Почнаха листата да жълтеят, Юлчетата упорито хубавеят!

• 12 880
  • 299
  •   1
Отговори
# 240
Ето и обещаните снимки: http://snimka.bg/album.php?album_id=64985&photo=1
На 2 или 3 страница е люлката.

Последна редакция: нд, 24 сеп 2006, 11:20 от popova

# 241
Aз столче за храна искам да има колелца и да се променя височината,и облегалката да се регулира...
Но рано ни е.Мислим с Галко да пишем писмо на Дядо Коледа  Joy

Честит рожден ден на   YOLK!
Честито и на PEPI111 !

Живи и здрави месечинките Траян, Пиер-Павел, Димитър ,Дориан !

# 242
Ели, те психичните разтройства не стават ей така от едно отслабване... обикновено други сътресения ги педизвикват, а част от тях се водят и наследствени... както и да е. Дано с времето се подобри момичето.

Пингвина, искам и аз на Йога. Къде зад Плиска? В йога-центъра или в балетното училище? По една улица цялата с брези, нали? И как се казва инструктора/ката? Да не е Гергана Захариева?

За столчетата за хранене препоръчвам Чиполино Гранд Комфорт. 149 лв. в Пакостник в София. Всички по-скъпи марки от този клас са над 250 лв столчетата им. Има 6 степени на височина... абе какво се лигавя http://www.pakostnik.com/productdetails.php?id=1553 ето линк. Такова е нашето. Има и други цветове

# 243
ето малко снимки от екскурзията ми в Лисабон

http://snimka.bg/album.php?album_id=64978

# 244
Попова, много хубава люлка си имате! Разгледах и снимките страшни са, голяма красавица ще стане Ема, милият и татко като порасне, как ще я отбранва от ухажори.

Чудя се момичета, как ви се занимава със спорт? Аз съм такъв мързел че само и това ми остава. Не стига че се моткам като незнам какво и къщата не мога да си оправя, не знам какво толкова правя, като детето си слуша и е кротко. Не е за мен тая работа.

А ние другата седмица ще сме кумове. Чакам с нетърпение сватбата, защото си е разнообразие. Ще е в резиденция Бояна, аз не съм ходила досега там, но ще сложа после снимки да ни видите. Само ще видим как ще са гърдите ми като пропусна  2 кърмения. Май ще трябва да си взема помпата за всеки случай, но ще е интересно как ще се изцедя, като роклята ми се закопчава отзад.

# 245
Столчето дето Асето го е препоръчала и ние го имаме, Мишел не спира да се катери и да го прави какво ли не това столче и не е ;ръднало. и най-важното е много стабилно.

Бъни, като ти гледах снимките от Лисабон и на мен ми се приходи в Португалия. Аз все казвам, че мъжът ми е французин, ама той всъщност е от смесен брак и найка му е португалка. Та тя все се сърди, че от 9 години от както сме заедно не сме отишли нито веднъж в Португалия (те всяко лято прекарват там). Та дугото лято сигурно ще отидем най-сетне. Само не знам как ще се замъкнем с дечурлигата от нашетп село до тяхното. Че нито те нито ние сме в столицата и ще ни трябват не знам колко си превозни средства, за да се доберем до тях.  Grinning

Честит Рожден Ден на Yolk i Pipi111!
Честити месечинки на Дориан, Траян и Димитър!
Черпя ви и за нашата месечинка!  party023

# 246
Синеоче,мерси.Но и вашия татко как ще брани Лорка не знам,и вие не падате по-долу от нас  Heart Eyes
Чесно казано,не съм много по спорта,но поне е някакво разнообразие и не ми пречи да опитам.
Бъни,много хубави снимки.Ех и на мен ми се ходи някъде в чужбинско  Mr. Green ,но няма кой да гледа Ема,иначе така бих забегнала с 200 км/ч  Laughing

Последна редакция: нд, 24 сеп 2006, 12:00 от popova

# 247
lala, трябва да отидеш на всяка цена в Португалия. Там хората са толкова приветливи, не можеш да усетиш стрес или пък някаква нервност. Не съм чула нито една кола да надува клаксони и да псува (все пак спяхме в центъра  ) .Там е страхотен купон, основно се ядат морски дарове . Живот и здраве след някоя друга година пак ще повторим посещението си

# 248
Ase , по една случайност съм се спряла точно на този модел на Чиполино.Даже в Пикадили ги гледах 130лв. И така.Дадохме заявка вече  Joy  Joy

Отивам сега да си оправям къщата че гости ще ни идват  Heart Eyes

# 249
  • somewhere over the rainbow
Пак проблем Tired Този път тотално ми се отказа кърма. Нито от цица нито от шише. А е гладна и имам кърма. Тая работа не я разбирам-да си гладен и да отказваш храна. С к'во да я нахраня? newsm78

# 250
Асе,знам специално се интересувах и четох,наистина се получава ако е наследствена или си предразположен и си я носиш,но се отключва при много силен стрес,а тя явно това е преживяла преди самото състезание!Сега вече не е същата моя приятелка каквато беше!Адски кошмар!Дано на никой не се случва!

Ох, а на мен как ми се ходи в чужбина някъде не е истина,бих тръгнала веднага,нали млякото си е с нас,но незнам?! newsm78

# 251
Честити месечинки на Траян, Пиер-Павел, Димитър ,Дориан !

# 252
Честито на месечинките и на рожденничките!
Честито първо зъбче на бебока на Бъни!

Ние мислим да ходим някъде на море зимата като бебка се поочовечи и седи вече.В Португалия  е топло тогава , нали? (Бъни, как ни запали с тази Португалия  Laughing )
Някой има ли опит с воденето на деца в чужбина, аз веднъж попитах Надето(а тя нещо се губи много), но не разбрах точно.
Иначе ние плануваме догодина лятото (, ако си купим джип, че с тази спортна кола, за никъде не сме- само количката пълни багажника) да направим една авто -обиколка на Европа.Но първо трябва да си довърша шоф. курсове, за да се сменяваме с мъжа ми.
Софи сякаш се опиптва да посяга към играчки.Рано ли е , аз може би си въобразявам?!?
Нашата педиатърка ни показа гимнастика , а масаж не е .Трябва ли вече да започвам с масажа?
А за ортопед, Бибошка беше казвала в кои месеци, но аз забравих.Имаме направление, но ще е проблем ли ако я заведа чак средата на другия месец?
Столчето изглежада много добре.
Ема, от къде ви е люлката? И има ли седнало положение освен легнало?
Това със съня е много интересно!

# 253
Йогата е в една кооперация на Шипченски проход и Коперник. Входът е от Коперник и е първият вход за вътрешния двор на левия тротоар, ако Плиска е зад гърба ни. Влиза се във вътрешния двор и най вдъното е входната врата, има звънец за йога студиото.

# 254

Ема, от къде ви е люлката? И има ли седнало положение освен легнало?

Фиона,Ема още не се е научила да пише на клавиатурата,защото не знае буквите,но ще се постарая преди да започне уч-ще да ги научи Simple Smile
Люлката има много положение на гръбчето,ти си определяш наклона,и после само се бутат едни дръжки,за да застопори избрабия наклон!

Общи условия

Активация на акаунт