Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (3)

• 59 031
  • 750
  •   1
Отговори
# 495
Четох преди време някакво интервю с Вероника Кастро именно за момента, в който спираш да играеш главната героиня и изведнъж започват да валят предложения към нови сериали, в които да играеш "майката". Като си на 20, 30, 40г. да играеш главният персонаж... Ама после?

Именно това имах предвид като казах за Özi. Време му е вече да започне да играе "бащата" на главния герой.

А в "Много те чаках"  главната героиня изобщо не ми харесва като визия. И пак дават сцени на забавен каданс, типичния похват на сапунките. Можело е това да го прескочат

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 13:44 от diziler

# 496
Заради сериала с Озан и Хазал питах - сериите ще са по 15-20 мин. Сценаристът е този, написал сценария и на "Терапист" - Толга Афшин Кая /Карадайъ, Кара Севда, Дръзки и красиви/.
Защо няма да се задържи и кое не е измислено добре?

Ами имаш си профил. Биха могли да направят история на гледанията - това го няма. Видях откъде да си пусна това, което съм го прекъснала, това е добре. Съдържанието още не е много интересно, иначе има и неща от деня, стараят се да качват всеки ден по нещо. Като полупразен хладилник е, а би трябвало да е пълно и да се чудиш кое да гледаш по-напред според мен. Wink
Ози няма как да е второстепенния герой, като пише и продуцира сериала. Wink Сериала е по негова идея. Човека се има за голяма работа. Чак ме подразни колко е самодоволен. Мисли, че знае какво се харесва и че е перфектен, а снимали едно голямо клише.

# 497
Благодаря! Четох, че има прилично число абонати като за нова платформа - над 700 000. Може би ще я усъвършенстват.

Историята на сериала на Йозджан е по неговата семейна - на баща му или чичо му - не си спомням добре.

# 498
Да, сигурно. Smile
Сменените бебета, земетресението, бащата умря, дядото го убиха, бизнес в Катар. Сигурно всичко е по истински случай. Smile Усещам, че това ще е последния му сериал. Всеки коментира, че му е писнало от еднотипните му роли на богат, силен и добър бизнесмен. Wink

# 499
Здравейте момичета,със закъснение гледах комедийния сериал "Любов в спешното",по AXN и ми хареса играта и на двамата!Но Серхат съм го гледала още в Север-Юг,а много ми се иска да видя друг образ изграден от
Duygu Yetiş!Има ли филм с нейно участие с български субтитри?Благодаря предварително за помощта!Пазете се и бъдете здрави!

# 500
Е, дали е всичко не зная, но съм сигурна, че четох такава информация. Щях да запомня подробности, но тогава никой нищо не коментираше за сериала. Беше преди много време, поне половин година оттогава - първата новина в която се съобщаваше, че той пише сценария и ще изпълнява гл. роля. Щяха да снимат в Европа, не помня в коя държава, но заради епидемията не получиха разрешение и отидоха на варианта в Катар.

Последна редакция: нд, 31 яну 2021, 09:57 от LU4IQ

# 501
Това с пръстена може да е някаква такава история, но и там толкова го експлоатира, че няма накъде. От Катар пак в Турция голяма екскурзия направи този пръстен. Smile Взел е малко и от Знак на съдбата - там беше с долар, тук - пръстена. Wink
А бе иска му се на човека да разказва романтични приказки на домакините ама и те не му вярват вече. Особено като го виждат в истинския живот как се държи с майката на детето си. Wink
Дано се върне да прави песни, че не ми харесва актьорството му.

# 502
  • София
Изгледах и аз първи епизод от сериала на Йозджан, ама супер по диагонал. Оставям настрана това, което и вие сте обсъдили - дали му приляга, или не да играе главната роля на влюбения мъж... Всеки случай, предпочитам него в тази роля вместо Еркан Петеккая. Ама не това ми беше проблемът в тоя сериал, а прекалената захаросаност и изкуственост. Нагласен, нереален, че чак посредствен ми беше първи епизод. Със сигурност няма да гледам пак. По принцип и на Ирем не съм фен, обаче тя изпъкна на целия тоя фон от фалшива романтика.

Отивам сега към "50 кв.м." най-накрая, че все не смогвам тая седмица спокойно да му седна. Grinning

# 503
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Така като ви чета, май няма и аз да посегна към сериала на Йозджан. И без това не съм му голяма почитателка, а Ирем я гледах само в 309 и не я харесах там.

Изгледах Лявата страна и се озадачих и аз какво стана накрая, какво се обърка, че и двамата изглеждаха като да съжаляват за случилото се. Иначе ми е интересен сериалът, а Барбарос ми е направо новата ми любов - като го видя с тази кръгла като топка глава и детската усмивка от ухо до ухо, един такъв цъфнал и греещ и всичкото това сложено върху високо тяло на дълги крака, като на кокили - е ми много ме весели, винаги се усмихвам неволно, само като го зърна.Интересен герой е. Уж хулиган и махленец, обаче добродушен и справедлив.
Другите не ме изненадват, виждали сме от техния тип на камари.
Бабата досущ ми се повтаря с предишна героиня на актрисата - лелята в Забранения плод. Все едно от там са я взели и е дошла тук.Даже прическата ѝ е същата, до последния косъм.
Джансел не съм го виждала толкова смръщен цял сериал, но го харесвам, в добра форма е.
Най-най-дразнеща ми е Асената - и актрисата е много неприятна и ужасно гримирана - с тия мигли и особено с червилото извън устата ми е много гадна. Между другото, и с миглите на Серра са се оляли.
Другият интересен, даже малко загадъчен образ, е Идил - помага на Нилгюн, сега и на дъшеря ѝ, спеше със Селим, който може да ѝ е син, сега пък разбираме, че има фитнес център с двусмислено сякаш реноме, ще видим какъв заек ще изскочи от тази трънка. Много ми е съмнителна с този пресилен смях.
Бива този сериал засега, без да е кой знае колко оригинален.

А някой гледа ли Скорпионът, да каже нещо за него?

# 504
Да, Ирем не е "голяма" актриса, но на мен ми допада. Хареса ми в Sen anlat Karadeniz.

# 505
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ами тя там беше в отрицателна роля и може и затова да не я харесах, а ако играе добра героиня, да е симпатична.

# 506
Гледам от скука, а и от любопитство Йози/Йозджан Д. и девойката и направо ми иде да се смея с глас.
Той така се е изопнал, че устните му са разтеглени във вечна усмивка и не разбирам кога е сериозен.
Жалки опити да младее, но не би.

А тя, горката няма никаква харизма- според мене нито е красива, нито поне женствена и опитите да го играе неустоима ми са жалки.
А бе, неудобно ми е да ги гледам и двамата.
Моля за извинение за думите ми, защото зная, че си има фенове момичето сред нас, но просто не се стърпях.
Спирам с писането за този сериал и с гледането също. 😀

# 507
Озджанчо ще се бори докрай за рейтинг. Нали наследник има. Wink
На Иремчето сигурно й плащат добре, за да му партнира, та и тя ще го търпи. Много хора не я харесват, не е перфектна, но не е и грозна.

# 508
Здравейте.
Бих желала да се присъединя към групата.

# 509
galenceto_30, добре дошла!
Виждам, че си нова във форума и в други теми също искаш разрешение за присъединяване. Бг-мама и темите в него не са като фейсбук-групите и не е необходимо някой да те присъединява в тях. Можеш да се включваш, да четеш и пишеш свободно във всяка тема.

Последна редакция: пн, 01 фев 2021, 00:48 от GG_BG

Общи условия

Активация на акаунт