Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (3)

• 60 189
  • 750
  •   1
Отговори
# 195
Сега се сетих да се отчета за Уважението и Неверния.
За Уважението кво да кажа, донякъде ми хареса финалната серия и това със сърната и тук са го измислили добре. Ако има втори сезон дано стане по-добър от първия, че знаем, че става по-зле, а има нужда да е по-добър. Wink
Неверния - Волканчо много ме дразни, много противен стана изведнъж, като влечуго, което ти се иска да стъпчеш.
Актрисата, която играе майката на Дерин ми е много симпатична и сладичка. Сетих се какво ме дразни в Джансу Дере - носът й и физиономията й, иначе се справя добре. Само дето и тя все прави едни и същи "ледени" ококорени погледи. Smile
Kefaret - И Нургюл е остаряла вече за такива роли, нещо не ми допада. Иначе ако се снима във филми ще е добре, ако се преориентира като Белчим.
Menajerimi ara - Почнаха тийн флиртовете и дрязгите между Диджле и Баръшко. Да видим докога. Laughing И прическата й развалиха пак. Rolling Eyes
Сега попаднах на Листопад, никога не съм го гледала, все го избягвах като го даваха. Фахрийето е друг човек. Smile Мернах и Мете Хорозоулу, не съм го "виждала" отдавна. Дано се появи някъде с хубава роля.

Последна редакция: пт, 18 дек 2020, 10:14 от ~Carolina~

# 196
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Дааа, нищо многообещаващо май не се задава...
Чудех се къде ли ще се появи Боз, а ето къде цъфна.

Рускините взеха много да бавят субтитрите, Мениджърите още ги чакам, Неверния също. Но поне Домът са превели, та ще си го гледам сега.
От новите нищо не можа да ме зариби. Засега само Лявата страна ме държи, щото е по-ведричко все още. Ако и там се сгъстят боите, ще го зарежа и него. Както Пламъците - не ми се гледат мъки и психопати вече.

Каролина, как се превежда Марашлъ?

# 197
Марашлъ си е марашлия. Все едно да кажеш на човек от Бургас бургазлия. Wink На турски ще е Burgaslı.
Има втори трейлър на Son yaz. Няма да го гледам, загубих интерес. Въртят едни и същи сценарии. Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 18 дек 2020, 12:48 от ~Carolina~

# 198
Аз 2 дена дъвча Мениджърите, не ми спори, разсейвам се и се връщам назад, та се обърках накрая. 😀
Тази вечер ще го довърша, че ме чакат Пламъците.

За Волкан съм съгласна, че е много, много гаден. 🤢
Вие тук се бяхте разочаровали малко от действията на Асия, но този плужек е в пъти по- коварен.
Аз все още я подкрепям и бих оправдала каквото и да направи.

# 199
Не знам, то стана един неприятен сериал кой на кого ще направи по-мръсно. За съжаление няма нищо позитивно в сериала. Не знам дали ми се гледа кой ще унижи по-добре другия. Май там пак минавам на фрагмани.

# 200
Някой гледа ли "Хекимоолу". Страхотен сериал! Може да е копие на "Доктор Хаус", може да се дължи на това,че съм позабравила оригинала, но съм възхитена от турския вариант. От актьорите най вече. Последния епизод е разтърсващ, драмата на доктор Мехмед Али (Каан Йълдъръм). Невероятна игра, а също и на всички останали и най вече на Тимучин Есен! Sparkling Heart

# 201
Излязал е втори фраг на Последно лято ,но през телефона не мога да го сложа .

Инфо за имената на геройте в Йешилчам.
Главният ЧУ -Семих Атеш филмов продуцент.
Афра Сарачоглу -Тюлин
Селин Шекерджи -Мине .
Селин по предварително инфо в ролята на ретро певица ,но може и друго да е.
Гюнгюр Байрак -Белгис
Мъжкото попълнение все още не е ясно екранното име.
 Режисьор Чаан Ермак.
Продуцент -Ес филмс
Платформата Блу тв
Два сезона по 10 епизода.
Очакват се още попълнения в каста.

Последна редакция: пт, 18 дек 2020, 22:20 от femmi2

# 202
Пипилота, аз гледах "Хекимолу", но новия сезон не съм - заради превода. Много се забавлявах с Т. Есен, а и с останалия каст. Даже в началото го обсъждахме в темата за Боран - покрай колегата му Ебру Йозкан с която участваха в "Соколовият хълм".

# 203
Пипилота, аз гледах "Хекимолу", но новия сезон не съм - заради превода. Много се забавлявах с Т. Есен, а и с останалия каст. Даже в началото го обсъждахме в темата за Боран - покрай колегата му Ебру Йозкан с която участваха в "Соколовият хълм".
Да , жалко , че няма превод със субтитри на руски. Но го има с озвучаване и за мое учудване се оказа, че много добре ги разбирам. Grinning Честно още не съм довършила епизода, но е гарантирано 2часа рев. За пръв път няма 1 комична минута, от Тимучин също. Disappointed Relieved

# 204
Още един откачен турски филм от Нетфликс. За мен не става.

Сериал по Exxen - Şeref Bey. От каста харесвам Деврим Якут и Ертан Сабан. Халюк Билгинер дано пак не се прави на откачен забавен дядка, че ми писна от еднотипните му роли.
https://www.instagram.com/p/CI-e4BZLeSW/

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 20:25 от ~Carolina~

# 205
Аз изгледах Мениджърите. Взе да ме отегчава, поне тази серия.
Конкуренцията между агенциите ЕГО и Берлин ми е много дразнеща и скучна.
Дожаля ми за Нежат и дори за Ферис - много трудна връзка, а толкова ми харесват заедно.

# 206
Ами то едно и също. Мрънкането на Диджле, игричките на Серкан, клюкарката, истериите на Ферис... Да бяха завъртяли хубава история на Диджле и Баръш ама и там детска работа.

# 207
Бирсенката е писала  ,че спират този сериал .
 То един ли е да го запомниш  , май участва и Памир Пекин

Седа Бакан е приключила участието си в доктор чудо и сега си почива и няма да приема проекти.
Ще видим колко е верно , така говорят ама после се оказва друго.

Первый постер нового сериала интернет-платформы Exxen Уважаемый господин / Şeref Bey с Халюком Билгинером и Сонгуль Оден
 Плакат от проекта за  Exxen  със Сонгюл Йоден , Халюк Билгинер и други.

Блогъра Токио пише че снимките на Йешилчам почват  към средата на Януари.
Сценарият чоооок - много му харесал .
 Дано е така Иншаллах .Не вярвам да го е чел ама Нейсе .

Последна редакция: нд, 20 дек 2020, 19:02 от femmi2

# 208
Гледам Мениджърите. Вкараха една глупава рекламка на прясно мляко с Диджле и гейчето. Smile Чудя се кога ще спре този сериал, колко ли ще продължи с този глупав сценарий? Язък за актьорите, а колко интересно можеше да бъде...

# 209
Аз изгледах Лявата страна и ми хареса. Интересно го засукаха, да видим дали няма да изтъпее като повечето други.
Тази Дефне Семйели ми е много неприятна, а персонажът Барбар и актьорът засега са ми много забавни.
Харесва ми актрисата в гл. роля как играе, не ѝ знам името.
Джансел малко странно изглежда, сякаш недовижда, но го харесвам, стара любов си ми е той и се бях затъжила за него, та се радвам, чу го виждам отново.
За съжаление Джемре Байсел тук я намирам по-слаба в ролята, отколкото в Рамо. Но е много хубава и тук.

Общи условия

Активация на акаунт