Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (3)

• 60 224
  • 750
  •   1
Отговори
# 225
Хареса ми каста, обичам крими истории, бих го гледала с удоволствие.
Сериалът се обсъжда в темата на Бурчин. И още веднъж благодаря на Ради за всички преводи, включително на трейлъра Kissing Heart Flowers Rose

# 226
Гледах Невинните. Хубава серия. Сафийето малко се поразкърши. Гюлбенчето гримирана е много хубава. Пак имаше реклама на Бепантол. В по-предните серии Инджи даваше крема на Гюлбенчето, сега братчето на Нериман. Явно са сериозни спонсори. Money
Скрит текст:
Сафийето научи за Хан и Инджи. Като даваха сцената със "сватбата" на Сафийе и Наджи, тя ми беше като героинята й в Kocan kadar konuş. Laughing С Наджи са хубава двойка.Simple Smile

# 227
Все се каня да зарежа Невинните и все нещо ме тегли да гледам. 😀
Последната серия не съм, чакам превод, но
не зная защо Езги М. не я намирам чак за голяма актриса.
Скучна ми е и еднообразна, но Мерве Д. много ми харесва.
Фарах нещо, като че ми се изгуби в превода.
Бавно ли се движи действието, не зная, обаче една серия я гледам по 2 - 3 дена.

Кари, търсих превод на филма, който си споменала Something useful, но явно си го гледала в оригинал, за което ти завиждам. 😀

# 228
Започнах от скука да гледам Аръза. Честно, като отида на екскурзия в Истанбул няма да се кача на такси!
Ми те велики тия таксисти бе. Това международни терористи, местни бандити, пасти да ядат. Докато Мама Рукие спретне поредния бюрек тия опухали лошите Simple Smile
Весело посрещане на НГ от мен.

Последна редакция: ср, 30 дек 2020, 10:24 от dariVale

# 229
Розичке, да, Фара остана на заден план. В този сериал изпъкват Езги и Мерве. Wink Пускай на скорост 1.5 и гледай, аз не знам защо се хващам да го гледам по тв, че ми е бавно тъй ама върви и за фон, не се случва кой знае какво. Знаем историята, знаем и сценаристите какви сцени измислят и така.
За филма с Ойкю, Башак и Йиит не си изтървала нищо. Мога да ти напиша в скрит текст накратко какво се случва, ако искаш. Не е нещо чак впечатляващо, да се гледа на всяка цена.
Пак се сетих за Kaybedenler Kulübü Yolda. Искам да го гледам, но го няма никъде!

# 230

Новогодишна снимка с каста от Вратата .

Новите попълнения окончателни в Йешилчам

Селин Кахраман също е в каста.
Две Селини са.
Едната Шекерджито и сега новата.
Начи толкоз да няма други ами тези избраха. Sad
Непозната ми е новата . Отзиви за нея пишете ако сте я гледали. Дано не си е наблъскала устните с хилурон .
Юзгюр Чевик ми е познато лице ама от нерде сега не зацепвам Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 30 дек 2020, 14:47 от femmi2

# 231
  • Свети Влас
Скрит текст:

Новогодишна снимка с каста от Вратата .

Новите попълнения окончателни в Йешилчам

Селин Кахраман също е в каста.
Две Селини са.
Едната Шекерджито и сега новата.
Начи толкоз да няма други ами тези избраха. Sad
Непозната ми е новата . Отзиви за нея пишете ако сте я гледали. Дано не си е наблъскала устните с хилурон .
Юзгюр Чевик ми е познато лице ама от нерде сега не зацепвам Rolling Eyes
Юзгюр играеше в „ Оскърбени цветя “. Беше хубав сериал.

# 232
Мерси за отговора.
Не съм гледала сериала, от другаде е. Симпатяга е .

Последна редакция: ср, 30 дек 2020, 15:12 от femmi2

# 233
Мисля, че игра и за малко в ,,Сезонът на черешите" като фотограф, който беше влюбен в главната. Аз поне от там го знам

# 234

тази черно бялата  снимка чок ми хареса от фотосесията им
Сезона на черешите съм го гледала отдавна. Възможно е от там да съм го запомнила .

ето я Селин Кахраман

Последна редакция: ср, 30 дек 2020, 19:49 от femmi2

# 235
Тая последната Селин ми прилича на Ирем Дериджи. Озгюр аз го знам от Yabancı damat, даваха го и тук Брак с чужденец. Не съм го следила, но имаше доста смешки.
На Керем перчема не ми харесва.
Оставям едно трейлърче, изглежда интересно. https://www.instagram.com/p/CJakgVhg-8e/ Терапевта по Gain
Gain e мобилна платформа, която ще предлага кратки филми, сериали и предавания като Quibi. Ама там не се получи работата и я закриха набързо заради загуби. И тук не ми се вярва да се получи, да се пробват ама не виждам смисъл. Те и турците да не останат по-назад, да копират всяка идея. Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 31 дек 2020, 18:03 от ~Carolina~

# 236
ЧНГ, момичетаа! Tada Да сте живи и здрави и успешна година! Kiss
Трейлър на Любов в пустинята Smile (Seni Çok Bekledim)
Има много коментари от турците, защо са се облекли нашите така. Озджан бей се прави на арабски любовник. Laughing Не мога да отрека иначе трейлъра изглежда много добре, като трейлър на филм. По-добре да беше и филм ама иска сериал човека да печели от всяка серия. Wink Добре си изпипва той нещата.

Днес имам какво да си гледам - ще си пускам новогодишните програми на Çok güzel hareketler, İbo Show и Güldür Güldür. Имам да гледам и Sadakatsiz...
Чудих се дали неделята ще има Мениджъри. Ами ще има! Two Hearts
Короната дойде и обърка всичко и хората се радват, че имат работа и снимат ли, снимат... Иначе 2 седмици нямаше да има нови серии. Wink

# 237
Честита Нова година на всички 😀. Ще има Мениджъри в неделя. Днес е премиерата на Akinci и Son yaz.

# 238
Да ни е честита Новата 2021 Година! Heart
Здрава и щастлива да е за всички вас! Hands Pray

За другите не зная, но Чукурова и Чукур почиват по една седмица - няма нови епизоди на 1 и съответно на 4 януари.

Мирай с най - доброто изпълнение в новогодишното шоу "Гласът на Турция"

# 239
Забравих да ви съобщя за Ойкю - бременна е. Blush
https://www.instagram.com/p/CJd7hLoLd84/
И една сладичка Берен Simple Smile
https://www.instagram.com/p/CJedo_jrlIM/

Общи условия

Активация на акаунт