За Уважението кво да кажа, донякъде ми хареса финалната серия и това със сърната и тук са го измислили добре. Ако има втори сезон дано стане по-добър от първия, че знаем, че става по-зле, а има нужда да е по-добър.

Неверния - Волканчо много ме дразни, много противен стана изведнъж, като влечуго, което ти се иска да стъпчеш.
Актрисата, която играе майката на Дерин ми е много симпатична и сладичка. Сетих се какво ме дразни в Джансу Дере - носът й и физиономията й, иначе се справя добре. Само дето и тя все прави едни и същи "ледени" ококорени погледи.

Kefaret - И Нургюл е остаряла вече за такива роли, нещо не ми допада. Иначе ако се снима във филми ще е добре, ако се преориентира като Белчим.
Menajerimi ara - Почнаха тийн флиртовете и дрязгите между Диджле и Баръшко. Да видим докога.
И прическата й развалиха пак. 
Сега попаднах на Листопад, никога не съм го гледала, все го избягвах като го даваха. Фахрийето е друг човек.
Мернах и Мете Хорозоулу, не съм го "виждала" отдавна. Дано се появи някъде с хубава роля.
Честно още не съм довършила епизода, но е гарантирано 2часа рев. За пръв път няма 1 комична минута, от Тимучин също.