Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (3)

• 60 185
  • 750
  •   1
Отговори
# 180
Дай имена, че не знам за кои говориш.

# 181
Тийзър на "Последно лято"

# 182
Алико ми хареса с костюм. Bowtie Женската част не ми допадна, но ще видя първа серия.
Тази вечер направих грешката да пусна Невинните "наживо". Свикнала съм да гледам на по-бърза скорост, така ми беше много бавно и мудно. Хан продължава със странностите си. Есра ми хареса в тази серия.
Любовта на Сафийето и Наджи я представят някак много голяма и незабравима, дано той успее да я излекува.
И на Гюлбенчето надеждите се изпариха бързо за втори път, да видим в другата серия в кой ще се влюби. Smile

# 183

Новите попълнения в Йешилчам .  Гюнгёр Байрак и Йеткин Дикинджилер
 Жената я знам от Перла , майката на Мехмет. Кажете за мъжкото име ако сте го гледали ?
 На пръв поглед ми допадна .
 За женския каст съм в шок !  Жабата Селин Шекерджи също се докопа до  момчето ми , това ми беше кошмара и се сбъдна Imp
 Няма да му е лесно  с тези дето му избраха . Ще  играе двойно и за тях.
 Селин разправат ша играе певица с ретро визия .

Последно лято съм си го набелязала за гледане . Вече има и фраг.

# 184
Тийзър на "Maraşlı" с Бурак Дениз и Алина Боз /АТВ/.

Йеткин Дикинджилер беше Кара Ахмед Паша във "Великолепният век" и бащата на Наим Сюлейманов /както го знаем ние/ във филма "Джобният Херкулес: Наим Сюлейманоолу". Снимаха и в България.
Съпругата му е Аслъджан Орджан - сега ще участва в сериала "Червеният камион - Kırmızı Kamyon" с Усхан Чакър, Гьоркем Севиндик, Дениз Хамзаоолу. /Show TV/

# 185
  • София
Жива да не бях, Бурак и Алина си пасват по някакъв много странен начин. Ще му дам шанс на сериала, поне в началото. Thinking

Ммм, за жалост, кастът с Чаатай не ми харесва, ама никак. Единствено харесвам Йеткин Дикинджилер, за когото Феми попита и за когото Лучи обясни. Grinning Всичко друго не ми допада въобще, е ле пък тая жаба (дори не съжалявам за думата) Шекерджи. Защо така, бе... А така се надявах... Sad

# 186
Стига с тая жаба. Добре си е момичето. Аз я харесвам от Melekler Korusun. Там беше много сладка.
На мен Афрата не ми харесва.
Йеткин бей си го спомням от един сериал Çıplak Gerçek от 2012-та. Беше различен сериал, интересен. Там Бесте изпълняваше една песен, много хубава. Blush Жена му не ми допада.

И последно Марашлъ не ми харесва.

# 187
Тине,и аз така. Не съжалявам за думата. Афра ми лигавее ,но е с една идея по добра външно. Макар да не си представям как ще си паснат Rolling Eyes
Не стига че го гледам в реала с неговата възлюбена ,която ми е трън сега и тези.
Единствено мъжкото име ми харесва в каста.
Един Баръш Калъч да бяха сложили олеее Heart Eyes
Нерде блеят като избират !
Въртят ги едни и същи лица , свършиха ли се артистите ?
Има и още нещо.
В каста ще участва лице ,което преди в бил мъж и се е оперирал и сега е жена.
Името не запомних ,май ще е певица също. Ще показват неща от шоубизнеса и затова така.

# 188
  • София
Феми, на втория ред най-вдясно. Wink Съвсем изключих за името, Каро може би ще се сети.

Иначе, Каро, няма стига. И ти не харесваш много актьори, веднъж и аз да кажа, че някоя е жаба, и ти реагираш. Нимой, да ми свобода да хейтя. Grinning

# 189
Транс актрисата е Айта Сьозери. Аз я харесвам.
А за каста какво да блеят - има си кастинги, а на някои директно им предлагат роли, който е свободен приема, който не - цъфва в друг проект и така. Понякога се получават наистина странни кастове, където никой не си подхожда с никой.

# 190
Пънар я изпълнява в "Bir Deli Rüzgar"

# 191
Песента е на Сезен Аксу, пускат я често. Знаете редовните сериални песни. На мен ми харесваше в изпълнение на Бесте.

# 192
Тия дето са свободни айде при един от най очакваните актьори да се завърне.
Тоя каст ще стане некъв буламач язък за нашето момче нали така Тине Disappointed
Късно е вече да се отказва. Май по- добре да си беше приел Барбаросата .
Тинче ,:hugs: няма отказване джанъм  ще го гледаме пък докъдето издържим.
Жабата е добра актриса ,не винаги си красив и талантлив.

Да кажа че мернах че Марийка и Мустафа го финализират. Време беше .

А бтв на мястото на Завинаги от Януари ще излъчи Жестокият град . Оригиналното заглавие е Жестокият Истанбул. И него го развалиха ,а съм чела които са го следили че започва добре.
Там участва и Озанчо.
Още заглавия нови от нашия ефир.
Вятърничав ,Мерием ,Малки Престъпления . От теленовели е инфото.

Последна редакция: ср, 16 дек 2020, 23:11 от femmi2

# 193
Joy Няма отказване. Гледай Чачатайчо. Аз много не го харесвам, но ще видя тоз Йешилчам, може пък добре да го направят.
Сега ще пускам Сайгъто, че да ми се разкара от главата. Smile

# 194
Хе ,хе ,разсмяхли ви Joy Така де за кво го чакаме толкова .
Дано го направят добре .

Някой гледал ли е дизито по блу тв на Дилянка и Бурак Дениз ?

Тоз Марсианец така съм го кръстила,не ми харесва визията на Бурак.
Не знам какво да кажа за фрага Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 16 дек 2020, 23:13 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт