Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (3)

• 59 019
  • 750
  •   1
Отговори
# 450
Селахаттин Пашалъ е непознат за мен актьор и име. Рускините са доволни.
 Играл в ашк 101.
Мъжките персонажи ще са два.
Бармана красавец и мениджъра на хотела от която започва историята.
Засега е известно само едно мъжко име от каста. На пръв поглед не ми допадна.
Не си го представям за бохем и красавец. Ашк 101 играе проблемен ученик. Намекнали че бил с наклоности.

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 11:05 от femmi2

# 451
В сериала "Любов 101" нищо не са намекнали, турските лъжеморалисти и лицемери пускаха измислици в пресата.

https://vk.com/limerance_lmn?w=wall-148881622_158875

Гледала съм го и в "Една надежда стига", последно във "Вавилон", добър актьор е. Играе в театрални постановки, в "Чайка" е с Йойкю Карайел, снимана е за интернет.

https://vk.com/turklukum?w=wall-148860203_133497

# 452
  • София
Харесвам го Селахаттин аз, одобрявам. И с Хазал Кая може да се получи добър тандем, и двамата са младолики.

# 453
Аз го гледах в Leke и Kalp atışı, хареса ми там, но има хлапашки вид още, не на мъж.
Пуснала съм Sefirin kızı тази вечер. Simple Smile

# 454
През юни започват снимките на филм за живота на Ферди Йозбеен - композитор и певец /17 август 1941 г. - 28 януари 2013 г./

Сценарист Ебру Яшар Сечен. Водят се преговори с няколко много известни актьори.

https://www.sabah.com.tr/haberleri/ebru-yasar-secen

https://edu.sabanciuniv.edu/tr/ebru-yasar-secen

По света и у нас стана известен с песента с която започва всяка серия на сериала на Нетфликс "Bır Başkadır".

Селахаттин и Хазал са връстници - той навършва 30 г. след седмица, а тя след девет месеца.
Втори сезон на "Любов 101" ще се излъчи през април или май.

# 455
Вчера изгледах Sefirin kızı. Скучно сериалче ама който си го харесва си го следи сигурно. И Ураз се махна. Донякъде хубав каст са събрали, но сценария куца и с тоя диалект някои не могат да се справят и става още по-тъпо. Тууба се появи накрая, както и предполагах и беше тъпичка сцена. Ще гледам и другата серия да видя какво ще й измислят, трябва да има повече сцени. Wink
Вчера почнах и Тераписта. Не е кой знае какво, но ще го продължа и него да видя по-нататък, може пък да ми хареса.
Историята на Бонджук с момчето от Червената стая много тъжна. Дано се оправи момичето.
Сега виждам, че момчето е вокалист на Ажда Пеккан. През 2013-та е участвал и в Гласът на Турция.

# 456
  • Германия
Аз гледах Марашлъ вчера, много екшън дет се вика. Луда фенка съм на Саваш, тази роля на лошият много му отива, кефи си ме от Черни пари любов и Аси. Да видим кой ще се окаже на негова страна от семейството на Махур. Иначе тя не ме кефи много, все мрънка и вика, но Марашлъ компенсира със страхотния си глас и спокойствието. Интересно ми е за майката на Зелиш, кога ще се появи, дали и Саваш ще се влюби в Махур...за сега много ми допада.

И Менежерите готино стана, с бременността на Фериз ще е весело, дали ще го остави, аз не съм гледала оригинала.

Сефирин къзъ гледах в началота заради Уразчо, но не ме грабна и не обичам, когато сменят темата.
Тъкмо на Уразчо бившата жена се върна на екрана, той се махна. Grin

# 457
В оригинала "Ферис" ражда детенцето и го отглежда с приятелката си /до някое време/, после сама, но там историята е много различна, защото героинята е хомосексуална.

# 458
Значи и тук може да разкара Серкан и да си го гледа сама. Нали се прави на голям феминист.

# 459
  • Германия
В оригинала "Ферис" ражда детенцето и го отглежда с приятелката си /до някое време/, после сама, но там историята е много различна, защото героинята е хомосексуална.
О, супер! Звучи интересно, със сигурност ще намерят подходящ сценарий, тоз Серкан не ми е при сърце.

# 460
На мен пък ми харесват заедно. Blush
Тераписта стана интересен. Мислех да трия приложението, но ще го задържа, че Тераписта го пускат всеки вторник и не знам колко серии има още. Има новина и за Озан Долунай, че ще пускат и негов сериал там.
Довечера съм с Невинните. Simple Smile Ще пускат и четвърта серия на Пустота.
Не мога да повярвам колко турски сериали почнах да следя. Бях ги зарязала преди време и следях повече чужди, но с турски ми е по-лесно, не трябва да внимавам за субтитри. Simple Smile

# 461

paterina и  LU4IQ благодаря ви за отговора

# 462
Има фрагмент на Kardeşlerim.

# 463
Да, не ми хареса. Утре пускат и сериала на Енгинчо - 50кв.м. People Ok Woman Smile
Бълват сериали всеки ден.

# 464
По-добре за нас, че като са толкова много поне някои да ни хар. А не знам кой ден ще го дават - атв имат сериали всеки ден, а в събота предаване. Единственият им сериал с нисък рейтинг е Akinci (много са вложили, но трябвало повече време, за да го измислят по-добре, но не знам как се съгласяват такива уж добри актьори на такова качество).

Общи условия

Активация на акаунт