Пазаруване от Amazon - тема №92 Black Friday 2020

• 46 573
  • 775
  •   1
Отговори
# 480
  • Сф
I am so excited,  червените отговарят ли си?
Моят номер беше преди много намален и много им се чудих, ама се отказах, че заради короната всички чифтове, купуване през 2020 си седят в кутиите

# 481
В сайта на фосил /Uk и немския/ имат хубаво намаление - 40 % намаля нещата от аутлета /които са вече намалени/ и цените стават доста добри. Намалението се отразява в кошницата. Доставката им също така е безплатна.

# 482
Днес има хубави намаления на обувки El Naturalista. Поръчах тези 52€ 39 номер
Не съм имала досега. Не знам дали отговарят, май са умалени https://www.amazon.de/dp/B084S7ZV84/ref=cm_sw_r_cp_apa_fabc_dlC_ … ng=UTF8&psc=1

# 483
  • European Union
Кой превозвач използвате за гросъритата? Искам шоколадови портокали, а явно в Амазон няма да ги намалят.
(Знам, че има тема за превозвачите, но има такъв въпрос от 15 ноември и никой не е отговорил).

# 484
Кети В Тъй като повечето хранителни магазини отказват да доставят до адрес на превозвачите аз използвам Лерон с тяхната опция за вземане от магазин. Услугата струва 5 лири но пък си спестяваш цената за доставка от магазина така че е горе долу едно и също. Предполагам че и другите превозвачи имат подобна услуга. Трябва да разгледате. Преди година ползвах една малка фирма до адреса на която доставяха магазините но превозвача пък ме таксува 15 лири за преопаковане тъй като нещата били в торбички.

# 485
CD транспорт са сравнително нова фирма. Имат офиси в няколко града. Някой пробвал ли е с тях. Още не ги знаят мисля Joy
Аз търся превозвач от Германия до Русе, че не искам да плащам допълнително на куриери, но така и не успях да намеря. Темата за превозвачите не е много актуална, поне по мои наблюдения. Все пак отдавна не съм влизала там.
Заради липсата на директен превозвач, поръчвам с директна доставка, а има и доста неща, които не поръчвам по същата причина.

# 486
Днес има хубави намаления на обувки El Naturalista. Поръчах тези 52€ 39 номер Не съм имала досега. Не знам дали отговарят, май са умалени
За тесен крак са, моят номер е 36,  но съм по-скоро с нормален към широк крак,  37 са ми точно, но и 36 са ми ставали. Кожата на всички El Naturalista е уникална.

# 487

Аз търся превозвач от Германия до Русе, че не искам да плащам допълнително на куриери, но така и не успях да намеря.
От скоро Габиели имат офис в Русе Simple Smile

# 488

Аз търся превозвач от Германия до Русе, че не искам да плащам допълнително на куриери, но така и не успях да намеря.

Ще потърся. Благодаря Kissing Heart

# 489
  • София
https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B07V21H3VK/ref=ppx_yo_dt_b … mp;th=1&psc=1
тези получих, 20 евро, за бабата, чудесни са... удобни.. ще ги хареса. Често купувам тази марка и съм доволна, може да са половин номер умалени.
https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B07S5G2ZH3/ref=ppx_yo_dt_b … mp;th=1&psc=1
тези 15 евро за мен, аз съм фен на марката, чудесни са... прекрасни

Последна редакция: пт, 04 дек 2020, 11:05 от Cabo San Lucas 40

# 490
Да сте купували дъвки с ксилитол от амазон на приемлива цена? Шантал, или от другаде ?

# 491
  • Пловдив
В сайта на фосил /Uk и немския/ имат хубаво намаление - 40 % намаля нещата от аутлета /които са вече намалени/ и цените стават доста добри. Намалението се отразява в кошницата. Доставката им също така е безплатна.
Много благодаря! Поръчах и мъжки, и дамски на чудесни цени! Simple Smile

# 492

Не знаех,супер! Много ти благодаря за инфото!

# 493

Не знаех,супер! Много ти благодаря за инфото!

Обаче в сайта няма никаква информация за офиса. Пуснах запитване и ще чакам да ми отговорят дали мога да ги ползвам. Офисът ми е много удобен.

# 494
  • София
CD транспорт са сравнително нова фирма. Имат офиси в няколко града. Някой пробвал ли е с тях. Още не ги знаят мисля Joy

Сега погледнах сайта на тези СДтранспорт - еми пратка до  5 кг е £ 10.00 при транспорт от офис в Англия, до офис в БГ на фирмата. Мисля, че това е причината да не се ползва този превозвач за пратки от онл покупки... иначе цените на палетните им услуги може да са ОК.

Общи условия

Активация на акаунт