Пазаруване от Amazon - тема №92 Black Friday 2020

• 47 418
  • 775
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте пак.Ами, аз си направих поръчката без да успея да активирам кода за намаление(за немския амазон), но писах на съпорта.
Като се замисля, че влязох в темата от чисто любопитство, да видя какво поръчват другите и ...вече имам киндъл, кейс за него, кейс за телефона ми, страхотна чантичка-портмоне.Сега часам още един кейс за телефон, протектор за телефон, портмоне за карти със защита и ...сега поръчах и парочистачката кархер😳.И, това е откакто имаше намаление на киндъла, месец мина, но повече...май не, ууужас😂
Но, много полезна информация се споделя тук, за което аз Благодаря🤗

Допълвам:съпорта ми дадоха 10е за следваща поръчка, след като им писах, че кода не работи.
Би ли споделила кое портомоне си поръчала? Аз търся хубаво мъжко портомоне за подарък, някой ако е видял моля да каже

# 316
Според мен изчакай още 1-2 дни. Някой път така пишат а нещата си пристигат. На мен единия път ми пишеше даже че пратката ми е отказана при получаване и я връщат към амазон а си беше получена при превозвача.

# 317
Писах си с тях сега, казаха ми, че няма да дойде и вариантът е само рифънд и да си го поръчам наново, а той разбира се вече е на друга цена..Доста съм разочарована за първо пазаруване от там. Знаеш ли до колко дни мога да чакам сумата обратно, казаха ми 5-6 дни, но аз вече съм се настроила и не им вярвам изобщо.
Според мен изчакай още 1-2 дни. Някой път така пишат а нещата си пристигат. На мен единия път ми пишеше даже че пратката ми е отказана при получаване и я връщат към амазон а си беше получена при превозвача.

# 318
Сумата пристига сравнително бързо. Амазон са много коректен сайт. Възможно е и да е получена пратката. Сега има много поръчки и стават обърквания. А и този вариант е по добър от моят миналата година. При мен излизаше със статут доставена поръчка, но след като не пристигна и с втория курс на превозвача и от там казаха, че не са получавали пратката ми, се свързах с амазон. Оказа се, че пратката реално не е доставена, но куриера е чекнал грешен статус. Върнаха ми веднага парите и казаха да си поръчам пак. Обаче вече нещото беше само от външен търговец и с по висока цена.
Та спокойно, амазон са много сериозна фирма.

# 319
Благодаря ви, дано наистина са коректни Simple Smile

# 320
  • гр. София
Някой поръчвал ли е скоро оксиметър? Препоръки за марка, ако може. Полезен ли ви е? ММ от вчера ми говори за такова нещо, но аз още не съм убедена, че е толкова нужен.

# 321
Някой поръчвал ли е скоро оксиметър? Препоръки за марка, ако може. Полезен ли ви е? ММ от вчера ми говори за такова нещо, но аз още не съм убедена, че е толкова нужен.
поръчах си от БГ сайт, че не ми се чакаше от Амазон. Бяхме болни точно тогава и ми беше спешен. Не, че не го чаках 3 седмици Rolling Eyes , че точно тогава беше истерията тук с тях и всичко се беше изчерпало. Виж в Техника.БГ има много модели, в Метро също имаше доскоро. Едни и същи са, китайски. Ако търсиш нещо по-качествено като марка, виж в Ремедиум също има и на място веднага можеш да си вземеш (големия на Алабин).

# 322
Здравейте, някой поръчвал ли е проектор и дали може да се използва към РS4?

# 323
  • Пловдив
Аз поръчах оксиметър, но още го очаквам. Спрях се на този - https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B015FYZ4TC/ref=ppx_yo_mob_b_t … ie=UTF8&psc=1 .

Някой да е купувал скоро детска нощна лампа? Без значение дали ЛЕД, или не. Търся красив дизайн и добра функционалност.

# 324
  • София
В магазини http://steinberger.bg/product/14644/oksimetar.html има оксиметър за 32лв, прилича на показия от амазон.
Миналата седмица купих от физически магазин, продавачката каза, че бързо свършват.

# 325
Би ли споделила кое портомоне си поръчала? Аз търся хубаво мъжко портомоне за подарък, някой ако е видял моля да каже
Поръчах си ето такова: и, това:

# 326
Същата цена и в емаг в момента. И нашия много прилича на показания, работи си нормално.
Не знам какво сме правили до сега без оксиметри 😂

# 327
Аз поръчах оксиметър, но още го очаквам. Спрях се на този - https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B015FYZ4TC/ref=ppx_yo_mob_b_t … ie=UTF8&psc=1 .

Някой да е купувал скоро детска нощна лампа? Без значение дали ЛЕД, или не. Търся красив дизайн и добра функционалност.
Страхотна, зарежда се и е много практична
https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B07RTM7R4Q/ref=ppx_yo_dt_b … ie=UTF8&psc=1

Последна редакция: нд, 29 ное 2020, 18:24 от Neli1978

# 328
  • Sofia
Получих този оксиметър:  https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B00B80JEGC/ref=yo_ii_img?ie=UTF8&psc=1
Само го пробвах и го дадох на майка ми.

Благодаря ви, дано наистина са коректни Simple Smile
Изчакай транспортната фирма да отрази всички пратки. В повечето случаи нещата са доставени, въпреки така отразената информация.

# 329
За какво е нужен оксиметъра? В смисъл, знам за какво се ползва, но незнам от кога стана популярен. И на други места четох, че издирват такава джаджа, но и през ум не ми е минавало да си купувам изобщо. Та... За какво помага?

Общи условия

Активация на акаунт