Пазаруване от Amazon - тема №92 Black Friday 2020

• 46 525
  • 775
  •   1
Отговори
# 600

Това е до американския адрес на ggbg.

После ще имам таксата на превозвача.

И мито и ддс.....та митото и ддс не ми ги дава че да ги платя. Нямам глобал...

# 601
  • Sofia
Има ли опция за избор на доставка до България? За адрес в САЩ няма как да ти начисли допълнителни такси.

# 602
До англия не успях.
Ще пробвам да видя директно до БГ без превозвач колко ще ми излезе.
Благодаря ти.

ПС...не става директно до БГ. Явно защото е външен търговец. Не амазон.

Последна редакция: ср, 09 дек 2020, 13:42 от teta75

# 603
Как се сменя адреса ори връщане? Ще връщам един часовник, който детето не хареса. пристигна с Габко от Германия. Приятелка ще пътува утре за Англия и ще и го дам тя да го върне от там за да ми спести махане на батерия.

Въпросите ми са -

връщането от Англия до Германия таксува ли се ако има етикет за връщане?
трябва ли да упомена че се връща от друг адрес?

# 604
Тета, дай линк към играчката и ще видим какво-що Simple Smile

# 605
Как се сменя адреса ори връщане?
Не си спомням с подробности. Следвах стъпките и имаше в някоя от стъпките такава възможност.

# 606
Тета, дай линк към играчката и ще видим какво-що Simple Smile

Ще я пускам до адрес на превозвач в щатите. Само не знам с българска карта дебитна мастеркард мога ли да платя към аmazon.com ?

# 607
Моята е Мастъркард

# 608
Ще я пускам до адрес на превозвач в щатите. Само не знам с българска карта дебитна мастеркард мога ли да платя към аmazon.com ?
Може.

# 609
# 610
Благодарско ви 🙂

# 611
  • София
Момичета, как стои въпроса с доставки на стоки от Япония? Минават ли на митница?

# 612
Да, отиват на митница, няма причина да не. Ние внасяме служебно от Япония, всичко си отива на митница. При нас куриера освобождава пратката, последния път внасяхме с ДЧЛ и те си имах включено в цената представяне и освобождаване.

# 613
...има 5 евро бонус за абонатите на prime в немски амазон, трябва да изгледате едно видео по избор и ви добавят до 2-3 дни бонуса към профила
Може ли линк? Благодаря Simple Smile

вече ползвах бонуса и не ми излиза в акаунта,
влизаш в your prime memebership и там имаше банер с предложение за бонуса( моят prime e активен от преди това)

# 614
  • Варна
Аз ползвах такъв бонус от 5 паунда в английския амазон. После се начислява автоматично към поръчката, стига продавачът да е амазон (не важи дори за склада).

Общи условия

Активация на акаунт