Пазаруване от Amazon - тема №92 Black Friday 2020

• 47 421
  • 775
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Аз поръчах някои неща,ама общо взето слабо беше. Поръчах Еър фрайър, обувки за мм, пижами за детето и преса за мен, че моята издаде багажа.

# 241
То и аз поръчах разни неща но основно от склада , а сделки никакви няма...дори
Kindle Paperwhite не е намален тази година. Миналата година беше...

# 242
В склада с 30% допълнително намаление има(ше) много неща, но пак зависи човек какво търси.
Факт, че нямаше хубави оферти на нови неща.

# 243
  • Mediterraneo
Нищо не поръчах. Едни слушалки на Филипс дебнах, те ги вдигнаха с 5 евро от вчера насам. Нищо и не търсех специално, така че, каквото- такова.

# 244
И аз съм доста разочарована. Добре, че купих каквото трябваше преди месец два.
Някой ми грабна обувките два пъти под носа и сега не мога да харесам други на подходяща цена.

Тоблерона е убиец. Обаче ще го ям сама поне два месеца) за закуска, обяд и вечеря) Joy

Някой има ли идея от къде мога да купя Клоран изгодно? Дори и с черните петъци (разчитах на тях), цените не са хич намалени. Миналата година ги хванах в Субра с 30% надолу и излизаха към 14лв за голямата опаковка. Тая година е та*ак.

# 245
  • Sofia
От Амазон конкретно почти нищо не поръчах, но като цяло съм доволна от черния петък. Купих  всичко, което си бях намислила.

# 246
Точно в Субра има в момента до 45% намаление : )

# 247
Момичета, https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B01BRA4JX0/ref=ox_sc_act_t … KR8XB7XF&th=1 от този апарат за кръвно ли имаше доволни?

# 248
Точно в Субра има в момента до 45% намаление : )

Тцъ. Далеч е от истината това намаление.
Няма това, което искам, а компромиса не заслужава този компромис. Утре ако успея ще мина през Сейба да видя там как е положението.

# 249
Аз си купих прахосмукачка робот от немския на 350€ , и се уредих -днес е 299€ Kissing Heart Joy ,нищо тази ми била на късмет!Днес исках четки за зъби да купя ,ми нищо не ми хвана окото-от към цена!Сложили днес 49.99£ -ми тя тая цена стои от 1 месец.За капак ми изгасна таблета за батерия ,тъкмо сготвих за утре и седнах да измисля все пак подаръци и той умря  Grinning

# 250
Намалението от 30 процента за артикулите от склада не важи ли вече,бях останала с впечатлението ,че е за периода на черния петък,ама сега гледам не намаля вече.

# 251
Аз така и нищо намалено о 30% в  склада не видях.. ,което да ме интересува. Или не съм разбрала как се ползва намалението. Едни дънки пуснах,ама без намаление..

# 252
Намалението от 30 процента за артикулите от склада не важи ли вече,бях останала с впечатлението ,че е за периода на черния петък,ама сега гледам не намаля вече.

до 30 е намалението в склада, явно артикула ти не попада в намалението

# 253
  • гр. София
Аз общо взех каквото бях намислила - все дребни неща: от английския - термометри, шампоани, лампа. От немския - слънчеви очила, пяна за коса, лампи и още 1-2 малки неща, от италианския - няколко вида кафе и апарат за кръвно.
Бонбони Линдт, 9 паунда, голямата бонбониера:
https://www.amazon.co.uk/Lindt-Chocolate-Selection-428-g/dp/B004 … KAM9D5EF7VRRAYZNC

Искам да взема и дълбок тиган с дръжки и капак, тежък, с хубаво покритие, 26-28см. В склада не ми хареса нищо (или имаше лоши отзиви), в Емаг са намалени малките, 24см. Sad

# 254
  • Варна
Аз се поулях пък Simple Smile Купих подаръците за всички, освен за сина ми, който иска разни настолни игри и тях му ги взех от Комсед, като беше техния Черен петък. Доста неща купих от склада, 30% намаление много ми хареса. За телефона и таблета вече споделих. Повечето неща, които взех бяха единични намалени бройки или пък от склада, така че сега са на други цени. Ето някои, които считам за попадения: дънки за 9 паунда, сако за 26 паунда, масажор за 30 паунда, ютия на пара със стойка за 53 евро, слушалки за 17 евро, костюм на Елза за 8 паунда и още много дреболийки.

Общи условия

Активация на акаунт