Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 76

• 46 982
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Ние сме и с МФ. Никога това не е било определящо. То не засяга стимулацията, а е от компетентността на андролози, генетици и ембриолози, които обикновено прилагат допълнителни техники за обработка на сперматозоидите.

# 391
По преценка на лекарката беше и за случая тогава, беше правилен избор. За следващия, ще видим какво ще избере.

# 392
Аз мисля че МФ няма общо със стимулацията, което е вида протокол. Разликата е че при късия стимулацията започва на 2 ден и до пункцията ви стимулират, не се различава особено от стимулация при инсе ако сте имали такова, тоест разликата е че е с инжекции... По дълъг протокол не съм била, но знам че там се слага блокираща инжекция и реално започвате в края на предишния цикъл и лекарите имат пълен контрол върху хормоните, но наистина само лекар може да каже кой протокол ще е по-успешен при вас. Няма общовалидно правило, даже според мен при първия опит и лекарите не знаят как е по-добре малко е на принципа проба-грешка...Успех, според мен има голяма доза късмет в успеваемостта на процедурата въпреки че са намесени доста лекари и следене....Flowers Four Leaf Clover

# 393
  • до най-прекрасния мъж
Аз бях по къс, хормоните ми бяха добре и започнахме веднага.
Стимулацията при инсеминациите е доста по-лека и при мен винаги е била 5 дни с по 1 хапче, при инвитрото е по-тежка, с инжекции и почти до пункцията.

# 394
  • София
Момичета, много се притесних. Само 1 перфектно ембрионче и 1 проблемно, на което ще дадат още малко шанс. Другите 4 ги изхвърлят.
В петък ще кажат как се развиват. Вероятно второто няма да изкара до тогава.
Шансът ни е това едничко. Искаха да го замразят за ПИД, но не се съгласих. Реших, че добро или лошо ще му дам аз шанс на всяка цена. И да не е перфектно, ще си го върна, затова няма да давам пари за ПИД.
Дано пък да е борец.
Ако оцелее до петък, в неделя ще ми го върнат. Ако не, може и да се откажем от опитите.

# 395
Момичета, много се притесних. Само 1 перфектно ембрионче и 1 проблемно, на което ще дадат още малко шанс. Другите 4 ги изхвърлят.
Шансът ни е това едничко. Искаха да го замразят за ПИД, но не се съгласих. Реших, че добро или лошо ще му дам аз шанс на всяка цена. И да не е перфектно, ще си го върна, затова няма да давам пари за ПИД.
Дано пък да е борец.
Ако оцелее до петък, в неделя ще ми го върнат. Ако не, може и да се откажем от опитите.

Стискам палци!:four_leaf_clover:

# 396
  • до най-прекрасния мъж
Стискам палци, дано оцелее и второто ембрионче и да имате двоен шанс. По принцип трябва 1, винаги има надежда.

# 397
Дано пък да е борец.

Не губи надежда...може би това е точно това ембрионче,което ще проплаче след 9 месеца💗стискам палци да се случи точно така😊🍀

# 398
Fever Ray, защо не ги върнете и двете по-рано? Най-добре си им е при мама винаги. Стискам палци както и да се случи скоро да покажеш ++.

За протоколите...аз съм била два пъти на къс и един път на дълъг. С МФ сме и най-добре се получиха нещата с дългия.

# 399
  • София
С мъжки фактор сме и не е добре по-рано, за да сме сигурни, че има шанс.
Благодаря за подкрепата. Ще пиша в петък как се развиват нещата.
Утре отивам за РВМС и ще чакаме.

# 400
С мъжки фактор сме и не е добре по-рано, за да сме сигурни, че има шанс.
Благодаря за подкрепата. Ще пиша в петък как се развиват нещата.
Утре отивам за РВМС и ще чакаме.
стискам палци. Успех🍀🍀🍀

# 401
Фивър рей, стискам палци да си имате бебе номер 5 Heart

# 402
  • до най-прекрасния мъж
Fever ray, наистина ли се борите за 5то? Ако е така, евала. Много се радвам на хора като вас. Аз винаги съм искала 3 деца, но почти на 38 времето за 3 вече е доста напреднало, а се борим за първо. Така че, колкото Господ даде, толкова.

# 403
Ние също сме с МФ, но и двете ми стимулации са по къс протокол, понеже аз съм с СПКЯ.
За протокола е важно при Вас как са нещата, не при мъжете. При тях има обработка на материала и това е. Стимулацията си е на вашето тяло.

# 404
Да, Блу ейнджъл. Чела съм историята на Фивър рей и много им се кефя, как не се отказват, независимо през какво са минали.
Аз също винаги съм мечтала за 3 бр, но на почти на 41 се борим за първо.

Общи условия

Активация на акаунт