Пазаруване от Amazon - тема №92 Black Friday 2020

• 47 423
  • 775
  •   1
Отговори
# 255
  • Luxemburg
Искам да взема и дълбок тиган с дръжки и капак, тежък, с хубаво покритие, 26-28см.
Аз си взех този, но от Алди Чаках да си намеря чугунен на добра цена, но при нас пуснаха само тенджера, каквато не ми трябва. Има Китчънейд планетарен миксер на 350€ и му се чудя, но от амазон нищо.

Я препоръчайте хубави детски пижами, по възможност памук за 11-12г. От Некст са почти само изкуствени или са бебешки. Аз на себе си поръчах 3бр пак оттам и всичките са ми като торба. Та и за мен ще ми трябват зимни пижами.

# 256
Аз така и нищо намалено о 30% в  склада не видях.. ,което да ме интересува. Или не съм разбрала как се ползва намалението. Едни дънки пуснах,ама без намаление..
Влизаш в страницата на склада и там има банер, на който пише, че има допълнително 30% намаление. Трябва да кликнеш на него. После вече може да ползваш търсачката и тя ще търси само продукти с това  допълнително 30% намаление. Намалението се отразява чак на последната стъпка преди плащане.

# 257
  • Варна
George/Asda? А оттук купувам от LcWaikiki, не знам при вас дали ги има, ronicat, турски са, но са много хубави.

# 258
И аз съм доста разочарована. Добре, че купих каквото трябваше преди месец два.
Някой ми грабна обувките два пъти под носа и сега не мога да харесам други на подходяща цена.

Тоблерона е убиец. Обаче ще го ям сама поне два месеца) за закуска, обяд и вечеря) Joy

Някой има ли идея от къде мога да купя Клоран изгодно? Дори и с черните петъци (разчитах на тях), цените не са хич намалени. Миналата година ги хванах в Субра с 30% надолу и излизаха към 14лв за голямата опаковка. Тая година е та*ак.

Извън темата е , но в този сайт има Клоран ,Виши, Биодерма и тн... в момента има безплатна доставка до Английски адрес с промо код BLK

# 259
Подстрекатели...пуснах си киндъл, а изобщо не съм се и замисляла да купувам нов. Ама нали е намален и с подсветка...

Поръчах и тампони на добра цена, не помня дали тука някой беше пускал линка. Чакам Керхер СЦ2 от немския Амазон, излезе ми към 60 евро.

А евтин, но добър смарт часовник да препоръчате? Най-вече за следене на съня, нотификации от календара, вайбър, обаждания. В момента съм с Xiaomi Mi band, но искам нещо с по-голям дисплей.

# 260
  • Варна
Аз си поръчах тези ботички АRT - https://www.amazon.de/gp/product/B084N2HTJV/ref=ppx_yo_dt_b_asin … ie=UTF8&psc=1. Досега за себе си не съм купувала тази марка, само за детето, надявам се да ми хареса Simple Smile

# 261
  • Варна
Ако има майки на деца, които рисуват, може ли да ми препоръчате какво поръчвате на децата си, моята дъщеря е на 9г. Ще поровя за моливи, някакви книги за рисуване. БЛагодаря

# 262
И аз съм доста разочарована. Добре, че купих каквото трябваше преди месец два.
Някой ми грабна обувките два пъти под носа и сега не мога да харесам други на подходяща цена.

Тоблерона е убиец. Обаче ще го ям сама поне два месеца) за закуска, обяд и вечеря) Joy

Някой има ли идея от къде мога да купя Клоран изгодно? Дори и с черните петъци (разчитах на тях), цените не са хич намалени. Миналата година ги хванах в Субра с 30% надолу и излизаха към 14лв за голямата опаковка. Тая година е та*ак.

Извън темата е , но в този сайт има Клоран ,Виши, Биодерма и тн... в момента има безплатна доставка до Английски адрес с промо код BLK

Благодаря!
Моят шампоан и там е изчерпан, нямам късмет. Цените обаче са доста добри и набутах няколко неща в кошницата и се регистрирах. Не видях цена за доставка до Бг обаче, а френският ми е на ниво Ларедут Joy
Сайтът е сигурен, нали? Че плащам с карта, нямам пейпал.

# 263
  • София
Аз пазарувам редовно от сайта последната година - когато има БД до UK. Много съм доволна от продуктите и нямам забележки към сайта. Плащам с Paypal.

# 264
Ама казвайте ги по- рано тия сайтове. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 265
Аз пазарувам редовно от сайта последната година - когато има БД до UK. Много съм доволна от продуктите и нямам забележки към сайта. Плащам с Paypal.

Аз също нямам забележки към сайта. Основоно купувам ролките на Виши и мицерална на Авен

# 266
Ако има майки на деца, които рисуват, може ли да ми препоръчате какво поръчвате на децата си, моята дъщеря е на 9г. Ще поровя за моливи, някакви книги за рисуване. БЛагодаря

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01LQLDDFU/ref=ppx_yo_dt_b_a … ie=UTF8&psc=1

Ей такъв комплект поръчвах миналата година, но дъщеря ми има пистолета от преди с който се рисува и се правят фигурки.

# 267
И аз търся подаръци за художници, но за по-големи - 15-16+.
Ето тази книга си беше поръчал нашият художник за рожденния ден и много си я харесва - https://www.amazon.co.uk/Pen-Ink-Drawing-Workbook-2/dp/099704650 … 7JKTA99ZP711K11GK
Авторът има един от най-популярните канали в Ютюб за рисуване.

# 268
  • Варна
За миналата Коледа взех от тези моливи - бяха 24 паунда. Страхотно качество.
Тези маркери също са много хубави. На същата цена ги взех през пролетта.

За книги за рисуване се чудя за тази поредица How to draw cool stuff Но пък намерих почти всички книги в pdf и pub формат, та не знам има ли смисъл от хартиена.

Сега съм сложила в кошницата моливи за графика https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07VQHDXTT/ref=ox_sc_act_tit … JFKNWXN&psc=1 и търся още идеи.

# 269
Поръчах аз шампоаните. Благодаря за сайта Hug Пуснах ги до моя превозвач в Англия.

Моливи купих на децата по предложение от тук. Взех тези https://www.amazon.de/dp/B000FFT1KA/ref=cm_sw_r_cp_apa_fabt1_6yI … ng=UTF8&psc=1
Страхотни са. Взех ги от английския сайт, понеже бяха на 3-4 паунда за опаковка (продават се по две обаче). Малкия първокласник обаче им разказа играта в училище и му ги прибрах Joy Голямо острене пада и за седмица станаха на половина. За молитвите да не говорим. Поне 100бр съм купила да има да си остри детето.

Общи условия

Активация на акаунт