Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (3)

• 59 067
  • 750
  •   1
Отговори
# 285
Бонджук и аз я гледам, но трябва да си пусна новите клипчета. Пишат, че онова момче дето видя в парка може да си го е въобразила. Ако е така по-зле за нея. И историята със Сезин Акбашоулларъ беше интересна.
Гледам Ибо шоу ама ще си пусна и 3-ти и 4-ти еп. на Vahşi şeyler.

# 286
Аа вижте трейлърите за Marisli. Има надежда там. Също изгледах 1 еп  Son Yaz - ами не ми хар колкото и да хар Алперен, сценария не струва, едно такова разхвърлено, изтъркано и объркано. Не се изненадвам, че няма хубав рейтинг. Някой гледа ли Akrep ?

# 287
Не мисля, че и Марашлъ ще издържи много... Харесвам си Невинните, Неверния и Мениджърите и дано ги спрат навреме, да не ги точат дълго с глупави серии.

# 288
Акреп гледах една серия, обаче няма да продължа.
Чудя се как въобще минава такава история през одобрение.
А и мразя вулгарни простачки, предпочитам по- интелигентни злодейки. 😀

За Сон яз забравих да кажа, че изненадващо ми допадна мъжа на Хазалка.
Ама щом е с нисък рейтинг, ще го гледам в моменти на скука, докато го спрат. 😀

Взех, че подпуках Жестокият Истанбул, докато свърши ваканцията на моите и излязат преводи на Интернет сериал четата. 😀

Бях го спряла навремето на 4 еп. и сега виждам, че баш навреме си е било. 😀

# 289
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Честита Нова година, момичета!
Много здрави бъдете, другото все ще го наредим някак!
Прочетох пропуснатото.

Аз гледам все още Неверния, Мениджърите и Домът и си ми харесват.
Домът взе обрат, който много не ми допада, макар, че е логичен. Но не ми се искаше героинята на Демет да е с героя на Енгин. Някак си ми се иска да се преборят за тази любов тя и героят на Ибо. Но не виждам вече как ще стане...
Енгин за пръв път ми хареса в този сериал, но прочетох, че ще играе в друг, значи Домът ще го приключат най-вероятно.
Гледах Лявата ми страна. Нищо кой знае какво, ама младички и хубави, та си го гледам засега.
Скорпион изгледап едва половин час, не ме грабна.
Последно лято го изгледах, засега ми е интересно.

Вчера май не е имало серии на Домът и Неверния, не ги виждам никъде.

# 290
Тинче за теб , двама харесвани мъже. Снимката сега е пусната , стара е от лятото в Бодрум.

Марашлъ стартира на 11 януари в Понеделник . Ще е конкурент на Дъщерята на Посланика , Ямата и които други излъчват на този ден.

Последна редакция: чт, 07 яну 2021, 23:38 от femmi2

# 291
Честита Нова година, момичета!
Много здрави бъдете, другото все ще го наредим някак!
Прочетох пропуснатото.

Аз гледам все още Неверния, Мениджърите и Домът и си ми харесват.
Домът взе обрат, който много не ми допада, макар, че е логичен. Но не ми се искаше героинята на Демет да е с героя на Енгин. Някак си ми се иска да се преборят за тази любов тя и героят на Ибо. Но не виждам вече как ще стане...
Енгин за пръв път ми хареса в този сериал, но прочетох, че ще играе в друг, значи Домът ще го приключат най-вероятно.
Гледах Лявата ми страна. Нищо кой знае какво, ама младички и хубави, та си го гледам засега.
Скорпион изгледап едва половин час, не ме грабна.
Последно лято го изгледах, засега ми е интересно.

Вчера май не е имало серии на Домът и Неверния, не ги виждам никъде.
Нищо няма да приключват. Другия сериал е понасниман повечко серии. Енгин ще кръстосва между двата сета.
Имаше скоро интервю с него, вкл. и по този въпрос.

# 292
За кой сериал на Енгин става на въпрос? А също има фрагмент към втори епизод на Hukumsuz

# 293
Не е ли 50 кв.м.? Може и да има и друг. Боз от Рамо в Пожарникарите. Smile Мисля да гледам първа серия като излезе, не е мой тип сериал, но ще го видя.

# 294
Енгин Хепилери. Не съм попаднала на информация за участие в друг сериал.

# 295
Охоо, той още ли е в Домът? Smile Нали вкараха и другия Енгин, мислех, че за него става въпрос.

# 296
Аз съм гледала само първа серия на Домът. Вярно, че и Енгин Йозтюрк влезе в каста. Той участва в първи сезон на "50m2", премиерата е в края на месеца. Не зная дали ще има втори сезон.

# 297
Аз гледах няколко серии на Домът ама заради Демет спрях. Не я харесвам и това е, сори Ибо. Simple Smile
А за 50кв.м. не се знае още за втори сезон, да пуснат първи пък ще дойдат новини. Wink
Гледам Нургюл в Дивите неща. Ами има голяма разлика от тричасовите локуми. Отиват й роли на дръпната откачалка, в драмите, в които трябва да страда не се справя добре. Мое мнение.

# 298
Момичета, излязъл е превод на 9 пъти Лейля.
Що за филм е това, мнения някакви?

Гледах 1 еп., че и 2 еп. на Дивите неща на турски.
Нищо не разбирам, но усетих, че ще ми хареса с превод. 😀
Глупаво звучи, нали, ама ще го гледам на руски непременно. 😄
Нюргюл ми харесва там, а и  други любимци видях.

Ох, така затънах в ЖИ, обаче карам с прескоци, че да го претупам до понеделник.
Та да питам някой, дето го е гледал, кой е убил бащата на Недим, че може да съм го пропуснала като карам през ред?
Други неясноти нямам засега. 😀😀

# 299
9 пъти Глупост. То си личи от трейлъра, че е простотия и сериала на Халюк бей по Ексен е простотия.
Кое е това ЖИ? Smile
Зюмрюдюанката направила финал, превъртях набързо и там голяма скука. Кой ли го е гледал? Smile

Общи условия

Активация на акаунт