Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (3)

• 59 371
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
Светълче, ето го Алперенчо в ЧУКУР.

А като си върже косата, ставаше даже по- хубав. 😘

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 20:55 от pepel_ot_rozi

# 586
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Уууу, наистина е много хубав! Клечката е гадна, ама той е готин.
Благодаря, Пепелче!:heart:

# 587
За Уважението бях сигурна, че ще има втори сезон. Smile
Алперенчо ми харесва късо подстриган.

# 588
Бъдещите звезди на турското кино . Фикрет Али Атай с  приятелчета  и малката племеница на Ханде Ерчел.

=====================
  Официално този петък пускат тийзър на Чачовия ретро проект.
 Разгелеее ,  ще му видим лицето на Отшелника.  Smile
По тийзъри почти нищо не се разбира, ще видим обстановката.

Последна редакция: ср, 10 фев 2021, 18:21 от femmi2

# 589
Светълче, клечката беше култов детайл от образа му, направо половината от него. 😀 😀

Феми, истински ме разсмя с бъдещите звезди. 😀 😀
Тихо да не чуе Хазал, ама Атай джуниър е одрал кожата на баща си. 😀 😀

# 590
Те и сегашните звезди  са били малки . Късмет , талант и да попаднеш където трябва. Не е лесно да се задържиш на гребена на вълната.
 За  Фико има и черти и от двамата. Много казват че  прилича на баща си.
Сладурче е  малкия с поглед изучаващ света и хората.

мммм найс а , Алперен  със секси визия и Чаго с опашле .

https://www.youtube.com/watch?v=vRbVqQmlZTo&feature=emb_logo
 фраг на Агента.

Последна редакция: чт, 11 фев 2021, 12:19 от femmi2

# 591
На 13-ти февруари по GAIN ще качат първите два епизода на ExAskim. Проектът на Серенай Саръкай ще бъде по Нетфликс и продуциран от Tims&B. На 20-ти февруари (събота) започва Kardeslerim по atv. И сериалът на Бурджъ Бириджик се очаква да започне през март по Kanal D, както и този на Мерт Йазаджоуло по Exxen през март също - те са приключили със снимките.

# 592
Това ExAşkım ми се струва страшна простотия. Да видим Серенай какво подготвя. Wink За Бурджу май се пише до април, че трябва да почнат да го излъчват.
Прегледах фрагманите на Кефарет. Толкова глупав безсмислен сериал. Ужас. И Нургюл гледа празно, не става.
Иначе тая вечер гледах Неверния. Беше добра серия. Побъркаха Деринчето. Аз мисля, че тя може и да не умре, а да накара другите да си мислят, че Волкан я е убил. Wink

Последна редакция: чт, 11 фев 2021, 09:18 от ~Carolina~

# 593
  • Германия
Много интересна серия беше, а фрагмана е бомба.
https://youtu.be/OulWKoRDYIg

# 594
Да, то се виждаше, че Волкан е пишман и не иска Дерин. Stuck Out Tongue Winking Eye
Язък за момичето ама и тя сигурно ще си отмъсти, сега е неин ред. Wink
Волканчо не знае какво иска, но и жените не са глупави. Ако си мисли, че може да си играе с тях, греши. Sunglasses

# 595
Е, че тй Волкан след 5 години ли се сети да съжалява. Де беше до сега?

# 596
Според мен е искал да е и с двете ама няма как да стане. Не му харесва жена му е да е силна, искаше и по-младо да го боготвори, но видя, че и с малката са различни и не си пасват. Wink

# 597
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Пепелче, клечката в ъгъла на устата е най-голямото клише за "лошо момче" не само в турското, ми и в световното кино. Точно като част от образа.Та затуй ме подразни.

Загледах заради вас Марашлъ. Хубаво играе Бурак, "хваща те" неговият герой, а Альонка е много нежна и хубавинка. Друго си е положителен образ.Smiley
Направи ми много силно впечатление едно изречение: "първо имахме момчета и мислехме, че имаме деца, но като се роди момичето, разбрахме, че сме имали дърва и че момичето е истинкото дете". Нещо такова беше. Каза го бащата на Махур.
Каролина, кажи какво означава Махур, че било много красиво име, каза Джелял. А на български ми звучи малко като "бахур" и хич не мога да го свържа с красота.

Историята засега ми е доста зловеща след онова трудно рязане на пръсти, дано не продължи в същия дух. Винаги май играе извратен и жесток тип този Сайгън Сойсал, много го мразя.

Бодигардът ме върна към ролята на Серкан Чайоолув сериала с Мелиса Памук. Та да кажа, че видях Серкан с визията за новата му роля и не ги харесвам с мустаци нито него, нито даже и Бурак. Просто мразя мустаци, независимо кой ги носи. Седи ми дядовско и остаряло.

Последна редакция: чт, 11 фев 2021, 14:29 от Светълчо

# 598
Според мен е искал да е и с двете ама няма как да стане. Не му харесва жена му е да е силна, искаше и по-младо да го боготвори, но видя, че и с малката са различни и не си пасват. Wink
Rage мъжка им работа... Една слаба да ги обожава и една силна - да ги подпира. След време слабата започва да досажда, а силната се опитват да смачкат.
Ей това им е цялата житейска философия.

# 599
Махур означавало забавна мелодия, а махурски поглед (mahur bakışlı) нежен впечатлителен поглед и впечатляващи очи.
Чудят се вече и в сериалите какви имена да измислят и според това се променят имената и на бебетата и в Турция и тук. Smile
Колкото по-странно и интересно, толкова по-добре. Smile

Общи условия

Активация на акаунт