Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (3)

• 59 456
  • 750
  •   1
Отговори
# 525
На мен тези актриси не ми харесват с къси коси. Сезин Акбашоулларъ примерно я харесвам с къса коса и Белчим Билгин. За съжаление няма интересни сценарии, а и всеки си направи бума в кариерата и сега е трудно. И Къванч няма да има друга роля като Бехлюл и Берен друга като Бихтер и Фатмагюл, Тууба като Аси и Хасрет, така че е трудно. Wink
Сега чакам сериала с Мехмет Аслантуу, Червения камион, Атийето, Йешилчам, сериала на Озан Долунай. Имаше ли нещо друго, допълнете...

# 526
  • София
Привет!
Днес прочетох при рускините, че в  "Неверният" ще се присъедини като ново действащо лице Онур Туна. Те доста са обсъждали тази новина, сякаш са уверени, че това ще стане и са сложили негови снимки до Джансу Дере. Предполагат, че това ще е нова любов на Асйя.  Знае ли някой от други източници за такава "новина"?

# 527
Нали вкараха Кенан Едже ама той засега не вълнува с нищо. Не съм чула за Онур, може да им се иска да влезе в сериала.
Изгледах финала на Тераписта, не беше много интересен, но се радвам, че няколко серии имах възможност да гледам Чаадаш Онур Озтюрк. Blush

# 528
  • София
Привет!
Днес прочетох при рускините, че в  "Неверният" ще се присъедини като ново действащо лице Онур Туна. Те доста са обсъждали тази новина, сякаш са уверени, че това ще стане и са сложили негови снимки до Джансу Дере. Предполагат, че това ще е нова любов на Асйя.  Знае ли някой от други източници за такава "новина"?
Въх, ако това стане, може дори аз да почна да го гледам. Grinning
Ама Онур засега си е с главна роля в "Доктор-Чудо", а той си има стабилен рейтинг. Съмнява ме да иде в друг сериал посред никое време.

# 529
Привет!
Въх, ако това стане, може дори аз да почна да го гледам. Grinning
Ама Онур засега си е с главна роля в "Доктор-Чудо", а той си има стабилен рейтинг. Съмнява ме да иде в друг сериал посред никое време.
Невъзможно,! Не и преди да свърши  "Доктор чудо". Не може да го причинят на Али Вефа, да изгуби брат за втори път. Hug

# 530

Ози с нова изгора .  49 год. актьор се среща с иранския модел  Самар Дадгар.
 По - млада е от него . Бившата си отмъщава , не вярвам Ози да е посегнал на нея. Иска да му цока кинти.  

Преди време си говорихме за Аслъ Тандоан  не е на екран.
 Сега ще бъде като гост в Позвънете на Агента ми.  Малко участие, много звезди се изредиха така.

==================================

зад кадър на Марашлъ

Последна редакция: вт, 02 фев 2021, 21:58 от femmi2

# 531
Според мен Озджан е стиснат. Фейза може наистина да се цели в парите му, но и той не се е държал добре с нея. Роди му дете и той бърза да си го вземе, все едно няма майка. Изредиха се брат му и сестра му да обясняват колко лоша е Фейза и не може да си гледа детето. Ами не се прави на голям мъж пред екран, бъди такъв и в живота. Wink
Ще се радвам да гледам Аслъ в Мениджърите. Сигурно ще си рекламира и тя кампаниите за животни и ще се оплаква, че няма време за нищо от децата.

# 532
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
На мен тези актриси не ми харесват с къси коси. Сезин Акбашоулларъ примерно я харесвам с къса коса и Белчим Билгин. За съжаление няма интересни сценарии, а и всеки си направи бума в кариерата и сега е трудно. И Къванч няма да има друга роля като Бехлюл и Берен друга като Бихтер и Фатмагюл, Тууба като Аси и Хасрет, така че е трудно. Wink
Сега чакам сериала с Мехмет Аслантуу, Червения камион, Атийето, Йешилчам, сериала на Озан Долунай. Имаше ли нещо друго, допълнете...
Харесвах аз Тууба с късата коса.
За мен и Кузей му беше страхотна роля на Къванч.

Жалко, че Онур Туна не може да влезе в Неверния. Щеше да е добре, защото Кенан Едже е напълно безинтересен и безличен. Можеше да стане по-красив сериалът с Онур.Simple Smile

Лу, чак другата година ли? Много време бе!

# 533
Да, съгласна съм и Кузей беше добра роля. Старае се Къванч с ролите. Simple Smile
Аз мисля, че и Кенан може да блесне скоро в Неверния. И Серхат Теоман не ми харесваше, но като почнаха флиртовете с Ферис ми стана симпатичен. Simple Smile Общо взето цуни-гуни сценките спасиха засега Мениджърите, че отиваше на зле.
https://www.instagram.com/p/CKwVNakHAWC/ Много обработена снимка, но са много сладки. Revolving Hearts
https://www.instagram.com/p/CKzCN6YHAZX/ Two Hearts

# 534

Аз мисля, че и Кенан може да блесне скоро в Неверния.
Абсурд! Кенан няма да си развали рахатлъка, като мистър" Стани богат" за второстепенна роля. Макар, че, ако има втори сезон на "Неверния" и не дай си боже се случи - жална му майка на Волкан. Joy

# 535
Що пък да не го развали? Ако му пишат малко по-добри сцени може и да стане. Wink Ако не, ще намерят да го "пратят" някъде. Smile
Гледам Невинните. Ще побъркат Инджито.

Последна редакция: вт, 02 фев 2021, 21:55 от ~Carolina~

# 536
Светле, такава им е практиката - едната година снимат, на следващата го излъчват.

За "Неверният" и Онур Туна не съм срещала никакви свързани новини.
След такива текстове към снимки в мрежата "Ayy Allah'ım kimler varmış burdaaaa 🙈♥️yani bu ikiliyi sevmeyen de ne bileyim amaaa" не виждам как ще скочи в друг сериал.

Но имам усещането, че сценаристите се лутат в опитите си да върнат високия рейтинг от първи сезон. Всички двойки са изпокарани, гостуващи актьори идват и си заминават, конкурират се по брой с Мениджърите и "Червената стая", но там структурата на сюжета е различна и гостуващите актьори като персонажи са аналогични с пациентите в "Доктор Чудо", а не с основните персонажи. Сега и Реха Йозджан напуска, влезе Зеррин Текиндор, защото все трябва да има война в болничния екип и все повече и повече да притискат Али, а той остава сам. Танжу измисляше някакви състезания - ту за гл. асистент, ту между екипите на Ферман и Ферда, накрая измислиха съкращение. И ми се струва, че зрителите не приемат сериозно подобни игрички в болница, в хирургично отделение в което се правят уникални операции.

# 537
  • Германия

Аз мисля, че и Кенан може да блесне скоро в Неверния.
Абсурд! Кенан няма да си развали рахатлъка, като мистър" Стани богат" за второстепенна роля. Макар, че, ако има втори сезон на "Неверния" и не дай си боже се случи - жална му майка на Волкан. Joy

Тя има предвид Кенан Едже, не Кенан Имирзалиоглу 😄 Нещо се объркаха Кенановците.

На мен пък филма на Ози ми допадна, Иремчето да, не я харесвам и аз, но другите роли и образи са ок. Историята и тайните...ще става интересно. Дали баща му е жив, този в дома.
А брат му, голям красавец, не съм го гледала до сега, бил роден в Шумен

# 538
И на мен ми допадна Илханчо. Ауу, той сигурно има роднини тук. Joy

# 539
Браво на Серенай. Дано е избрала хубава роля. Hands Pray
Kardeşlerim ми е един от многото. Не изпъква с каст и история. Дори първа серия няма да видя. Smile

Общи условия

Активация на акаунт