Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (3)

• 59 060
  • 750
  •   1
Отговори
# 510
Така е . Гале пиши си свободно във форума и в които теми искаш.

Оф ,за Йозджан харесвам му проектите но чок критики отнася новият по стар тв. Ролите му почти еднакви.
Ще мине и Ози през някоя от платформите . Rolling Eyes

# 511
Във вторник, 2 февруари, Сезен Аксу ще представи новата си песен "Affet - Прости" в сериала "Апартаментът на невинните", в сцена в която Сафие и Наджи си спомнят миналото.

https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/masumlar-apartmani-dizisinde … -surprizi-1810037

# 512
Искам разрешение за присъединяване тъй като съм нова и да ме вземете да ме смъмрите.

# 513
Галенцето, добре дошла. 😀

Момичета, все повече ми харесва Последно лято, но не зная как е с рейтинга.
Хем ми се иска да не е добре, че да върви към край  стегнато, без да разтягат локуми, хем пък не ми се ще изведнъж да го спрат в нищото, набързо и без финал.

Невинните само оттук ще се информирам, за да имам време за Марсианеца. 😀
Тинче, ти Марашлъ го гледаш също, как е и там рейтингът?
Ще го бъде ли?

Алев Алев хем ми се гледа, хем не, както и Неверният взе да ми доскучава.
Тези дни ще им  решавам съдбата. 😀

Тази година прекалих с бройката и сериозно се замислям да си поставя граници, че за нищо друго време не ми остава.

# 514
Никой няма да те смъмри. Тук понякога някои ми се дразнят, но мен не ме дразни никой. Даже бих се радвала да се следваме в инста или да се видим някой ден Клубът на общите приказки. Smile
Тая вечер гледах Мениджърите. Много скучна серия, всичко се въртеше около лелка Гюлбен, да я изкарат бяла и добра и много работна, но тая песен, която споменаха Seni kırmışlar наистина е добра, харесвам я.
Джиджи- Биджи пак имаха сладки сцени. Ферис също. Stuck Out Tongue Winking Eye
Вторник щели да пуснат финалния епизод на Тераписта. Не го очаквах. Дано поне е добър.
И петък пета серия на Hükümsüz..

Последна редакция: пн, 01 фев 2021, 10:08 от ~Carolina~

# 515
Пепелче , понеже съм на линия ще ти отговоря за Марашлъ.
Няма да го джаснат. Харесва се на турският зрител . Наскоро мернах че в тубето  набрал скорост по гледания.
Бурак Дениз в репортаж заяви че екипа е добър и резултатите също. С Алина Боз се разбирали добре.
Радвам се за Бурак че нацели дизи в тази несигурност. На него мустаци му отиват. Тръпна в очакване на какво мяза моя любимец не ще да се появи. Снима си тихо и кротко.  

Последно лято се е повишил .
Гледах малко от първи епизод.
Пепелче за ролята на Хазаления мъж какво ще кажеш ?

Последна редакция: пн, 01 фев 2021, 09:55 от femmi2

# 516
Прокурорът ми е любимецът във филма. 😀

Нито го бях чувала, нито съм го гледала някъде този актьор, от вас научих, че е на Хазал човекът и нямах никакви очаквания, а то каква приятна  изненада. 😀
А всъщност заради Фунда и Хафсанур надникнах в този филм.

А май се повтарям, но и Бурак Дениз е приятна изненада за мене в тази роля.
Напълно забравих предишните му превъплъщения, много му лепна този образ.
Само девойката ми идва прекалено опърничавата, но надявам се да я опитоми. 😀

# 517
# 518
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Каролина, и мен никой не ме дразни, всеки има право на мнение.
И аз бих искала да си направим среща някой ден, в по-добри времена.

Пепелче, и аз харесвам ПЛ. И за мен Али е пълна изненада, при това приятна. Като мъж не ми харесва, но ролята му лепна много добре.
За съжаление, много е нисък рейтингът и пишеше, че май ще го приключат скоро. А много ми се иска да дръпне и да погледаме поне 15-ина серии.

Споделям, че започнах да гледам Вятърничавия по тв. Спомням си какъв възторг имаше за този сериал, когато вървеше по турската тв. Сега го гледам и не мога да разбера причината - сериалът е муден, много глупави сцени има на моменти - примерно ГГ скачат от моста и половин час тия, дето уж най страдат за тях, (Азад и Фатих) крещят Мирааан, Реяяяян, обаче никой не се втурва да помага или спасява, само се провикват от двете страни на моста. Това само за пример го давам, доста такива сцени има - всички седят и зяпат и никой нищо не предприема.
Отделно Акън Акъньозю, за когото четох какви ли не суперлативи и чак френетични оценки на красотата му от почитателки, никак не ми харесва - незнайно защо го гримират предимно в червено - червени очи и ярко червени устни и това много ме отблъсква. И прическата му ми е някаква никаква.
Ебру Шахин обаче ми харесва много. И май само тя е хубавото в целия сериал. И малката Гюл. Всички останали са някакви пропити от злоба, жестокост и лошотия. Или пък истерични.

Последна редакция: пн, 01 фев 2021, 12:32 от Светълчо

# 519
Започнах да гледам Вятърничав.
Тежък е,но ми допаднаха главните герой.

# 520
Момичета, по молба на съфорумки пуснах тема за Алев Алев : https://bg-mam.ma/p/1300328/42244533

Много набързо скалъпих първия пост , а и съм позабравила как се правят разни красоти, но ако някой има забележки мисля, че до 24 чАса може да се коригира.

# 521
Момичета, по молба на съфорумки пуснах тема за Алев Алев : https://bg-mam.ma/p/1300328/42244533

Много набързо скалъпих първия пост , а и съм позабравила как се правят разни красоти, но ако някой има забележки мисля, че до 24 чАса може да се коригира.

Пепелче, чудесна е! Щом има снимките на ГГ е достатъчно!
Благодаря Heart

# 522
Пуснах Sefirin kızı тази вечер. Сега се убеждавам, че сериала си има изградена история и Тууба хич не подхожда на нея. Пускат й там едни мелодии а ла Аси на нейните сцени. Май ще се окаже претърпяла насилие и се крие от някой. Сигурно като се поуспокои ще се появи насилникът, ще вкарат още един главен герой. Wink
Като цяло появата й тук май не е добра или сценарият не е добър. Гледам има 5-6 сценариста. И накрая са измислили това. Rolling Eyes
И Тууба е нещо тъжна след раздялата с Умут Евирген. Той е с Мелиса Шенолсун, а на бившия му се роди още едно бебе. Туби си пуска сторита с чаша (кафе,чай?) и се успокоява, че има фенове. Дано се появи нова любов за нея и да я видим и в по-добър сериал. Харесвам я само в Аси и Запленяваща сърцето.

# 523
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
И аз след Аси и Запленяваща сърцето не можах да харесам друг неин сериал.
А иначе Туба си е хубава жена, с много интересна красота и особен език на тялото, много я харесвам аз. Много е естествена и женствена. Обаче и тя, като Къванч, не попада на добри сценарии напоследък (добри според мен, разбира се, да не вземе някой да се засегне). За Къванч вече много съм се затъжила, дано скоро почне да се снима.

# 524
Светле, скоро започва, но Нетфликс ще покаже сериала следващата година.
Много харесвах Туба с късата коса, с Бирдже и Берг почти по едно и също време се разделиха с дългите гриви, засега само Туба се отказа. Гледала съм я само във филма "Червеният Истанбул"

Последна редакция: вт, 02 фев 2021, 17:46 от LU4IQ

Общи условия

Активация на акаунт