Почнаха листата да жълтеят, Юлчетата упорито хубавеят!

• 12 880
  • 299
  •   1
Отговори
# 270
Искам и аз на тази йога!!! Хайде да се организираме!!!!!!!!!  Peace

# 271
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте, момичета!
Първо искам да благодаря на всички за пожеланията по случай рождения ми ден!
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА СОФИЯ НА МАМА FIONA, ВЕСЕЛА НА МАМА YOLK И КАЛОЯН НА МАМА PEARLY!
През последните няколко дни влизах във форума, само за да прочета какво сте написали, не успях да се включа в разговора.... Ама наистина са много хубави всичките бебчета!!! Пу-пу-пу! Да са ни живи и здрави и много да ни радват.
Аз да ви споделя каква глупост направих. Миналата вечер бях толкова изморена,че като слагах стерилизатора в микровълновата, забравих да налея вода и....сещате ли какво се случи!!!Замина ми помпичката и едното шише с нея  newsm45! Че на другата сутин /неделя/ таткото тича по спешност да купува нови /понеже аз сутрин задължително трябва да се изцедя/. После пък открих някаква подутина в едната гърда и много се уплаших, но веднага дадох на Вяра да яде от тази гърда и тя изчезна  - сигурно някое каналче се е позапушило... newsm78!
А сега да се похваля - вчера бебка както си лежеше на повивалника и се завъртя от гръб на дясната си страна  smile3501!
Ами това е от нас! Освен да ви пожелая приятни разходки в очертаващото се хубаво време днес!

# 272
Честито на всички месечинки  Heart Eyes
Пърли,аз в петък съм на Йога  Peace И вчера щях да ходя,но Пингвина не си вдига телефона,и времето ми се стори неподходящо сутринта,заради това се отказах,но в петък съм на линия  Grinning
Диди,ние взехме люлката зза 60 лв.,но после я видяхме и за 55 лв.,което не е фрапираща разлика.Ние специално много трудно я намерихме,нямаше я по-повечето детски магазини в Сф.  Shocked Съвсем случайно я видяхме,пътувайки с колата,и съответно веднага я купихме.Ако не я намериш във Видин,свиркай ще ти купя и изпратя  Peace
Диди,по-добре в гарсониерката,но без свекър и свекърва  Twisted Evil (лично мнение

# 273
здравейте, отдавна се опитвам да напиша нещо, ама...малкото човече оставя ли ме.а заспи ли, веднага се втургам да свърша нещо.аз го приспивам на шезлог и го люлея с крак.През това време мога да съм на компютъра.Но денем спи много малко.След 30-40 максимум минути е буден и пак мрънка.Повечето време го прекарваме навън.
И Павел си смучи ръцете, плюе бибата и си лапа ръцете. Вечер заспива в 8 и задължително се буди поне 1 път през ноща да яде(с вода не минава номера), после около 6.
Чао и приятни разходки Hug

# 274
Попова, а нещо специално носите ли? За бебета имам предвид.. и как ходите до там? С кола или с градския транспорт?

# 275
  • някъде
Честити 3 месеца на Весела, Калоян и 2 месеца на София  bouquet
Да сте живи, здрави и щастливи малки слънчица! Hug

Попова, и аз съм на мнение, че по-добре в гарсониерка сами, отколкото в къща със свекърите! Peace  Но варианта е да отидем да живеем под наем, но с тези заплатки във Видин доникъде няма да стигнем! Sad
Вели_М, и за колко пъти съм се будила от смучене на кокалчета (така се майтапим с татито), слагах ръкавици- хапе ги, завивам ръцете- мъчи се да се освободи и си слага завивката на главата -  няма спасение! Joy

# 276
Пърли, Попова... момичета, извинявайте, че не бях на линия за да ви обясня по-човешки за йогата, но последните дни ми бяха малка лудница!
Така... следващият път е в петък в 10ч.  За мамитата - удобни дрехи, за бебчето - някаква постелка. Нищо друго не е необходимо. Цената на единично посещение е 6 лв, но ако се вземе карта за няколко пъти става 4.50.  Аз ходя с кола и тръгвам от Дианабад. Бих могла да взема някого, ако е наблизо и се уговорим. Иначе от там минава и трамвай...? ... ами този, който върви по Шипченски проход. Можем да се чакаме и на ъгъла на Шипченски проход и Н. Коперник. Както искате. А след това можем и да се поразходим!
А, забрвих да кажа, че има голям паркинг във вътрешния двор.

Иначе момичето, което води йогата каза, че сега го работят сайта и ще може да се видят разни подробности, но още не е готов.

Ами това са моите спонтанни обяснения!  Hug
А това е кюто ми: 168138205, в случай, че...
 Simple Smile

Есенното слънце гали вече бузките на юлското човече! - за списъка със заглавия.

# 277
Попова вие как се справяте със куче и бебе?Видях го на една от твоите снимки!
То и аз бих пробвала да ги гледаме заедно,НО нашия куч е много див и иска да хапе беба,лае я и я ръмжи ,явно много ревнува и много е нервен!То по принцип малките кучета са така,а големите породи като вашето са каточели по- спокойни!
Все пак как се справяш със миене,разходки?

# 278
Здравейте, момичета Grinning Първо да ви се извиня, че не ви навестявам много често, но си имам болно момиче и болен тати, а и аз не съм без проблемчета, та малко не ми остава време Sad Сияната е с онзи отвратителен вирус с повръщането и разтройството и добре, че сме на кърма, че иначе сигурно щяха в болница да я вкарат. Пийва по мъничко водичка, отказва да яде друго освен кърма, отпусната е... гадна работа.
Нан, наистина не заспиват гладни. Просто не е била достатъчно гладна Wink
Фиона, същинската температура започва от 37.5 до тогава са само леки състояния на неразположение. Такава температура може да има детето дори, когато е по-навлеченко. Знам за легендите за "опасната" температура 37.2, но това е при бронхопневмония и е опасно, защото обикновено светкавично се вдига до над 39.
Но при вас няма нищо за притеснение. Още повече запомнете едно  - НЕ СВАЛЯЙТЕ ТЕМПЕРАТУРА ДОКАТО НЕ МИНЕ 38.5 градуса. До тогава се смята, че организмът се бори сам с болестта и образува имунни тела. Ако давате Панадол или каквото и да е с парацетамол за щяло и нещяло, когато ви потрябва наистина да свалите температура няма да действа. Така че наблюдавайте децата и не се вкарвайте излишно във филми Hug

# 279
 hahaha  Moeто свеки ако бебе има 38 градуса ще упищи орталъка та камо ли да НЕ даваме панадол  Laughing
Голяма паника ми е  Tired

Асе, нищо друго ли не давате освен кърма?
Много болни и суполиви бебенца имаме ние тук.Променливо е времето и затова така става. Днес излязохме сутринта с плюшен гащеризон.После като запече  ooooh! Преобличахме се.Добре че носих дрехи.

# 280
Честито на бебчетата днес!!!
Pepi111,аз така вече 2 помпи стопих, ама имайки предвид нервичките,които потроших се оправдавам сама  Rolling Eyes

Вчера бях пак на лекар - уж пак съм се оправила и от снощи отново давам и от двете гърди папу  Grinning Сега бързам да цедя и трупам във фризера,че не знам до кога ще е моето спокойствие.
Днес пък ни сложиха ваксината и бебка плака преди малко,ама един такъв пищящ плач...няма т', но ми се видя прежълтяла  newsm78 Иначе си изпапка 120мл. и веднага заспа...Дано само ми се е сторило, защото каквата съм паника около нея има да се притеснявам.

# 281
Нарина радвам се че при теб нещата се оправят  Hug
Ти каква ваксина реши да слагаш?

# 282
Рени, да само на кърма е. Тя само това иска, а и в такива моменти гледам да не й предлагам друго, че не знам кое ще поврне и кое не. Ръба по едно две-парченца от един сухар, но от сутринта е изяла малко повече от четвърт.
Та, вижда се, че и след 6-тия месец в ърмата остават хранителни в-ва Wink Че и достатъчно витамини и минерали, за да се оправи болно бебе. Сияна никога не е пила ентерол или смекта, никога не съм й давала дуфалак. Единственото, което е взимала са хомеопатични монопрепарати, две свещички Ефералган (вечерта, след като цял ден беше с температура м/у 38.5 и 39), една лъжичка Панадол (при същата температура, преди да сложа свещичките)и малко Мултисаностол през пролетта, че много беше занижила апетита.
Хреми лекувам само с вит. С и физиологичен разтвор. Като цяло тя не боледува много. Всъщност за болно аз броя дете, което е вяло, отпуснато, с температура, не се разсейва от играчки, отказва храна (на нас това ни се е случвало само веднъж). В момента дори не смятам Сияната за много болна, защото сутринта се опъваше към люлките и пързалките, но не я пуснах заради другите деца. Притеснявам се това да не е заразно. Защото има вариант и да е от зъбите - никнат й кътници и е просто ужасно.

# 283
Асе ,ами вит.С ампула в нослето ли капиш  newsm78

# 284
Мами, имам един въпрос: Знаете ли до кога се използва активната гимнастика?

Общи условия

Активация на акаунт