Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (3)

• 60 171
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
Фейяз Шерифолу е другият преговарящ за роля в "Момичето зад стъклото". Бил с Бурджу в "Червената стая".

# 571
Е, май ще се сбъдне желанието на някои да ги съберат в сериал. Wink
Може и Феййаз да блесне така. Wink Вече си представям Ураз като лошия, а този добричък и подходящ за главната.

# 572
Брех, че хубавец!
Лу, известен ли е, не съм го гледала май?

Кари, ще гледам Неверният щом казваш. 😀

# 573
Бях писала преди няколко поста за него. Опитва се в музиката и телевизията момчето.

# 574
Пепелче, само в "Червената стая" е участвал - шест серии. Предполагам, че в него ще се влюби, а Ураз ще е съпругът ѝ.
~Carolina~, писала си, но аз като не съм го гледала, съм забравила.

# 575
Вчера изгледах Sefirin kızı. Скучно сериалче ама който си го харесва си го следи сигурно. И Ураз се махна. Донякъде хубав каст са събрали, но сценария куца и с тоя диалект някои не могат да се справят и става още по-тъпо. Тууба се появи накрая, както и предполагах и беше тъпичка сцена. Ще гледам и другата серия да видя какво ще й измислят, трябва да има повече сцени. Wink
Вчера почнах и Тераписта. Не е кой знае какво, но ще го продължа и него да видя по-нататък, може пък да ми хареса.
Историята на Бонджук с момчето от Червената стая много тъжна. Дано се оправи момичето.
Сега виждам, че момчето е вокалист на Ажда Пеккан. През 2013-та е участвал и в Гласът на Турция.

# 576
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Пепелче, я пусни някоя снимка на красив Алперен от Чукур, моля. Че не можах да гледам Чукур аз, не ми понесе.
Не е много хубав в Лятото той, пък и много крещи, пресолява манджата сякаш. Но пък с Хафсанурчето са ми много сладка двойка. Бе следя го сериала засега.
Аз мъча серията на Мениджърите с Гюлбен (която за пръв път чувам и виждам тук). Много ми е досадна цялата история с нея. Обаче пък каква реклама си е направила, ум да ти зайде! Многоръкият Шива!
Аслъ Тандоан не ми е любимка, та и следващата май ще е мъка.

Неверния все още ме държи, но детето Али е много антипатично.
И Дерин е много натраплива и ме дразни. И голяма интригантка.
Изглежда, че приключихме със Селчук, а беше колоритен образ, макар и зловещ през повечето време.Иска ми се да се появи пак, очовечен. Пак така силно обичащ Нил, но без маниакалната част.
Учудващо за мен, която не харесвам нито Джансу, нито Джанер, да установя, че всъщност те ме държат в този сериал.

Каролина, благодаря ти за снимката на Къванч с Йозге Й. Много ми хареса Къванч, много свежо изглежда. (В Сблъсък ми се виждаше малко натежал и уморен, може би заради ролята.) Дано да си паснат с Йозге, макар да не ми е най-голяма любимка, ми стои естествено  и мило и мнооого се надявам да се сработят, много искам  хубав сериал за него. Сериалите му след Кузей не можах да ги харесам и да ги изгледам, та ми се иска нещо, което да ме задържи повечко.

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 15:27 от Светълчо

# 577
След Кузей го гледах в сериала с Тууба. Не беше кой знае какво, мъчиха се там да снимат нещо ама пак ставаше.
Забелязах, че Тууба е доста слаба актриса, еднотипна. И в Дъщерята на посланика не блести с игра. Пренесе и в сериала чашите, които снима в сторитата. Rolling Eyes Има една характерна походка и един поглед и е мъка общо взето, докато Къванч се разви доста и експериментира с различни роли. Wink
Не мисля, че приключиха със Селчук в Неверния. Wink Според мен ще го задържат в сериала. Таро привлече внимание с тази роля.

# 578
За Туба споделям мнението на Каролина.
Затова не гледах Джесур . Едно че Киво не ми допадна визията и второ заради партньорката. Опитах се но мъка .
Еджела писа сценария.

Иначе Киво е хамелеон също като Чаго.
Затова са ми интересни.
Директора на Блу тв е казал в интервю Йешелчам през Април месец.
Юпиии ,ще доживеем да му се любувам Heart Eyes Март филма и април сериала и фотосесий и интервюта. Нема нерде да мърда и спотайва.
Ще излезе от нелегалност.
Заради гадния вирус възможността за премиера ,както си му е реда е малка. Disappointed

Да допълня че шефа също е споделил ,който между другото е доста млад и амбициозен че си поставят за цел всеки месец да излизат собствено производство проекти. Предстои нова фантастика и продължение на още проекти. Дискавъри закупи 35 процента акции и това дава възможност за широки хоризонти. Кефя се че Чаго е новатор и носи късмет.

За Алперенчо секси е в Чукур и в Сблъсък също. С Мелиса Памук са Огън, като екранно чифте.

# 579
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Аз Киво много си го харесах в Джесура, а и страхотно го обличаше жена му. От всичките му сериали в този беше най-фешън. И с дългата коса го харесах. Обаче историята ми беше много куха и от пръсти смукана, бързо го зарязах. А Тууба я харесвам, по-точно лицето ѝ ми харесва много, но наистина играе еднообразно.

Каролина, и аз мисля, че той много се старае за ролите си. Отслабва, пълнее, учи нови умения. Не лежи само на красотата и славата си и го уважавам за това.

# 580
След "Сънят на Пеперудата" Къванч стана за мен един от най-добрите турски актьори. Ролята му е за Оскар! Наистина е най-стилен в "Дръзки и красиви", иначе и в "Забраненият плод" не беше хич зле, а в "С Русия в сърцето" е най-красив Simple Smile

# 581
  • Германия
Къванч си е Къванч, кадето и да играе ❤ А в Езел помните ли го?

Или във филма Организирани работи 2 с онова шкембе 😄

# 582
О,в Езел Киво е неузнаваем.  Класен актьор.
Наскоро изгледах и Организето.
Сега гледам римейка на румънците по бтв. Засега ми харесва ,но не ми допадна това че в интервю не споменаха че е турски. Казаха че ще прават и четвърти сезон на Влад.

# 583
Навсякъде е хубав. Simple Smile
Вчера гледах Пустота 5-ти еп. Ами тая Седеф Авджъ и тя си остава слаба актриса. Хубавичка е, но само това не стига. Бурчин и Ханде ми харесват, но сценаристите им пишат много бързи и смели решения на проблемите. Не стават толкова лесно нещата. Продължават да убиват жени в Турция и после повечето убийци ги съдят с месеци и се спасяват по някакъв начин, с по-малка присъда и гаранция.
Бурчин и в Мениджърите беше с добра роля - сексуалния тормоз на работното място. Wink Харесва ми иначе, че иска да играе дръзки и силни жени, готови да се борят и не си мълчат.

# 584
Това са наболели въпроси .Особено тормоза над жени .
Имаше и протести ама положението е същото.

Да вмъкна нещо за Туба.
Не съм гледала всичките й проекти но съм си създала впечатление.

Блу тв обяви официално втори сезон на Уважение. Снимките стартират в близко време.

Последна редакция: ср, 10 фев 2021, 01:32 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт