Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (3)

• 60 193
  • 750
  •   1
Отговори
# 210
Джан Яман - Сандокан Laughing http://www.ranini.tv/haber/42901/1/can-yaman-sandokan-dizisinin-basrolunde
Не следя Kırmızı oda, но понякога преглеждам профила им в ютуб. Почнах да гледам клипчетата с Бурджу Бириджик. Преди това гледах Сезин Акбашоулларъ. Наистина са като истински истории с изключение на някои простотии. Wink
Чудя се дали пак да гледам отегчено Невинните довечера или утре на бърза скорост. Heart Eyes Smile

# 211

Постер на Последно лято от 1 - ви януари по фокс тв

Maraşlı стартира на 4 - ти януари Понеделник

# 212
Гледах Невинните. Има надежда за Сафийето. Simple Smile
Скрит текст:
Това с умиращия баща на Инджи много тъпо вкарано в сценария.
Пуснаха реклама няколко пъти на Селджуците. Гледах, гледах Буура и не можах да го позная. Smile Хубава перука, грим, облекло и гласа му по-плътен, сякаш му правят дублаж. Wink
Хатидже е прекалила с корекциите и изглежда на повече отколкото е.

# 213
От толкова много сериали пак останах без. В момента нищо не гледам, а така ми се иска да си пусна нещо ама няма какво. Чакам сега Son yaz и Marasli. Също така и тези по онлайн платформите.

# 214
По Ексен се задават много неща, но кога ще ги пуснат не знам. От януари сигурно.
Аз пак гледах Неверния ама заради майката на Дерин. Симпатична ми е тази заядлива пухкавелка. Simple Smile Като цяло не се случи нищо в серията. Струва ми се, че Волкан се опитва да накара Асйа да го ревнува от женичката му. Май вече не му е интересна и все търси контакт с бившата. Струва ми се, че накрая може пак да ги съберат.
Някой, ако е гледал финала на оригинала може да пише в скрит текст. Да видим ще позная ли.Simple Smile
Пуснах си и филма с Ойкю Карайел, но не съм го изгледала целия да кажа дали ми харесва.

# 215
Здравейте.
Каролина, ЕXXEN стартира на 01.01.2021г. и някои техни шоу програми и сериали започват още тогава.
Нося ви постера и първи подробности за "Пустота". Сериалът ще се основава на действителни събития и всеки епизод ще разглежда отделен случай.

Всяка предотвратима смърт е убийство.
Истински истории за убитите мечти.

Поредната бомба, която хвърли EXXEN е нов сериал с успешен актьорски състав.
Продуцент на амбициозния сериал е Мустафа Услу, който е известен с едни от най-гледаните и скъпи филмови продукции като "Айла" "Мюслим" и "Наим". На режисьорското кресло е Йомер Фарук Сорак, режисирал продукции като  G.O.R.A и "Любовта обича съвпаденията". Поредицата ще бъде адаптация на реални събития и ще напомня криминално-детективските жанрове. Плакатът на сериала е придружен с текст:  „Истински истории за убитите мечти“. Дизайнерите са включили реалните  изрезки от вестници и заглавията на реалните събития, върху които се развива действието . Тези заглавия са  част от основните истории, разказани в поредицата. Предвижда се сериалът да бъде във формат мини сериал и да се излъчва за един сезон. Лозунгът на поредицата e  „Всяка предотвратима смърт е убийство“. Oчаква се реализацията на сериала да предизвика широк обществен отзвук.  Снимките на продукцията все още продължават в Измир, а продуцентът обещава западно качество на заснемане.
Актьорският състав на сериала включва талантливи и известни актьори. Бурчин Терзиоолу,  Ханде Доандемир, Алиджан Юджесой и Исмаил Хаджиоолу са основните действащи лица в екшън трилъра с елементи на драма.
Според официалната информация Бурчин Терзиоолу ще изпълни главната женска  роля на адвокат Есма Йозтюрк, а на Алиджан Юджесой е поверена главната мъжка роля. Останалите двама актьори имат поддържащи роли в сюжета на "Пустота".
От EXXEN все още не  посочват дата за премиера, но датата на пускане на Exxen в интернет пространството е 1 януари 2021г., когато ще започне излъчването на повечето им продукции.

Допълвам с няколко от заглавията, включени в постера на сериала:

"Убиецът, който уби жена си и дъщеря си заяви: "Изчистих честта си" "

"Трупът на известна бизнес дама бе намерен в дома ѝ"

"Заподозреният в убийството на Нергис Шака защитава репутацията си"

Последна редакция: пн, 28 дек 2020, 11:44 от _Radi

# 216
Да, видях инфото, че от януари бомбардират с доста съдържание. Wink
Набелязах си няколко сериала. Дано са интересни и да не се окаже провал всичко. Wink
Вчера гледах Мениджърите. Донякъде интересна серия.
Скрит текст:
Ферис изгоря с тоя Серкан. Laughing Диджлето и Баръшко и те се целунаха и пак оня начин на снимане на целувката, който е във всичките сериали. Rolling Eyes Целувка от всички ъгли. Почна да ме дразни присъствието на Майда, красива е, но много дървена и с голямо самочувствие. Кърач още си пази тайната, да видим в коя серия ще се разкрие. Wink Пак казвам, че Серхат не ми харесва в ролята на Серкан, няма я тази тежест в него. Друг актьор щеше да го изиграе по-добре. Wink
Тийзър на 50кв.м.

И последно Херджаито е пътник, мести се в неделя от януари. Най-накрая. Smile
Гледах и трейлър на Бараж, вкарали са Гизем Караджа в сериала, Назъм се е оправил и дразни бившата любов. Smile Върви си сериала, нямаше такива изгледи ама са го измислили.

# 217
Аз да кажа за Хекимоуло - струва ми се, че следващият епизод ще е интересен - май Ипек и Хекимоуло ще мислят за дете. Може ли някой да ми каже коя е песента от края на третия последен трейлър, че по никаккъв начин не успявам да я намеря. Благодаря Ви предварително.

Последна редакция: пн, 28 дек 2020, 14:48 от Emili?!

# 218
Май е песен направена за сериала. Дали е една-две минутки, колкото да се пусне само в сериала или ще си има пълна премиера ще стане ясно като излезе епизода. И аз много съм се дразнила като не мога да намеря дадена песен, но понякога са такива, саундтрак към сериала. Wink
Иначе се чува това Al bildiklerini, gördüklerini, benim sorularım var.
Вземи това, което знаеш, каквото си видял, аз си имам моите въпроси.

# 219

Тине , това е за теб . Боран Козум спи , но охраната йок .
 Доста проекти се задават . И на новата Ексен платформа също . Ще има и развлекателни програми освен сериали по нея .

новото попълнение в Йешилчама- Нилюфер Ачъкълън
Снимките стартират януари.

Последна редакция: пн, 28 дек 2020, 17:23 от femmi2

# 220
Тази Нилюфер е много красива жена.
По Ексен ще има от всичко, но дано да има и качество, а не само материал. На това се надявам. Wink

# 221
  • София
Фемиии, благодаря! Heart Eyes Кученцето миличкото, какво е тъжнинко, че няма кой да си играе с него. Grinning

Ох, яд ме е, че именно Енгин Йозтюрк ще партнира на Айбюке в 50 кв.м. Не свикнах с него, и това е.

Стискам палци Exxen да донесе по-интересни неща, най-вече по-разнообразни.

# 222
Тине да знаеш че има голяма вероятност Боран да партнира на Хазал Кая .
 На двете нема да ни ареса ко стане , ама .....

Енго го харесвам .

Тине това си ти като гледаш  любимеца си  ЧУ Blush

# 223
Трейлър на Şeref bey https://www.instagram.com/p/CJWQo3bgwfP/
Вижда ми се пак простотия. Сонгюл никога не съм я харесвала и почти никъде не съм я гледала, но все повече ми прилича на Наталия Орейро, която я харесвах.Simple Smile

И трейлър на Hükümsüz https://www.instagram.com/p/CJWXl0cAjRi/
Бурчин ми харесва тук, Ханде май не.

Изгледах İşe yarar bir şey. Малко клиширано и банално, но и нещата от живота. Става. Башак ми хареса за пръв път.

# 224
Здравейте.
Каролина, ЕXXEN стартира на 01.01.2021г. и някои техни шоу програми и сериали започват още тогава.
Нося ви постера и първи подробности за "Пустота". Сериалът ще се основава на действителни събития и всеки епизод ще разглежда отделен случай.

Всяка предотвратима смърт е убийство.
Истински истории за убитите мечти.

Поредната бомба, която хвърли EXXEN е нов сериал с успешен актьорски състав.

Допълвам с няколко от заглавията, включени в постера на сериала:

"Убиецът, който уби жена си и дъщеря си заяви: "Изчистих честта си" "

"Трупът на известна бизнес дама бе намерен в дома ѝ"

"Заподозреният в убийството на Нергис Шака защитава репутацията си"

Хареса ми каста, обичам крими истории, бих го гледала с удоволствие.

Общи условия

Активация на акаунт