Почнаха листата да жълтеят, Юлчетата упорито хубавеят!

• 13 248
  • 299
  •   1
Отговори
# 135
Ех, че е интересно това  с децата, които не ги пускат в църквата. И какво казват? Или има стикер както за кучетата  по витрините на магазините. Нещо като С КИФЛАТА ДОТУК!
202uu
Ей, Пингвина, много ме развесели! Joy
Мамета, да ви питам, имате ли идея каква боя може да се използва за да се снемат отпечатъчета на крачетата на бебчовците за онези сладки дневничета? Ако ползвам мастило яко ще се омажем, после ще се алкохолизираме за да трием... Mr. Green
Пипи111- за полиомиелитната ваксина- ако си сложила Пентаксим, естествено в момента няма нужда и от капки, обаче!- тази ваксина е на 3 приема с едномесечни интервали /вж имунизационен календар/- и някои съветват да се комбинира за различните приеми жива и мъртва ваксина, т.е. на 2-я или 3-я прием може от капковата, жива ваксина.
Гери то, това с термометъра и ние го правим /татито го прави, аз обяснявам как Mr. Green/- иска се обаче малко търпение, че не става веднага- термометъра на около 1,5 см, с кремче, изчакване 2-3 мин- изакване, отново пъхане... Абе много ми е кофти като стигаме дотам, но педито каза повече от 24 часа да не допускаме неизхождане и мисля, че е права.
За веселата част: моята Ели много широко ми се усмихва когато разбера че се е напишкала и я сложа на повивалника. Явно не съм била много добра в отгатването на причината за плача и досега, та така щедро ме поощрява за "интуицията ми" Joy Joy Joy

# 136

Прасчо, водни боички. Simple Smile

Последна редакция: ср, 20 сеп 2006, 12:29 от Pingwina

# 137
  И занимнията с йога могат да бъдат профилирани - йога за политици, йога за шофьори, йога за малцинствата  Laughing !!!  Представям си ги всички по шорти и по цвички: здрав дух - здраво тяло! И после всички релаксирани, духовно мотивирани, а не да се гледат на кръв и зли помисли да им мътят мозъците! А цвичките и шортите ще докарат и сексуалната револяция! И ще станем едно сплотено хипи общество! Амин!
coolcool Joy

# 138
По принцип бебето влиза до най-близката икона на Богородица, която за целта е много близо до изхода.

Точно така и аз седях до входа до най-близката икона, обаче си държах в ръце ббето и той попа като чете наистина каза че представя нещо си там отрочето ит.н. Така че истината е там някъде.

Точно с чудех и аз за тия отпечтъци с кво д ги направя. Но пък нямам боички, моите старите съм ги хвърлила отдавна....

# 139
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
[
Що се отнася до църквите...ми то аз и на 40 ден си влязох с бебка вътре,пяха ми и запалих свещичка,като тя си влезе с мен до края на църквата,а не е седяла до вратата.После съм ходила още 2 пъти и съм влизала с нея,няма да я оставям сама нявън. Naughty
newsm10 И при мен така стана. Тези неща, че бебето не може да влиза в църквата преди да е кръстено и т.н. дори не ги знаех. Пък и попа ме видя и нищо не каза!!! За кръщенето още не съм решила кога ще е.
Като сме заговорили за албуми-дневници и аз да кажа че сме с един такъв с жълта панделка -"Нашето бебе"- на издателство ФЮТ. Много ми хареса и макар че е малко по-скъп, взех него. Все още нищо не съм писала вътре. "Водя си записки" на "чернова" и после ще попълвам в него.
А искам отново да попитам нещо. На вашите бебковци появиха ли им се вече крустички? И как ги третирате? Нашата лекарка ни каза за преварения зехтин, но на мен не ми се понрави идеята и купих мазилото на МУстела. Обаче се чудя дали трябва, преди да се измие главичката, да се разреше с гребенче, за да се поолющят коричките  Thinking

# 140
Момичета здравейте,как сте?Пиша ви и се връщам,да прочета какво сте изписали за два дни пак не успях да се включвам!Много време нямам пък ми липсвате и все гледам докато моя го няма тогава да включа компа,че мрънка че съм висяла във форума и не си гледам детето!
Та ние сме по добре вече оправяме се!Вчера не ни биха ваксината понеже педи реши така да изчака другия месец,нищо нямало да стане като е назад с 1 месец със ваксините!Сложиха и само 2 капки някаква др ваксина!Това беше!Тежим 5550кг и сме 57 см!Снощи бяхме по гостита даже се къпахме там,и сега и с тия биг брадъри съвсем нямам време за тук!Понеже съм смахната и си гледам един сериал по Битиви от 11,записвам го и когато спи го гледам на запис,после записвам биг брадър,и сега ще записвам и сървайвър ако ми хареса та не мога да смогна да изгледам това което ми е интересно да гледам и отгоре на това и компа като включа и нашия вилнее!Щял да изключи кабелната,щял да спре нета!Ужас!То тва са ми развлеченията на мене!Е сега отивам малко на гости на близначетата да се видим и това е!Сега като се развали времето все сме в нас!
Хайде че да прочета пропуснатото и Бай ако не пиша пак!!!!
Целувки!

Сега прочетох и се смях за кифлите и с кифлата до тук!Ами питам аз ако отида с бебето в църквата и то е кръстено примерно с какво ще им докажа че Е трябва да нося кръщелното ли и ако не им докажа ще ме изгонят ли?Ха ха!
Крустичките ние ги махнахме като преди баня ги мажех със олиото за мазане и ги разресвах и след 3 дена нямаше вече!

Последна редакция: ср, 20 сеп 2006, 14:01 от E4o83

# 141
Днес ставаме на 2 месеца!!!

Черпя ви всички виртуално  beer  Wine Glass  Popcorn  cook  а за бебчетата  bombs  Misc Baby Bottle

Вчера бях на лекар пак...уж се пооправям,но то не се знае  Rolling Eyes Даже после и на зъболекар ходих да ми вадят нерв,ама това мина лесно  Peace

# 142
Честити 2 месеца на бебе Пламена !  

За крустите знам от лекарката че мажеш с прев.зехтин , къпеш и след банята се обтрива главичката с хавлия за да паднат вече омекналите от зехтина люспички.  Peace

Тези дни мисля да правя заготовки /зеленучуци и плодове/ във формички за лед.Има обяснение в Кърмаческия по въпроса.
Някоя от вас правила ли е вече и ако да какво точно  newsm78

# 143
  • на правилното място, в точното време
 rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo hahaha Joy hahaha
   Умрях си от смях с изказванията поповод влизането на децата в църква. Как може подобни абсурдни изказвания и правила. Да не влиза бебето в църква до 40 дни??? #Crazy newsm78
 И що??? Били нечисти, от какво са нечисти от грехове ли? Пък ние колко сме се очистили,малейййй!!! А тази глупост, че до 40 дни детето нямало име пред Бог,направо ме смая тотално!
В Библията пише следното: "Господ ме призова още от рождението ми,още от утробата на майка ми спомена името ми!Исая49:1
  Друга Библия ли четат не ми е ясно? #Crazy
  За албумчетата и аз искам,ама тука в дълбоката провинция няма такива неща.
 Момичета ,не се тревожете за нередовното акане на бебоците ви.Просто някои са с по-лениви стомахчета.
 Аз да похваля моята бебка,вече разрежда нощните хранения- предната вечер заспа в 9,30 и се събуди в 6 сутринта, а снощи се събуди само веднъж в 2,30 и после сутринта в 7.
Днеска я пробвах със сокче от праскова,ама явно й беше кисела.За сега уважава само крушата.
  Днеска сме криви, дали от времето или от нещо друго??? newsm78
  Исках да попитам Пентаксим-а на колко приема е?
Оставяме ви,че мъркаме!
  Честито на порасналите днес бебчета!!

# 144
Равиа доколкото знам е на 3 приема  Peace

Пингвина добра идея е това  за  боичките  Hug

# 145
Здравейте и от нас. Самуил напоследък иска да виси само на рамото ми и отказва всякакви други положения. Останах без кръст! И в момента спи на едното ми рамо, а аз пиша с другата ръка! bowuu  И също като Ели на Прасчо се усмихва предимно върху повивалника!

Да се похваля, че онзи ден, като ходих до общината да си взема акта за раждане, случайно срещнах Lioness от миналогодишните юлки и се запознахме. Май няма да е лошо да вземем пак да си организираме една срещичка някой ден, преди да се е доразвалило времето! Hug

Стечи, как го играеш туй тае-бо, бе душа, не е ли прекалено интензивно натоварване? Аз засега се ограничавам с по-леки упражнения, не само за да не намалее кърмата, но и някъде из кърмаческия пишеше, че от отделените киселини при интензивно напрежение се променя вкусът й и бебетата не я харесват. В красива мама имаше една тема за белиденс и оттам си свалих два диска - има много добър стягащ ефект, само че вече не работи линкът  #2gunfire. И също мисля, че Йога е много подходящо занимание за кърмачки.

# 146
  • някъде
Честити месечинки Пламена на мама Нарина и Деница на мама Галя_82!  bouquet
Narina, дано вече всичко да е наред!!! Praynig
Аз засега не правя нищо за да махна крустичките, но и нямаме много- само над челото съвсем малко!
Рени, какви са тези заготовки? newsm78
Равия, ние сме си криви от доста време и колкото повече порасва толкова по-крив става!  ooooh!  Но нали си е нашето злато Heart Eyes, ще си го търпим! Whistling
Купих си чай за увеличаване на кърмата- от този българския, пък ще видим дали ще има ефект! Rolling Eyes

# 147
Бибошка ами ти нали имаш слинг бе душа  newsm78 Що не го разнасяш с него ?
Нашият човек също най-много обича на рамото ми да седи и да се гушаме така.Даже понякога заспива така и го оставям в легълцето  Heart Eyes Сладура ми той.

Диди ами пюрета от плод и зеленчук,но замразени на купчета ,та да е удобно да се миксират после или да се добавят към кашите  Peace

# 148
  • някъде
Диди ами пюрета от плод и зеленчук,но замразени на купчета ,та да е удобно да се миксират после или да се добавят към кашите  Peace
Я кажи в коя тема да гледам  Thinking

Да попитам нещо- ако татито си смени работата и вече сме си подали документите за детските, трябва ли да уведомим социалните или чак при следващото подаване на документи- след 1 год? newsm78

# 149
мрънка че съм висяла във форума и не си гледам детето!

Щял да изключи кабелната,щял да спре нета!Ужас!То тва са ми развлеченията на мене!

Абе, Ели, я му тропни с крак на тоя мъж бре!!!!!!!! Аз какви мини скандалчета заформям стой та гледай. Я той да почне да го гледа това дете 24/7 както е в рекламата че и да става по нощите да кърми и да обеси цици до колената от сукане и дърпане ПА тогава да изказва мнения. А това дали си гледаш детето или не, никой не може да ти натяква. Защото ти си му майка и дори и да допуснеш грешки те ще са най-малките в сравнение с всеки друг, защото имаш майчински инстинкт и чувстваш със сърцето си кое е най добре за чедото ти.
Това му кажи на тоз прът и ако още ти се пери намери си повод подмолничко да го оставиш с малката един следобед да видиш как ще пропищи бързо бързо и няма да ти намира кусури, само и само да го гледаш.

Общи условия

Активация на акаунт