Почнаха листата да жълтеят, Юлчетата упорито хубавеят!

• 12 880
  • 299
  •   1
Отговори
# 255
Нан, в такива моменти пробвай с пипета или лъжичка, или спринцовка. Трябва й малко, за да се успокои и да засуче. Опитай да смениш позите. Провери дали не са й възпалени ушетата и да я боли докато гълта или я държиш. Проверява се като натиснеш в страни от каналчето... сякаш искаш да събереш онази по-издадена част вътре в каналчето...дано съм обяснила добре. Хайде пробвай и пиши как е малката Simple Smile

# 256
Nan е как е възможно.Направо недоумявам  newsm78 Да не я боли нещо?
Щом не иска от шише кърмата,значи и АМ няма да вземе  Thinking
Пиши имате ли подобрение?

Фиона,Ема още не се е научила да пише на клавиатурата,защото не знае буквите,но ще се постарая преди да започне уч-ще да ги научи Simple Smile

Joy    Laughing

# 257
Здравейте момичета! Ние с бебчо сме добре, не се оплаквам. Добро си ми е момченцето Simple Smile. Видях, че дискотирате къде поставяте бебоците, когато сте в другите стаи. Понеже имам опит от баткото и като се роди бебчо , веднага купихме втора количка по-мъничка, за да се разхожда бебчо , и където и да иде мама-той е с мен Party.
И ние от няколко дни посягаме към играчките и вече държим дрънкалка в ръчичките, но за малко време.
Да ви се похваля, онзи ден не се чувствах добре здравословно и лежах цял ден в леглото и милото ми бебче, сякаш усещаше и лежа до мен докато не се пооправих. Останах очарована. Пу-пу - дано да си остане така сладичък Wink
Честито на месечинките и да растат здрави и щастливи, за радост на мама и тате!!!
А на рожденичките - да бъдат най-щастливите майки на света. Да бъдат винаги обичани. И всяко едно тяхна желание да се сбъдне в този миг!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 258
Честит рожден ден на Дидка25 !  baloni

# 259
  • Варна
Здравейте и от нас с бебе Тошко!
Отдавна не сме ве писали, но редовно ви чета.

Някой има ли опит с воденето на деца в чужбина, аз веднъж попитах Надето(а тя нещо се губи много), но не разбрах точно.
Фиона преди да се роди бебе Тошко ходихме с баткото при татко му. Направихме му задграничен паспорт и понеже аз го извеждах извън граница, съпругът ми ми беше оставил пълномощно подписано пред нотариус,  а ако отивате в чужбина всички, това не е нужно.
На нас също ни излезна зъбче - аз много се бях уплашила, защото на баткото му излезе първо зъбче чак на 11 месеца, но докторката каза, че се случвали и такива "аномалии" Joy

# 260
МНОГО благодаря!!!!
Черпя ви вируално вас и вашите съкровища!!!!  party023  party023
И по една бира, за тези които си пийват beer  newsm53

Ние сме добре с Ники, гледаме се, татито много ни помага. Той расте, раздава усмивки и следи играчката над леглото му, голям е сладур. Е поплакваме си и повечко понякога, ама то няма как Grinning
Весел ден на всички и целувки на бебоците!
Хайде на разходка, че времето е страхотно!

# 261
Хей, Варнакакви са тези зъби? Shocked
Да са ви честити и да излизат лесно!
Току ще премерих т' на Софи- 37 в едното ушенце и 37, 2 в другото.Не е много , но ми изглежда умърлушена.Тази нощ спа от 22.30 до 3.30 и после до 8.30.Да не е имала т през нощта и тя да я е унасяла? Или просто си вкарввам претиснения.Слетобяд ще я изведа за малко в градинката на въздух.Дано не се разболяваме newsm17 newsm17 newsm17
Нан, опитвай на порции да и даваш-София така ядеше един ден и после се оправи.Не знам защо.
Ох, Попова, ама съм и аз- мислила съм си нещо за дъщеря ти  Laughing

# 262
Здравейте  Hug
Ох незнам какво да ви напиша!Добре сме,ядем,растем,хубавеем!Изкарваме главоломно снимки и ще ги редим за спомен!Днес даже разбрах че мога от джиесема да си изкарам на снимка и сега всички снимки от компа ще ги качим на диск във фотото и от там ще си избера кои да ги направим на фотохартия та да лепим в албумчето!Понеже нямаме записвачка и незнаех че може! Thinking
Сега остана да се науча да ги преработвам пикселите на тия пусти снимки та и ние да се перчим в подписа на мама! Crazy

Сега с това променливо време малко е лошо,ту сме облечени,ту разсъблечени незнам как да я обличам вече!Сигурно и за това понастинахме но се оправяме вече!

Нан какво стана прие ли цицата беба, или не ще?
Надето нали каза че идва в БГ,сигурно за това не пише пък наближава време за нова тема! Thinking
Хайде после ще понамина да видя писали ли сте,че то днес е само за разходки и е непростимо да седим в къщи,сега ще се храним и ние пак излизаме!Бай!

# 263
  • някъде
bdbaloni на  ДИДКА 25!!!
Бъди здрава, щастлива и обичана!!!

Попова, много ви е хубава люлката, а също и столчето за кола!
Нашето столче за хранене е на Бертони, дано  да излезе здраво!

# 264
  • somewhere over the rainbow
Вчера,след като ви се оплаках,малката взе че заспа. То беше голям рев и тя явно се умори. Асе,ти ли беше казвала,че гладно бебе не заспива? Незнам вече...може пък да не е била гладна и за това да отказваше newsm78 Но как може да не е била гладна,като бяха минали повече от 3 часа от последното хранене?
Та след като спа повече от 2 часа,се събуди освирепяла от глад и веднага захапа зърното. Имах чувството,че ще захапе всичко,което й се изпречи пред устата  Shocked
Днес досега се храним успешно Praynig. Само сутринта ми направи малко номерца,но с помощта на майка ми,успях да я прилъжа към зърното. Чудя се само,защо трябва да има "прилъгване" Thinking Асе,наистина ни е рано за кърмаческа стачка,но точно на такова прилича,симптомите са абсолютно същите. Ох,дано да свършва вече,че така храненето се превръща в мъчение. А на практика нямам проблеми нито с гърдите,нито със зърната или с кърмата. Ама то ако не е едно,ще е друго Tired Даже не смея да излизаме за по-дълго,че да не ми направи някоя сцена навън. Close
Попова,нашата люлка е абсолютно същата,но в друг цвят. Наистина е много удобна и Дая обича да стои в нея. Засега сме в най-вертикалното положение,а в хоризонтално става и за 2-годишно дете.

# 265
  • somewhere over the rainbow
Малеее,объркала съм положенията ooooh! Исках да кажа,че сме в най-хоризонталното. Joy
Вие къде се изгубихте бе?

# 266
Aми ние цял ден хойкаме  Joy
И сега правя супичка и сгъвам пране и ... ooooh!
Ама кво да правя в такова хубаво време да се забивам вкъщи.

Използваме топлите дни до последно  Grinning
Не че после няма да излизаме ама за кратко.
Аз нямам място у нас за такава люлка.Ама никак даже  Thinking
Ние сме с двустаен и кухня.Коридорът  ни е един дълъг и тесен.  Naughty

Искам къща с дворче и кученце и кучешка къщурка...ама тц  Joy

# 267
Tо и ние цял ден сме навън,преди малко се прибрахме и сега Ема яде,а после и ние с баща й ще вечеряме.
НАН,и Ема днес ми върти едни номерца,и не ще да суче,пищи на гърдата,реве като не е на нея от глад.И всичко това навън по градинките и кафетата  Crazy А люлката найстина си заслужава всяка стотинка  Peace
Ех Рени,и аз искам същото-къщичка с двор и моето куче,ама нямааа.Ние сме в гарсониера,и не ме питай как,но има място за всичко и всички  Hug
Айде лека вечер!

# 268
  • някъде
Ние пък сме в къща, само че със свекър и свекърва  Sad  #2gunfire
Колко струва тази люлка? newsm78 Искам и аз такава! Whistling

# 269
Здравейте момичета!
Наистина имаме много сладки бебоци, едва сега разгледах албумчетата.
Рени и ние така - в двустаен с кухня и тесен коридор, та няма място за нищо.А как искам и аз къща с градинка и красивия ни "пес".Имаме си СанБернар,но не при нас по обясними причини. Tired
Моето съкровище си беше заформило един такъв хубав режим - яде последно към 9.00 - 10.00 ч и после се събуждаше около 3.00 - 4.00ч.Ама от седмича се будим по три пъти на вечер и вече не проплаква, за да си покаже че е гладна, ами се събуждам от звука на засмукани ръце ShockedРъцете и са почти по чял ден в устата,няма спасение.Приспива се сама с пръст в устата.Опитах с ръкавички - захапва и тях newsm78 плюе си залъгалката и търси пръстчето.
При вас как е?

Общи условия

Активация на акаунт