Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (3)

• 60 226
  • 750
  •   1
Отговори
# 240
Честита Нова Година! Бъдете много здрави, щастливи и обичани!

# 241
Да е здрава и благодатна Новата година !

Ибо и семейство в новогодишната нощ

старо фото Stuck Out Tongue Winking Eye

Керем Бурсин

новогодшна снимка с Афра и гаджето й .
 Като почне Йешилчама да е готова за всичко. Поне не е негов тип да я хареса.

Последна редакция: пт, 01 яну 2021, 21:58 от femmi2

# 242
Той пък Чаатай един хубавец... Smile
Афрата тук ми хареса, иначе и аз не я харесвам.

# 243
Нормално , няма как да е харесван от всички . Крие визията си та ша го видим аз съм убавеца как ще изглежда под мустак .
Афра на тази снимка и на мен ми хареса.

Днес стартира последно лято по фокс турския
 Успех , ще го погледна дали ще ми допадне.

Последна редакция: пт, 01 яну 2021, 22:00 от femmi2

# 244
Аз не мисля да го гледам. И двамата са ми симпатични, Али даже повече, но не е моя тип сценарий. Писна ми от добрия и лошия и вечната им гонка. Wink
Пуснали са съдържанието по Ексен. Ще гледам Hükümsüz и Vahşi şeyler. После ще пиша отзиви. Smile

# 245
Не откриват топлата вода със сценария , но като не ми допадне лесно ще се откажа.

По атв стартира турската фантастика .

# 246
Или пародия на Батман. Smile

# 247
Къде мога да гледам сериалите от Exxen?

# 248
Тук има всичко, но е на турски.
https://www.exxenbox.com/
Изгледах:
Şeref bey 57min. - чиста простотия. Сонгюл ми е истинска Наталия Орейро. Хареса ми ролята, перуката и грима й. Ертан Сабан сякаш все такива роли си избира, нищо ново. Халюк бей също. Деврим Якут я харесвам, но тук не ми допадна, може би заради прическата. Другите актьори са ми сякаш не на място в ролите си. Не мисля да гледам повече сериала, аз нямах и намерение да го гледам ама заради няколко актьора, които са ми симпатични реших да го видя.
Vahşi Şeyler 17min. - Нургюл ми харесва в такива роли. Hands Facepunch В тричасовите драми по тв-то и тя се мъчи да покаже някаква емоция ама я виждам, че играе без желание. Сигурно й плащат добре, затова се съгласява.
Hükümsüz 43min. - пуснах и него. Бурчин ми харесва с по-тъмна и права коса. Ще изгледам и ще видя дали да продължа по-нататък.
Има и две предавания по Ексен, които си набелязах - на Enis Arıkan (в първа серия гости са му Гюлшен и Едис) и Katarsis. Wink
Като цяло не предлагат нищо ново, а все неща, които са правени и изпитани. Просто Аджун бей залага на сигурното. Wink След 7 дневен безплатен период щяло да има такса 9.90т.л.

# 249
Цената за абонамент на Ексен мернах 20 т . лири  .

Борко с дом.  котарак

# 250
Супер. Благодаря, Каролина 😃. Цената ще е 9,90 тл.

# 251
Две са цените - 9.90 е с реклами, 19.90 без реклами.

# 252
Юхуу, ще има да взима. Като нищо ще обяви фалит след 3 месеца или ще си играе с цените. Smile Имаше коментари от доста турци, че не биха му дали 9.90т.л. за глупостите. Joy

# 253
Някъде четох, че това е годишен абонамент, не зная дали е вярно.

# 254
За годишен е много малко, пишеше за месечна такса. То и 20т.л. не са много, но на хората не им се дават за Аджун. Повечето си коментират, че имат Нетфликс и не им трябва Ексен.
Просто не искат да му пълнят гушата. Wink

Общи условия

Активация на акаунт