Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (3)

• 59 029
  • 750
  •   1
Отговори
# 480
Аз реших, че е изнасилване,защото Серра беше в ужасно състояние (косата,лицето), а ръката на Селим беше превързана и после и пода в стаята някак си ми се видя, че сякаш е имало борба. Иначе за баса не мисля, че е възможно, защото Бурак хар Серра и много се дразни на връзката им.
Гледах 50 кв. м., но не ме грабна и не успях да фо довърша - просто не е моето нещо. Пуснах си финалната сцена и мисля, че ще има втори сезон - не беше завършено.

# 481
И турците са коментирали, че квадратните метра не стават. Не се харесва, както не се хареса и Хаканчо.

# 482
Само глупости бълват турския нетфликс. Някакви фантастики, изсмукани от пръстите. Единствения сериал, който що-годе ми хареса е Ашк 101.

# 483
На мен Атийето ми допадна.

# 484
Аз чакам да видим сериала на Burcu Biricik - те приключиха, но кога ще го пуснат не знам. Също започнали са снимките на сериала с Baris Arduc

# 485
Мислех си че квадратните метра е филм, то било сериал.
Фантастика ли е ?

Енго участва в Мухафиз -Защитника във втори сезон . Брат на Хаканчо .
Но го занулиха ,но историята около него не е зле. Кво гледала ,недогледала но добре си партнираха с Чачо.
Беше за кратко в агенцията на Енгин Айканат .

# 486
Не е фантастика, но е доста тъпичък сериал. Енгин си е симпатично момче и се справя добре, дано го видим в по-добри сериали и истории. Wink
Утре почва сериала на Озджан бей. Ще гледаме три часа арабска приказка. Smile

# 487
Пънар Дениз в еп. 23 на "Червената стая" - 5 февруари.

https://www.instagram.com/p/CKpCGETJsmu/

# 488
Тази май не съм я гледала никъде.
Днес гледах Пустота и Много те чаках.
В Пустота ще се повторя, че всичко се случва много лесно за Есма, де да ставаше така и в живота. Иначе горе-долу добра серия.
Приказката на Озджан не ми хареса. Много насериозно се е взел той. Един такъв самодоволен, клише до клише, не ми хареса. Ай да беше филм да го търпя ама сериал всеки път по 3 часа не бих го гледала. Нали продуцира и пише и сериала хептен му е хвръкнало егото. Даваха го там по новините да си рекламира сериала, а той се лигави на Ирем, говори и чака тя да повтаря след него. Rolling Eyes Нали е шеф човека. Smile
Иначе от каста ми харесаха Илхан Шен (не съм го гледала никъде) и Джанер Шахин (гледала съм го и в други сериали и ми допада).

# 489
~Carolina~, сериалите в Gain по една серия седмично ли са или като в Нетфликс - всички в един ден?

# 490
По една серия, Лучи. Затова и не го изтрих Гаина. Smile
Ще чакам да свърши Тераписта, после да пуснат и сериала на Озан Долунай и после ако няма нещо интересно го махам.
Има си пропуски. Не са го измислили много добре. Не вярвам и да се задържи дълго.

# 491
Заради сериала с Озан и Хазал питах - сериите ще са по 15-20 мин. Сценаристът е този, написал сценария и на "Терапист" - Толга Афшин Кая /Карадайъ, Кара Севда, Дръзки и красиви/.
Защо няма да се задържи и кое не е измислено добре?

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 11:04 от LU4IQ

# 492
Дълго те чаках  не стартира добре .
 Ози  има неприятности с бившата.  Мен тази никога не ми е допадала .

Цитат
Сериалы Другой (BirBaskadir) и ПостучисьВМоюДверь стали самыми популярными турецкими сериалами в Марокко, Германии и Кувейте
Тези два сериала са станали най популярни в Германия, Мароко и Кувейт .
Пресата не спира да се занимава има ли ашк или йок  между Ханде и Керемчо.

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 13:30 от femmi2

# 493
Özcan Deniz догодина ще стане на 50. Трябва да му дават роли на... бащата на главния герой, а не на самия протагонист, знам ли... Това се случва с всички артисти рано или късно.
А "Много те чаках" ми изглежда сапунка и половина

# 494
  • София
ston son los diferentes títulos que ha llevado la novela en sus las diversas transmisiones que ha tenido, les dejo también los países en los que encuentran cada titulo ¿Cual ha sido su favorito?
A mi me encanta el de México suena muy dulce🥰 догодина ще стане на 50. Трябва да му дават роли на... бащата на главния герой, а не на самия протагонист, знам ли... Това се случва с всички артисти рано или късно.
А "Много те чаках" ми изглежда сапунка и половина
Много точно казано! За мен е разочарование, а това показва и рейтинга - слаб! Един  голям артист, знае кога да слезе от сцената и кога да промени амплоата. Özcan Deniz не знае, но зителите ще му го кажат.

Общи условия

Активация на акаунт