Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (3)

• 59 429
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
Те гостите не са скучни, просто не могат да им измислят хубави истории. Wink Поне компенсират с хубави сцени с актьорите от самия сериал.

# 556
От Бирсен

Компанията OGM Pictures ще снима сериал по книгата на Гюлсерен Будайъджъолу "Camdaki Kız - Момичето зад стъклото" за Канал Д. В ролята на Налан - Бурджу Бириджик, главната мъжка роля е предложена на Ураз Кайгъларолу. Режисьор Надим Гюч. Очаква се на екрана през м. април.

---------------

Бергюзар ще се снима в нов интернет сериал "Kanlı Yayın" за Exxen. Името на героинята ѝ е Неслихан, планирани са три сезона. Първият ще е от 10 серии, режисьор Джан Улкай. Поредицата ще започне със смъртта на студентка на име Лейла. Продуцент е новосъздадената компания Saran Medya.

Последна редакция: пн, 08 фев 2021, 13:30 от LU4IQ

# 557
  • Германия
Те гостите не са скучни, просто не могат да им измислят хубави истории. Wink Поне компенсират с хубави сцени с актьорите от самия сериал.
Ами не, не ми харесаха снощните. В началото по-готини и по-известни участваха. Да видим какво я чака Ферис с появата на жената на Серкан. При тях раздяла и при Чънар раздяла...

# 558
От Бирсен

Компанията OGM Pictures ще снима сериал по книгата на Гюлсерен Будайджъолу "Camdaki Kız - Момичето зад стъклото" за Канал Д. В ролята на Налан - Бурджу Бириджик, главната мъжка роля е предложена на Ураз Кайгъларолу. Режисьор Надим Гюч. Очаква се на екрана през м. април.

---------------

Бергюзар ще се снима в нов интернет сериал "Kanlı Yayın" за Exxen. Името на героинята ѝ е Неслихан, планирани са три сезона. Първият ще е от 10 серии, режисьор Джан Улкай. Поредицата ще започне със смъртта на студентка на име Лейла. Продуцент е новосъздадената компания Saran Medya.
Нали уж "Домът" е по тази книга?

# 559
Доколкото разбрах  Ураз все още не е дал съгласие за ролята.
 Знам го само визуално , като атрист не съм го гледала. Привлече фенове  след Дъщерята на посланика.

ОГМ правят хитови проекти , добра компания и млад директор.
Стартираха и снимките с Киво .

Скоро се очаква  да почнат да снимат  Пера Палас за Нетфликс.
 Предчуствието ми не е добро за партньора Селяхатин, дано компенсира с игра.

Момичета знаете ли коя е тази актриса  и нерде играла ?
 В момента участва в сезон 3 на Херджай

от фотосесията на БУ Дениз и  Алина  Боз

харесват  ми не очаквах да си подхождат. Мустака не ме дразни толкова.  Марашлъ се развива добре . Нацелиха проекта.

кадри от дизито на Серканчо.

Йешилчам още чакаме , напролет ще го излъчат.

сладурчето ми Kissing Heart

Последна редакция: пн, 08 фев 2021, 14:23 от femmi2

# 560
Бурджу Бириджик направи добра роля в Червената стая и получи друга роля от психиатърката. Тая психиатърка голям бизнес направи с тия драми. Wink
Бергюзар каква ли ще играе? Сигурно някой репортер, криминалист или адвокат. Wink

# 561
  • Германия

Аз я знам от Мелек ( Benim adim Melek) Trt1, също много добър сериал, който следях преди, сега почнах пак.

# 562
О , бизнес е  чок драми  тежки.  Така не се ли губи доверието на пациенти , нищо че не всичко е достоверно.  

Мерси за отговора .  Мелек значи .

Пепелче за теб с твоя любимец:laughing:

На мен Алперен не ми харесва, като визия в този проект.  Добър млад артист.

Последна редакция: пн, 08 фев 2021, 14:18 от femmi2

# 563

Нали уж "Домът" е по тази книга?

Слагам го в спойлер, защото е кратък преразказ на книгата. /Налан е на 40 г., а любовникът - шофьор, женен с деца, 7 г. по - млад.

Скрит текст:
Цитат
В книге одна главная история - это история Налан, история ее судьбы, ее любви вне брака, ибо она была с любовником вместе на протяжении долгих семи лет, печальная история самого брака. Конечно, что к доктору приходила не только одна Налан, но и ее любовник Хайри, а значит, что мы с уст доктора услышим и его историю. Уже в конце всего романа, почти перед убийством Хайри, к доктору придет и его жена... И всего 30 страничек из 352 - история Зейнеп и Мехди. Маленькая история будто перерыв на кофе во время сеанса. Конечно, что в книге упоминаются другие герои истории Налан: родственики, семья мужа... И у каждого своя судьба. Кстати, Налан - это ребенок, рожденный в результате изнасилования ее малолетней матери родным братом ее бабушки, то есть дядей...
А назвала ее доктор Гюльсерен "девушкой" за стеклом после того, как узнала историю ее жизни, которую она проживала будто в банке, за стеклом.

------------------

В книге есть только Зейнеп. Она выходит замуж по принуждению за Мехди. Родители ее "продают" за земли в деревне. Мехди в книге действительно большой негодяй: пил, бил, завел любовницу, будучи в браке. Зейнеп родит девочку и после трех лет замужества, не выдерживая всего, подает на развод. В принятии решения ей помогает психоаналитик - госпожа Гюльсерен. Все. Это вся история. Никаких Барыша, Султан, Нуха, Эсмин в книге нет.

# 564
Тъжна история, но добра роля за Бергюзар. Wink Ще гледам.
Психиатърката сигурно се е пенсионирала и се чуди откъде да изкара пари, та продава историите на пациентите си. Може и да греша.
Може и да иска да покаже какви хора и съдби има, нищо че цяла Турция ги знае тези неща. Ежедневно по новините ги показват същите истории.

# 565
~Carolina~, засега историята в сериала на Берг не е ясна, освен че започва с убийството на студентка.

За сериал "Момичето зад стъклото" чета от година, имаше какви ли не предположения за изпълнителката на главната роля, даже не помня всички - Туба Б., Джансу Д.

Последна редакция: пн, 08 фев 2021, 14:34 от LU4IQ

# 566
Здравейте Емили е! Отново ми затвориха профила.
Не съм голяма фенка на Ураз, затова бих се зарадвала на Бурджу (МНОГО Я ХАР И СЕ РАДВАМ ЗА НЕЯ)да е партньор някой друг. Например Каан Урганджъоулу, Гьокхан Алкан или Къванч Късаби.  Вие какво мислите?
Също така ще следя сериала на Бергюзел, засега по ексен гледам само Пустошт и чакам сериала с Мерт Язъджъоолу.
Освен това и Фахрие Евчен се е съгласила за проек, като ще получава 130 000 лири на седмица. За нея не се сещам за партньор.
А и също така в оригинала на Неверният не умира героинята, която изпълнява ролята на Дерин.

# 567
Аз съм се объркала. Помислих, че Бергюзар ще играе Налян, а то Бурджуто. Wink Нищо. Ще й отива ролята. Значи заради тази роля Уразка избяга от Посланика.
Фрагман на Невинност https://www.instagram.com/p/CLCfFMiKc8P/
Това момиче го гледах и в Тераписта. Изглежда ми малко "възрастна" за ролята, нищо, че е дребничка и младолика. Хареса ми ролята на Хюлйа Авшар. Wink
Тук Джанан и Серхат отговарят на въпроси. Blush

# 568
Феми, благодаря ти за снимките, снощи изгледах епизода на Последно лято.
Направо се побърка моят човек да тича напред-назад, а Алперенчо беше много смешен с жалките си опити да го разсейва. 😀
Вярно, малко бузест в тоя филм Алперен, но в ЧУКУР какъв красив психопат беше...

Благодаря на Лу за инфото и на всички, че се включвате с коментари, че човек да може се ориентира в тази джунгла от сериали.
Аз тотално закъсах с Невинните, а то пък  други щели да се появяват.
Те по- невинни ли ще са? 😀

Чудя се дали и с Неверният да не приключа, как беше последният епизод?

# 569
Неверния за мен върви добре. Невинните ме дразнят и утре няма да ги гледам.

Общи условия

Активация на акаунт