да направи така, че горното да не е вярно. Това се прави с акъл, а не със злоба и лицемерие.
Но най-голямото доказателство за мен за това, че не е умна е, че именно "нейното" беше да изгони Милена. Съсредоточена в това, забрави за какво е влязла. А защо е съсредоточена само в това - именно заради човешките си качества, или по-скоро липсата на такива. Това на теб да ти е фикс идея един конкретен човек, само защото в него виждаш най-голямата си конкуренция говори за нездравост. Не за ум. Не за добра игра.

Та така. Поредния "чаршаф", но аз съм си многословна. А тук четенето е по желание все пак.
А и той е за играта, за формата. Не е лично към теб. За теб и твоите човешки качества. Да поясня, за да не стане грешка.

Момичета и момчета след малко ще пускам новата тема, че по-късно ще ми е по-трудно (специално днес).
Правило номер едно за участие: подкупи всякакви приемам, но може да минете фейс контрола с всякакви хвалби за Надето Ill
Налагам дОктатура, запор на всякакви анти мнения за работливата пчеличка Мая, хъх Надя! Stuck Out Tongue
Ааа, да си имаме уважението.
Без такива на леля си, ако обичаш!

# 2 333
Ако Ваня /пази боже /е фермер няма начин Нада да е ратай. Ще са или Мара или най вероятно Дая ако не вземе имунитет. Ако Ваня е фермер, а Дая ратай дуела ще е женско на 100%,освен ако продукцията не ги задължи да е мъжки дуела. Ваня фермер няма да пропусне да си отмъсти на Дая пращайки я ратай и първи дуелист. Толкова злоба има в това "Хепи" че думи нямам. Сигурно си мисли че като разкара Дая, Пешо ще се върне отново при нея.

Според мен ще ги задължат да е мъжки, за да са последната седмица 4 на 4, тоест по 2 дуела на пол, и да отлитат набързо 2-3.

# 2 334
  • Anywhere
Не знам дали го коментирахте вече, че доста страници сте изписали, но аз така тълкувам избора на фермер
Скрит текст:
По видяното от анонса, мисля че Даяна ще бъде избрана за фермер тази седмица. Скандала с Даню се разиграва във фермерската къща, като той гледа и говори към леглото на фермера. Мисля , че Ваня, Надя и той са били против Даяна и тя му търси сметка за това!
Дано да съм права !

# 2 335
  • София
Всъщност в случая правилно е да се каже ДиктаКтура./май така беше по тошко/

да беее, вярно. офф, че той тоз примат една ли изцепка имаше Simple Smile
но той го имаше и лафа с доктакурата (не си спомням за докторантура или за докторат ставаше въпрос, мисля първото), а мой беше лафа, че трябва да напише
доктакура по диктаКтура Grinning

# 2 336
Няма какво да се дърлим тука, кой крив, кой прав. Ако всички бяхме на едно мнение, тая тема щеше да е е...си скуката Grinning пък тя е по-интересна от предаването. Признавам си, че го изгледах дотук само заради темата, защото ми беше доста приятно да си клюкам с вас Heart Decoration

Реално шООто можеше да има и друг облик - все пак още в началото двама участника си тръгнаха още преди да влязат действително в играта. Иначе в тая навалица от 20тина човека, ако повече си трайкаш и основно си даваш мнението по ъглите, но никога официално пред всички, ако си гледаш повече чукането на пирони и печката, може да избуташ доста напред.

Лично за мен човек в такова предаване не може да избяга от себе си и дълго да се прави на такъв какъвто не е. Никой не може да играе 24/7. Така че каквото виждаме, това и получаваме - с уговорката, че си има и монтаж, и режисура.

# 2 337
А защо е съсредоточена само в това - именно заради човешките си качества, или по-скоро липсата на такива. Това на теб да ти е фикс идея един конкретен човек, само защото в него виждаш най-голямата си конкуренция говори за нездравост. Не за ум. Не за добра игра.

Моите уважения, но това е една от най-големите заблуди за сезона.
Каква конкуренция е Милена за Надя? За вот - може би би била, но друго - не, абсолютно нищо друго. Та Ваня дори би Милена.. с 9:1...
Надя просто не може да понася Милена около себе си, това е. Защо - това си е неин проблем. Пък и Милена не е от най-поносимите. И Затова я върнаха  на Надя - да не ѝ е скучно. И най-вече - на Нас да не ни е скучно. Joy

# 2 338
  • София
И аз не смятам, че Милена беше конкуренция на Надя, по-скоро я използва да покаже себе си като добра, а нея като лоша и ликуваше от това, че Милена каза онова за децата. Преди да се превърне в жертва Милена и гласове не можеше да вземе, защото хората не я харесваха масово, особено като се разбра, че е от ГЕРБ, а говори онези неща за управлението, имаше голям отлив. Милена беше харесана след това като опозиция. Така че конкуренция на Надя може да е станала само и единствено, затова, че Надя я нападна. Нито в социалната игра я бива Милена, нито на арената.

# 2 339
Четох сега,че опосумите са го закъсали. Масово мнения,че спират да им гледат фермата, защото е провал. Положигелни отзиви много за Милена, особено второто влизане, и яяяяко хейт за Ваня и Надя.

Общи условия

Активация на акаунт