Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (3)

• 59 070
  • 750
  •   1
Отговори
# 270
Гледам Мениджърите. Сценаристите добре направиха, че забъркаха Серкан с Ферис. Wink Почна и той да ми допада вече, в сцени с нея е добре. Simple Smile Тя в тази серия много ми напомня на Сара Джесика Паркър - Кари в Сексът и Градът. Simple Smile
Харесват ми и закачките на Диджле и Баръшко. Blush
Аджун бей бил казал, че тарифата на Ексен трябвало да е 40 лири, но решил да е символична цена за толкова съдържание 9.90тл. Laughing Много си повярва вече, струва ми се, че ще почне да губи...

# 271
femmi2, ако имаш предвид сцената с Асия и Волкан, не са я награждавали. Имаше някаква извадка на секс сцени от новите сериали - от "Атийе", от "Уважение", от "Неверният", останалите не запомних.

Първият месец е безплатен за зрителите на Exxen и Gain

Цитат
За три дня платформа Gain получила 350 тыс. подписчиков. За один день платформа Exxen получила 700 тысяч подписчиков. Пока обе платформы бесплатны.

# 272
Някой знае ли къде мога да гледам Терапист на Gain ?

# 273
И аз търсих ама в гугъл не излиза нищо. Нали е мобилно приложение. Wink Може би трябва да изчакаме дали ще се появи нещо при рускините.

# 274
Привет, момичета,

Снощи изгледах Последно лято след един неуспешен първи опит и взе, че ми стана интересно.
Ама аз имам слабост към Хафсанур, щото ми е една такава миличка и ми е приятно да я гледам.
Но и аз си помислих, че дълго няма да се задържи и ето, че Феми донесе инфото за нисък рейтинг.
Ама знае ли се, ей така се изказах и за Бараж, пък гледам, че бая епизоди е навъртял.

Кари, на мене Ферис от първия миг ми прилича на Сара Дж. П., която сега се чудя защо ми е допадала навремето, може би заради тоалетите в Сексът и градът. 😀
То май другаде и не съм я гледала. 😀
Та за Ферис- мисля, че баш Серкан й приляга, с оня счетоводител направо бяха от различни планети.
Да си кажа направо изглеждаше ми ужасно смотан  и хич не можаха да му излъскат имиджа с тези рок изяви. 😀

Така се зарадвах на Шюкрю, а то Батман. 😀
Язък, отпадна веднага и слава богу, че списъкът ми със сериалите тъкмо се беше оптимизирал. 😀

# 275
На мен Сара си ми харесваше в ролята на Кари и с дублажа на Лулчева беше супер. Велика роля! Blush
Фрагман на 50 кв.м. Харесва ми Енгинчо, нещо средно между Къванч и Мете Хорозоулу. Smile

Момичето май пак е не на място ама то все така става. Как не могат да им улучат партньорки на тези мъже не знам.

# 276
Енго ми хареса във Висше Общество.
Хазар  е талантлива актриса.
Тя с дядка в реала.
Сега Енго и в домът играе. На него много му отива да е костюмиран.

Платформата Гайн готви два нови проекта. Бившата ми любов и втория ще е екранизация.
Кой е собственик на тази платформа ,пак ли бизнесмен ?

Последна редакция: пн, 04 яну 2021, 14:30 от femmi2

# 277
Гани Мюжде - сценарист, режисьор и всякакви други работи по тв-то. Тая платформа няма бъдеще, но да се пробва. Да фалира и той като тези от Quibi. Каквото видят трябва да го копират. Дали си е платил за авторски права?
Хазарчето и тя си мисли, че е интересна като е хванала дядо-режисьор. Много ми е скучна.
Енгин най го харесвам във Фатмагюл. Страхотен беше, нищо че беше второстепенна роля.

# 278
  • София
Енгин не го харесвам, обаче в тоя фрагман ми допадна. А Айбюке е страшно сладинка.

Хазар я харесвам аз, в Alev Alev играе в момента, и ми допада там. Имам и допълнителна симпатия към нея, защото страшно много прилича въшно на моя близка приятелка.

И... за много години на всички в темата! Да сте много здрави, останалото ще го избутаме някак. Grin Revolving Hearts

# 279
Ето и програмата за тази седмица, тъй като няма да има всички сериали.

И също така, може ли, ако някой намери някъде Терапист да пише.

# 280
Утре  вечер от 20:00 ч. TV 8 ще излъчат дизи вечер с първите епизоди на някои от сериалите излъчвани по  Ексен.  Явно двамата собственици обединяват усилия да се борят с конкуренцията   https://twitter.com/tv8

Цитат
İşte Bu Benim Masalım , Sihirli Annem, Yetiş Zeynep , Gibi ve Hükümsüz ilk bölümleri “Dizi Gecesi” ile yarın 20.00’de TV8’de

Хората са недоволни, че са платили абонаментни такси за ексен, а сега сериалите ще са достъпни по телевицията, но според мен е рекламен трик за да привлекат още потребители и да приберат още пари.
Едва ли ще продължат да излъчват всичко паралелно.

Последна редакция: пн, 04 яну 2021, 22:37 от _Radi

# 281
TV8 и Ексен са на Аджун Ълъджалъ.
Те по Ексен си качват както си искат. Днес пък качили втори еп. на Şeref bey. Smile По-скоро не са го задоволили бройката абонати. Wink

# 282
Скоро ще започвн Kirmizi Kamyon по Show Tv

# 283
Да, история за пожарникари. Smile
Каквото се снима го копират ама колко ще издържи и дали ще снимат хубави сцени не се знае. Ще наблегнат на някоя любовна история и така. Wink
Невинните и Неверния нямат нови серии тази седмица. Харесаха ми някои сцени в Неверния, добър сценарий. Simple Smile

# 284
Аз пък нещо се запалих по Kirmizi oda и най-вече историята на Boncuk и Alya. И двете актриси играят много истински и ми е много инт какво ще се случи с Boncuk.

Общи условия

Активация на акаунт